- 13 Mayıs 2025
- 421
- 127
- 18
Tamam canım dedigin gibi yapıcam kesinlikle haklısınKuzu yeme bol su iç öğlen yumurta veya et akşam sebze salata bu kadar.. tut kendini sağlığın içinçocuğunun saba ihtiyacı var
Tamamdır canım cok teşekkür ederim diğer mesajlara cevap ıcın çok yardımcı oldunAmin.Kızlar yardımcı ola bilir o konuda bir bilgim yok canım
Herşey birden mükemmel olmayacak hatta daha da karmaşıklaşacak ama sen alışmış bebeğini tanımış olacaksın ilk aylar olduğu gibi tecrübesiz kalmayacaksın merak etme güzel anneMerhaba anneler
Kasım grubundan yazıyorum. 19 gün önce sezaryen doğum yaptım. Gebelik şekerimden dolayı bekleyebileceğimiz maksimum tarihe kadar bebeğin kendiliğinden gelmesini bekledik ve o gün hiç bir doğum belirtisi olmadıgı için sezaryen olmak zorunda kaldım. Hiç istemediğim gibi üzerine bir de enfeksiyon oldu sezaryen yerim. Şeker yatkınlık yapıyor dedi doktorum. İyileşmeyi de zorlaştırıyor maalesef. Hala ağrılarım çok. Bu durum ruh halimi de çok etkiledi. O kadar yavaş ilerliyor ki iyileşmesi. Emzirirken, yatarken hala acı çekmek sinirlerimi bozdu. Kendimi durduk yere ağlarken buluyorum. Çünkü bebeğime tam odaklanamadım bu da beni çok üzüyor. Bebeğim yeteri kadar benim sevgimi almıyor gibi hissediyorum.
Buraya yazmak istedim çünkü bizden 2 ay öndesiniz. Benim gibi bir süreç yaşayan oldu mu acaba?
Bir de ilk ay en zoru diyorlar. Bu doğru mu? Bir umut bir sonraki ay her şeyin düzelmesini umuyorum
Canım protein ağırlıklı beslenmelisin ve hergün yarım saat bile olsa yürüyüş yapmalısın bol bol su içmelisin başka çözümü yok maalesef kiloların kalıcı olmaması için daha fazla gecikmeden başla. Yapay zeka çok güzel menüler hazırlıyor ben ondan yararlanıyorumHanımlar ya bi sorunum var 75 kilodan hamıle olunca 107 ye çıktım doğum yaptıktan somra bya sonra 97 ye indim şuan 99 olmuşumnapmam lazım sütüm etkilenmesin de istiyorum acilen kilo vermem lazım merdiven zor cıkıyorum namazlarımı oturarak kılıyorum normal lavaboya gitsem kalkamıyorum zorlanıyorum acil yardımınıza ihtiyacım var
Prezervatifi doğru kullanıp sonrasında kontrol edersen hiçbir sıkıntı olmaz biz hep öyle korunduk püf nokta en başından en sonuna takacaksın bazıları boşalmadan önce takıyor bu yanlış kullanım ilk baştan takacaksınız ki zevk suyu denilen şeyde sperm var insanlar yanlış kullanıyor veya sonrasında kontrol etmiyor sonra korunurken hamile kaldım diyorlar öyle birşey yok. Herşeyşn bi doğru kullanımı var. Uymak lazım. Ria taktır bence ve prezervatifle devam etEvet bende okudum dedim gerçekten acaba koruyormu ama ben bu konuyu doktorla konuştum malesef dedi hiçbir şeyin garantisi yok istersen dedi boruları kapat onuda ben istemedim gerçi geçen defa instada görüyorum öylede hamile kalan olmuş kafayı yicem gercekten
Evet kuzum anlıyorum seni ama değiştirebilirsin her şeyi iyileştirebiliriz bir kadınız diğer tüm canlılardan farklıyızTamam canım dedigin gibi yapıcam kesinlikle haklısınbide doğumdan beri ilk 3 ay hep evdeydım ev hastane o kadar dışarı misafirliğe adım bile atmadım ordan da büyük ihtimalle kilolar kaldı stres tende yavrum da kalp damar açıklığı var onun stresini de yaşadım vurdum kendimi yemeğe oda sütüm artsın diye yavrum yoğun bakımda kalınca biberona alıştı göğsumu hala tutmuyor slıkon gögus üni ucu ile veriyorum hele pompa yapmaktan kanamıştı yavrum dpysun aç kalmasın dıye hızlıya sarmıştım ama yapmaz olaydım olan bana olmuştu çok şey yaşadım psikolojim allak bullak olmuştu gine kendimi yemeğe verdim ama iste olan bana oldu
