2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Kuzu yeme bol su iç öğlen yumurta veya et akşam sebze salata bu kadar.. tut kendini sağlığın için çocuğunun saba ihtiyacı var
Tamam canım dedigin gibi yapıcam kesinlikle haklısınbide doğumdan beri ilk 3 ay hep evdeydım ev hastane o kadar dışarı misafirliğe adım bile atmadım ordan da büyük ihtimalle kilolar kaldı stres tende yavrum da kalp damar açıklığı var onun stresini de yaşadım vurdum kendimi yemeğe oda sütüm artsın diye yavrum yoğun bakımda kalınca biberona alıştı göğsumu hala tutmuyor slıkon gögus ucu ile veriyorum hele pompa yapmaktan kanamıştı yavrum dpysun aç kalmasın dıye hızlıya sarmıştım ama yapmaz olaydım olan bana olmuştu çok şey yaşadım psikolojim allak bullak olmuştu gine kendimi yemeğe verdim ama iste olan bana oldu

Herşey birden mükemmel olmayacak hatta daha da karmaşıklaşacak ama sen alışmış bebeğini tanımış olacaksın ilk aylar olduğu gibi tecrübesiz kalmayacaksın merak etme güzel anne ağrıların için fırsat buldukça yürü dikiş bölgene pamuklu bez koy terlemesin kıyafet sürtmesin hem daha rahat edersin. Şu ebebekte falan olan ağız mendillerinden katlayıp koyuyordum ben. İstersen hem iz hem yara iyileştirici bantlar var onlardan da kullanabilirsin
Canım protein ağırlıklı beslenmelisin ve hergün yarım saat bile olsa yürüyüş yapmalısın bol bol su içmelisin başka çözümü yok maalesef kiloların kalıcı olmaması için daha fazla gecikmeden başla. Yapay zeka çok güzel menüler hazırlıyor ben ondan yararlanıyorum

Reactions: Uva
Prezervatifi doğru kullanıp sonrasında kontrol edersen hiçbir sıkıntı olmaz biz hep öyle korunduk püf nokta en başından en sonuna takacaksın bazıları boşalmadan önce takıyor bu yanlış kullanım ilk baştan takacaksınız ki zevk suyu denilen şeyde sperm var insanlar yanlış kullanıyor veya sonrasında kontrol etmiyor sonra korunurken hamile kaldım diyorlar öyle birşey yok. Herşeyşn bi doğru kullanımı var. Uymak lazım. Ria taktır bence ve prezervatifle devam et

Evet kuzum anlıyorum seni ama değiştirebilirsin her şeyi iyileştirebiliriz bir kadınız diğer tüm canlılardan farklıyız

Eski pantolonlarina sigabilen varmı kızlar göbeğim kalacak diye aklım çıkıyor 72de kaldım 85ile girmiştim doğuma 72ye düştüm ama daha da veremiyor gibiyim bişe de yemiyorum ki zamanla göbek sıkılaşır dimi ya bacaklarım kalcam göbeğim kocaman biran önce eski halime dönmek istiyorum artık

Kadın doğum doktorum nöroloji ilaçlarım olduğu için spiral kötü etki ede bilir dedi bende ondan şaşırdım kaldım iyice..yok tabi en başından takılmalı hiç güvenilirmi hep diyorum kendime sonuçta senelerdi korunan aileler var demekki gerçekten koruyormuş

Göbek düzelir kilo verirsek de spor yaparsak o yumuşaklık öyle gider gibi ben bir ara çok sıkı diyet yapıyordum bu ara yine saldım taşınırken dikkat edemedim yedikçe yedim hep hazır ve tatlılar vs.. yarın yapabilirsem tekrar başlayacağım her gün bunu diyorum ama olmuyor tabii canım sıkılınca yiyorum

Ben ilkinden sonra 6 sene kullandım bi sıkıntı yaşamadım bu kadar istemiyor ve sıkıntılıysa eşin korunsun erkekler içinde yöntemler var

Ben ilkinden sonra 6 sene kullandım bi sıkıntı yaşamadım bu kadar istemiyor ve sıkıntılıysa eşin korunsun erkekler içinde yöntemler var
Zaten kendi söylüyor bir ilaç varmı diyor kullanayım benimde bildiğim tek prezervatif

