Benim de boğazım şişBen yine grip oldum ya daha yeni iyileşmiştim şimdi yine çocuklara geçerse biterim iyice demekki vitaminlerim düşmüş zaten saçlarım aşırı dökülüyor korkunç derecede hemde bunalttı beni bu grip yine maske elimde kolonya mamayı zor verdim resmen
Dün gece bende çıldırdım hastayım birkaç saat uyudum diye triplere girdi bebeğim ağlıyor susmuyor bırakmış yerde öyle bana diyor annesi 5 saat yok tabi ağlarÇok rahatlar gerçekten hiç umurlarında değil bazen çocuğun başında dur biraz dinlenicem diyorum benden önce uyuyor benden daha hamile ve lohusa oldu bu süreçte dün uykusuzluktan artık sinirlerim boşaldı cinnet geçirecektim uykusuzluk yorgunluk hepimizi çarptı bugünlerde geçecek ama zor yani hormonlarımızı duygularımızı anlamaları zor bu kafalarla
Kendi kafasının dikine gidiyor hicbisi olmamis gibi davranması bi de ayar oluyorumÇocuklar olmasa bizde bu aile olma isteği olmasa bu erkeklere katlanılmazzz akşam bığazım ağrıyordu birkaç saat yattım bebeğin ağlamasına uyandım niye bakmıyorsun ağlıyor diyorum annesi 5 saattir yok tabii ağlar diyor
Aaaa sen tüm gün yoksun onu napcaz biz susturuyoruz ya sen yokken dedim ama ben anneymişim yapamazmışım
Bunlarda mantık yok sen tabiki öğretmene bilgi vereceksin bu şikayet değil bunu öğrenmesi lazım daha bunun ilkokulu var sınavları var lisesi var öğretmenden saklayacak mıyız çocugumuzun yapamadğığ şeyleri bunları söyleseydin
Bir kereden de anlamıyorlar bunu her gün bir 10 kez tekrar et evde duysun anlasın
Bizimki de bugünde mi yemek yapmadın diyor şaka mısın yaa yemek yiyoruz mesela sofrayı toplayamıyorum cocuklar yüzünden bi bakıyorum toplamamis masanın ustu oyleyken tel den maç oynuyor yardım etsene yokÇocuklardan önce beni gören lazımdı demekki o öyle hayatı hep istiyor yemekler pastalar börekler şimdi hiçbirini yapamıyorum geçen benden bizim memleketin sarmasını istedi o kadar güldümki dedim senden önce benim canım istiyorkız bunlar sanıyorki biz keyf yapıyoruz çocuklarla ondan böylece bırak
Buyuk kizin dikkatini çekmiş babasına gecen baba sen ya oyun oynuyorsun ya da uyuyorsun baska hicbisi yapmıyorsun dedi cocugu da tinlamadi hala ayni degismezlerÇok rahatlar gerçekten hiç umurlarında değil bazen çocuğun başında dur biraz dinlenicem diyorum benden önce uyuyor benden daha hamile ve lohusa oldu bu süreçte dün uykusuzluktan artık sinirlerim boşaldı cinnet geçirecektim uykusuzluk yorgunluk hepimizi çarptı bugünlerde geçecek ama zor yani hormonlarımızı duygularımızı anlamaları zor bu kafalarla
Bütün erkekler aynı yaa inanılmazbu sabaha karşı bebeğe mama yapmaya kalktım yine. Kocam son 10 gündür gece hiç destek olmuyor. Benim emzirmeden çnce ön sütümü ayırmam lazım ama gece yetişemediğim için sağamıyorun o yüzden emziremiyorum. Odaya bi geldim tuvalete kalkmış geri yatmış. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Uyandırdım madem kalktın bu kadın nerde bi yardım edeyim demek aklına gelmedi mi? Ben insan evladı değil miyim? Kaldırsaydın o zaman diyor. Beni kim kaldırıyor? 2 hafta sonra işe başlıyorum o zaman esas 3. Dünya savaşı çıkacak. Yumuşamaya gelmez bunlara
Cocuk yapması onlara kolay tabi o zmn hep varlar ama iş bakmaya gelince uyuyarak kaçmaya çalışıyorlar biz uyumayalım cnku anneyiz biz aslında is biraz geçmişe dayalı anneler cocuklsri küçükken yok şöyle uykusuz kaldım yok şöyle yedirdim icirdim sizi diye anlatiyorlar böyle büyüdükler icin bizim bunu yapmamizin görev oldugu düşünüyorlarbu sabaha karşı bebeğe mama yapmaya kalktım yine. Kocam son 10 gündür gece hiç destek olmuyor. Benim emzirmeden çnce ön sütümü ayırmam lazım ama gece yetişemediğim için sağamıyorun o yüzden emziremiyorum. Odaya bi geldim tuvalete kalkmış geri yatmış. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Uyandırdım madem kalktın bu kadın nerde bi yardım edeyim demek aklına gelmedi mi? Ben insan evladı değil miyim? Kaldırsaydın o zaman diyor. Beni kim kaldırıyor? 2 hafta sonra işe başlıyorum o zaman esas 3. Dünya savaşı çıkacak. Yumuşamaya gelmez bunlara