Kadın doğum doktorum nöroloji ilaçlarım olduğu için spiral kötü etki ede bilir dedi bende ondan şaşırdım kaldım iyice..yok tabi en başından takılmalı hiç güvenilirmi hep diyorum kendime sonuçta senelerdi korunan aileler var demekki gerçekten koruyormuşPrezervatifi doğru kullanıp sonrasında kontrol edersen hiçbir sıkıntı olmaz biz hep öyle korunduk püf nokta en başından en sonuna takacaksın bazıları boşalmadan önce takıyor bu yanlış kullanım ilk baştan takacaksınız ki zevk suyu denilen şeyde sperm var insanlar yanlış kullanıyor veya sonrasında kontrol etmiyor sonra korunurken hamile kaldım diyorlar öyle birşey yok. Herşeyşn bi doğru kullanımı var. Uymak lazım. Ria taktır bence ve prezervatifle devam et
Göbek düzelir kilo verirsek de spor yaparsak o yumuşaklık öyle gider gibiEski pantolonlarina sigabilen varmı kızlar göbeğim kalacak diye aklım çıkıyor 72de kaldım 85ile girmiştim doğuma 72ye düştüm ama daha da veremiyor gibiyim bişe de yemiyorum ki zamanla göbek sıkılaşır dimi ya bacaklarım kalcam göbeğim kocaman biran önce eski halime dönmek istiyorum artık
Ben ilkinden sonra 6 sene kullandım bi sıkıntı yaşamadım bu kadar istemiyor ve sıkıntılıysa eşin korunsun erkekler içinde yöntemler varKadın doğum doktorum nöroloji ilaçlarım olduğu için spiral kötü etki ede bilir dedi bende ondan şaşırdım kaldım iyice..yok tabi en başından takılmalı hiç güvenilirmi hep diyorum kendime sonuçta senelerdi korunan aileler var demekki gerçekten koruyormuş
Zaten kendi söylüyor bir ilaç varmı diyor kullanayım benimde bildiğim tek prezervatifBen ilkinden sonra 6 sene kullandım bi sıkıntı yaşamadım bu kadar istemiyor ve sıkıntılıysa eşin korunsun erkekler içinde yöntemler var
Biz hiçbir şey kullanmadan korunuyoruz şu an ben hap içmek istemiyorum hormonlarımla oynayamam hiç bence onlar tehlikeli kullanma sende epilepsi de varZaten kendi söylüyor bir ilaç varmı diyor kullanayım benimde bildiğim tek prezervatif
Yok ben normalde grip olurum kolay kolay ilaç içmem hormonlarla hele dediğin gibi hiç oynayamam o kadar karşıma videolar çıkıyorki korunduk ama hamile kaldı diye bu arada o kadar kafaya taktım ki geçen kendimi rüyamda yine hamile gördümBiz hiçbir şey kullanmadan korunuyoruz şu an ben hap içmek istemiyorum hormonlarımla oynayamam hiç bence onlar tehlikeli kullanma sende epilepsi de var
Hahaha sen regl oluyorsun bir de dikkat etYok ben normalde grip olurum kolay kolay ilaç içmem hormonlarla hele dediğin gibi hiç oynayamam o kadar karşıma videolar çıkıyorki korunduk ama hamile kaldı diye bu arada o kadar kafaya taktım ki geçen kendimi rüyamda yine hamile gördüm
Bunu kullanıyorum ama her zaman diğil ufak kızarıklık olunca hemen sürmüyorum çok hassas olsun istemiyorum derisi sonra alışkanlık oluyor sanki ufak bir kızartıya pişik oluyor sık sık bez değişiyorum o kadarHangi pişik kremini kullanıyorsunuz?