Zaten kendi söylüyor bir ilaç varmı diyor kullanayım benimde bildiğim tek prezervatif
Biz hiçbir şey kullanmadan korunuyoruz şu an ben hap içmek istemiyorum hormonlarımla oynayamam hiç bence onlar tehlikeli kullanma sende epilepsi de var

Biz hiçbir şey kullanmadan korunuyoruz şu an ben hap içmek istemiyorum hormonlarımla oynayamam hiç bence onlar tehlikeli kullanma sende epilepsi de var
Yok ben normalde grip olurum kolay kolay ilaç içmem hormonlarla hele dediğin gibi hiç oynayamam o kadar karşıma videolar çıkıyorki korunduk ama hamile kaldı diye bu arada o kadar kafaya taktım ki geçen kendimi rüyamda yine hamile gördüm

Hangi pişik kremini kullanıyorsunuz?

İncia kullanıyordum ve memnundum içeriği de temiz. Sonra hafif kızarıklıklar olunca hametan ile söndürüyordum.

Kızarıklıklar artınca sudokrem kullandım ama hiç iyi gelmedi. Kuruttu sanki. İçeriği de kötü dedikleri için tekrar incia ya geri döndüm ama geçmeyen bir kızarıklık var. İncia güzel yağlı bir dokusu var ama tedavi edici değil pişik önleyici. Yani kızarıklığa bir faydası yok bence.

Bez sleepy bio naturel kullanıyorum. baya ıslak pamukla siliyorum sulu kalıyor poposu sonra kuru pamukla suyunu alıyorum.

Günde 7-8 bez değişiyorum. Kakayı zaten ben yaptırdığım için aynı dk içinde değişiyorum. Çok nadir farkında olmadan yaptığı oluyor.

Çinko içerikli temiz içerikli sağlam bir kreme ihtiyacım var önerilerinize açığım.

Hahaha sen regl oluyorsun bir de dikkat et ben regl daha olmadım o yüzden geçen test yaptım emin olayım diye yine geç Regl başlayacak demek ki kim bilir ne zaman gelir olsam da rahatlasam

Bunu kullanıyorum ama her zaman diğil ufak kızarıklık olunca hemen sürmüyorum çok hassas olsun istemiyorum derisi sonra alışkanlık oluyor sanki ufak bir kızartıya pişik oluyor sık sık bez değişiyorum o kadar

Eklentiler

• Screenshot_2025-12-02-01-15-00-32_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 4
Her alt değiştirmede kullanmıyor musunuz ben kaka olunca kullanıyordum sonraları her alt değiştirmede kullanır oldum kaka çiş farketmedenbacaba o da mı kötü yapıyor?

Hahaha sen regl oluyorsun bir de dikkat et ben regl daha olmadım o yüzden geçen test yaptım emin olayım diye yine geç Regl başlayacak demek ki kim bilir ne zaman gelir olsam da rahatlasam
Kız kafayı yerim artık oğluşlarımla bakımlı anne olmak istiyorum bunları verene şükür Allah isteyenlere nasip etsin..geçen ikisinide verdim babalarına gittim kuaföre kocam şok oldu konuşmuyoruz hala anladıki dersini kötü vericemama rahatladım yedirdim verdim tabi birde işim kısa sürdü sonuçta yaptımmı yaptım

Her alt değiştirmede kullanmıyor musunuz ben kaka olunca kullanıyordum sonraları her alt değiştirmede kullanır oldum kaka çiş farketmedenbacaba o da mı kötü yapıyor?
Yok canım ben kullanmıyorum nerde bende o kadar vaktim bile yok uğraşayım tak tak değiştim bitti kakanı yıkıyorum o kadar bazen büyük oğlum sakin durmuyorsa o zaman ıslak mendille siliyorum

Süpersinnn neşende yerine gelir kendini ihmal etme kaybetmekten korkmaları lazım biz öyle evde kabullenmesinler ben gidemedim saçlarımımkendim videolara bakarak kestim tırnaklarımı törpüledim giyinip süslenip parka gidiyorum anca ama olsun

İyi yaptın saç işi gerçekten çok zaman alıyor kuaförde şimdi zor tabi ama bak kendini yapa bildiğin kadarıyla bakımlı tutbende kaş bıyık ama randevu almadığım için çok bekledim bir şey olmaz dedim baksın anlasın ne kadar zormuşbu gün kalça ultrason için gittik baya hazırlandım eskisi gibiçocuklarla zor ama ihmal etsek devamı gelicek eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…