Ay inanmıyorum gercekten bu ayrımcılık niye sinir oldum acayip ama hayat bu sana muhtaç olacak ilerde kardeşin isteyecek annesini Rabbim o kadar büyük ki yaptıklarının karşılığını almadan almıyor bu dünyadan sen hiç Üzme kendini Allah a birakKızlar birde annemle ilgili sorunları yazmıştım ya erkek kardeşime ev almışlar beni düşünen yok arayıp nasılsın bile sormazlar mesajlarıma cevap vermediler kardeşim evlerinde oturuyor ekstra ev alıyorlar arabasını da almışlardı. Bana bir tl vermezler ekstra birde arayıp sormuyorlar halimi. Doğumlarda yoklar iyi günlerde yoklar… offf içim çok yanıyor ben bu kadına hesap sormak istiyorum insan neden sadece bir çocuğuna yapar her şeyi bu haksızlık değil mi ne yazayım ben şimdi ne diyeyimGilmors
Allah benim hakkımı yedirmesin inşallahAy inanmıyorum gercekten bu ayrımcılık niye sinir oldum acayip ama hayat bu sana muhtaç olacak ilerde kardeşin isteyecek annesini Rabbim o kadar büyük ki yaptıklarının karşılığını almadan almıyor bu dünyadan sen hiç Üzme kendini Allah a birak
Ay bide alınıyorlar gercekten hepsi aynı canimAaaa bunlar resmen hepsi aynı yaaabende kocamla küsüm hafta sonları evde oluyor sadece onda da kendini dışarı atmaya çalışıyor ee hiç gezmeyecekmiymis arkadaslariyla vakit geçirmeyecekmiymis ee ben gece gündüz evdeyim ya duvarlar arkadaşım olduya benim neyim eksik pardon. Geçen dedim aşırı derecede gözüme batiyosun elimden gelse bı kaşık suda bogarim seni zoruna gitmiş sürekli onu söylüyor
İnşallah canim merak etme ilahi adalet diye bisi var sen izle göreceksinAllah benim hakkımı yedirmesin inşallah
İn şa Allah canım ne ilaç ne bitki çayı hiçbir şey yok iki sene gebelik olunca kullanmadım diye kalmamış kocama dedim gelince al hepsini yoksa bu döngü durmuyorBenim de boğazım şişyutkunurken çok acıyor bayağı ağır bir grip başlıyor bende
İnşallah çocuklara geçmeden atlatırız yaa bol bol bitki çayı iç canım ilaç iç ben emziriyorum sadece parol içiyorum bir işe yaramıyor
Ben sorarım valla üzülsem bile sonda ama sorarım çünkü bu sorular hep seninle olucak belki cevabını alırsan rahatlarsın ve bu konuyu kapatırsın önüne bakarsın.Gecen ben kp dedim siz dedim çok çocuklar arasında ayrımcılık yapıyorsunuz gelinler arasındada yapıyorsunuz hep diyor ya yapmıyorum yalan derdi seri hep ortancı kaynım sinsirella karısı bana diyor bir tek o ilgileniyor bizimle ya dedim sen kendinde diyorsun aşırı meraklı karı gibi kaynım her kesin harakteri farklı o demek diğilki büyük oğlun sizi sevmiyor sadece sadece dedim onlar yalaka ayy valla dedim içim rahatladı geçen eşime demişki kp işte eltim evlatlarımdan iyiymiş ayy bunu eşim bana geldi dedi kaç gün kendime gelemedim neden öyle demiş kv bütün hastane işlerine o koşuyor bunu kp dedim bana diyorki ama sor neden dedim işte koşuyormuş sana bir şey diyemem diyor 2 çocuğun var ya dedim baba çocuğum olmasa bile ben yabancıyım ve eltim yapmasa anneme ayıp eder çünkü annem onu kaynıma almasaydı o şimdi köydeydi pislikte annem onu kurtardı o hayattan şimdi 20 yaşlarda kira bile ödemiyor kendi evinde tabi yapıcak dedim sustu bir söz diyemedi ama benim için nasıl rahatladı sana anlatamam ohhh dedim git şimdiKızlar birde annemle ilgili sorunları yazmıştım ya erkek kardeşime ev almışlar beni düşünen yok arayıp nasılsın bile sormazlar mesajlarıma cevap vermediler kardeşim evlerinde oturuyor ekstra ev alıyorlar arabasını da almışlardı. Bana bir tl vermezler ekstra birde arayıp sormuyorlar halimi. Doğumlarda yoklar iyi günlerde yoklar… offf içim çok yanıyor ben bu kadına hesap sormak istiyorum insan neden sadece bir çocuğuna yapar her şeyi bu haksızlık değil mi ne yazayım ben şimdi ne diyeyimGilmors