İncia kullanıyordum ve memnundum içeriği de temiz. Sonra hafif kızarıklıklar olunca hametan ile söndürüyordum.
Kızarıklıklar artınca sudokrem kullandım ama hiç iyi gelmedi. Kuruttu sanki. İçeriği de kötü dedikleri için tekrar incia ya geri döndüm ama geçmeyen bir kızarıklık var. İncia güzel yağlı bir dokusu var ama tedavi edici değil pişik önleyici. Yani kızarıklığa bir faydası yok bence.
Bez sleepy bio naturel kullanıyorum. baya ıslak pamukla siliyorum sulu kalıyor poposu sonra kuru pamukla suyunu alıyorum.
Günde 7-8 bez değişiyorum. Kakayı zaten ben yaptırdığım için aynı dk içinde değişiyorum. Çok nadir farkında olmadan yaptığı oluyor.
Çinko içerikli temiz içerikli sağlam bir kreme ihtiyacım var önerilerinize açığım.
Her alt değiştirmede kullanmıyor musunuz ben kaka olunca kullanıyordum sonraları her alt değiştirmede kullanır oldum kaka çiş farketmedenbacaba o da mı kötü yapıyor?Bunu kullanıyorum ama her zaman diğil ufak kızarıklık olunca hemen sürmüyorum çok hassas olsun istemiyorum derisi sonra alışkanlık oluyor sanki ufak bir kızartıya pişik oluyor sık sık bez değişiyorum o kadar
Kız kafayı yerim artık oğluşlarımla bakımlı anne olmak istiyorum bunları verene şükür Allah isteyenlere nasip etsin..geçen ikisinide verdim babalarına gittim kuaföre kocam şok oldu konuşmuyoruz hala anladıki dersini kötü vericemHahaha sen regl oluyorsun bir de dikkat etben regl daha olmadım o yüzden geçen test yaptım emin olayım diye yine geç Regl başlayacak demek ki kim bilir ne zaman gelir olsam da rahatlasam
Yok canım ben kullanmıyorum nerde bende o kadar vaktim bile yok uğraşayım tak tak değiştim bitti kakanı yıkıyorum o kadar bazen büyük oğlum sakin durmuyorsa o zaman ıslak mendille siliyorumHer alt değiştirmede kullanmıyor musunuz ben kaka olunca kullanıyordum sonraları her alt değiştirmede kullanır oldum kaka çiş farketmedenbacaba o da mı kötü yapıyor?
Süpersinnn neşende yerine gelir kendini ihmal etmeKız kafayı yerim artık oğluşlarımla bakımlı anne olmak istiyorum bunları verene şükür Allah isteyenlere nasip etsin..geçen ikisinide verdim babalarına gittim kuaföre kocam şok oldu konuşmuyoruz hala anladıki dersini kötü vericemama rahatladım yedirdim verdim tabi birde işim kısa sürdü sonuçta yaptımmı yaptım
İyi yaptın saç işi gerçekten çok zaman alıyor kuaförde şimdi zor tabi ama bak kendini yapa bildiğin kadarıyla bakımlı tutSüpersinnn neşende yerine gelir kendini ihmal etmekaybetmekten korkmaları lazım biz öyle evde kabullenmesinler ben gidemedim saçlarımımkendim videolara bakarak kestim tırnaklarımı törpüledim giyinip süslenip parka gidiyorum anca ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?