Çokk iyi demişsin demek lazım demekki herkes yerini bilsin unutuyorlar. Hahah pislikten kurtardıysa yapsın bir zahmet işlerini .d Bravo sanaBen sorarım valla üzülsem bile sonda ama sorarım çünkü bu sorular hep seninle olucak belki cevabını alırsan rahatlarsın ve bu konuyu kapatırsın önüne bakarsın.Gecen ben kp dedim siz dedim çok çocuklar arasında ayrımcılık yapıyorsunuz gelinler arasındada yapıyorsunuz hep diyor ya yapmıyorum yalan derdi seri hep ortancı kaynım sinsirella karısı bana diyor bir tek o ilgileniyor bizimle ya dedim sen kendinde diyorsun aşırı meraklı karı gibi kaynım her kesin harakteri farklı o demek diğilki büyük oğlun sizi sevmiyor sadece sadece dedim onlar yalaka ayy valla dedim içim rahatladı geçen eşime demişki kp işte eltim evlatlarımdan iyiymiş ayy bunu eşim bana geldi dedi kaç gün kendime gelemedim neden öyle demiş kv bütün hastane işlerine o koşuyor bunu kp dedim bana diyorki ama sor neden dedim işte koşuyormuş sana bir şey diyemem diyor 2 çocuğun var ya dedim baba çocuğum olmasa bile ben yabancıyım ve eltim yapmasa anneme ayıp eder çünkü annem onu kaynıma almasaydı o şimdi köydeydi pislikte annem onu kurtardı o hayattan şimdi 20 yaşlarda kira bile ödemiyor kendi evinde tabi yapıcak dedim sustu bir söz diyemedi ama benim için nasıl rahatladı sana anlatamam ohhh dedim git şimdip
Anladığım kadarıyla hepsi aynı birde ben konuşunca cevab vermiyor ya daha çok sinir oluyorumKendi kafasının dikine gidiyor hicbisi olmamis gibi davranması bi de ayar oluyorum
Bizimki de bugünde mi yemek yapmadın diyor şaka mısın yaa yemek yiyoruz mesela sofrayı toplayamıyorum cocuklar yüzünden bi bakıyorum toplamamis masanın ustu oyleyken tel den maç oynuyor yardım etsene yok
Buyuk kizin dikkatini çekmiş babasına gecen baba sen ya oyun oynuyorsun ya da uyuyorsun baska hicbisi yapmıyorsun dedi cocugu da tinlamadi hala ayni degismezler
Anladığım kadarıyla hepsi aynı birde ben konuşunca cevab vermiyor ya daha çok sinir oluyorumKendi kafasının dikine gidiyor hicbisi olmamis gibi davranması bi de ayar oluyorum
Bizimki de bugünde mi yemek yapmadın diyor şaka mısın yaa yemek yiyoruz mesela sofrayı toplayamıyorum cocuklar yüzünden bi bakıyorum toplamamis masanın ustu oyleyken tel den maç oynuyor yardım etsene yok
Buyuk kizin dikkatini çekmiş babasına gecen baba sen ya oyun oynuyorsun ya da uyuyorsun baska hicbisi yapmıyorsun dedi cocugu da tinlamadi hala ayni degismezler
Bende dedimki bak kendini koru her an her şey ede bilirim sanaAaaa bunlar resmen hepsi aynı yaaabende kocamla küsüm hafta sonları evde oluyor sadece onda da kendini dışarı atmaya çalışıyor ee hiç gezmeyecekmiymis arkadaslariyla vakit geçirmeyecekmiymis ee ben gece gündüz evdeyim ya duvarlar arkadaşım olduya benim neyim eksik pardon. Geçen dedim aşırı derecede gözüme batiyosun elimden gelse bı kaşık suda bogarim seni zoruna gitmiş sürekli onu söylüyor
Yok asla susma bize zarar hep içimize atıyoruz söyle sende rahatlarsın annelerin öyle yapması o kadar garip geliyor ki bana ikiside senin sonuçta ikisinide sen doğurdunÇokk iyi demişsin demek lazım demekki herkes yerini bilsin unutuyorlar. Hahah pislikten kurtardıysa yapsın bir zahmet işlerini .d Bravo sanaben de arayacağım söyleyeceğim çocuklar dursun uyusun öyle yapacağım takmaz beni belki yüzüme kapatır ama artık susmaktan iyidir offf varya içim öyle yanıyor ki dünden beri. Çocukluğumdan beri sustum her eziyetlerine dayaklarına . Artık bu doğumdan beri hiç susasım gelmiyor bakalım inşallah dinlerler arayınca açarlar inşallah biraz huzursuz olsunlar
Zaten akrabalar arasında çevrede vs böyle cahil bir insan yok hbu kadın kız düşmanı erkek hastası.. ama diyeceğim ben evlatlık mıyım diye soracağım bu seferYok asla susma bize zarar hep içimize atıyoruz söyle sende rahatlarsın annelerin öyle yapması o kadar garip geliyor ki bana ikiside senin sonuçta ikisinide sen doğurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?