İnşallah canım 10 doktor gezdim hepsi de artık kronik olduğunu tedavisinin olmadığını söyledi ama burdan bir arkadas birşeyden bahsetti onu bi araştırayım bakayım
Canım ben elele misto 4in1 alacağım ikiye ayrılması kullanım ve güvenlik açısından çok iyi oluyor ilk bebeğimde de kullanmıştım ama sonrq çocuk düşünmüyoruz diye birine vermiştim. Çok memnundum koyuyordum her işimi yapıyordum rahatça yediriyordum onunla yere oturup bir sürü etkinlik yapıyorduk falan
Kızlar bugün 3 aylık rutin kontrolümüz vardı doktor kalbini dinledi üfürüm duydum dedi bizi kardiyolojiye yönlendirdiler kızımın kalbinde 8mm açıklık varmış kapanadabilir kapanmayadabilir takip edicez dedi o kadar üzgünüm ki inşallah yoktur ama var mı bu durumu yaşayan
Kızlar bugün 3 aylık rutin kontrolümüz vardı doktor kalbini dinledi üfürüm duydum dedi bizi kardiyolojiye yönlendirdiler kızımın kalbinde 8mm açıklık varmış kapanadabilir kapanmayadabilir takip edicez dedi o kadar üzgünüm ki inşallah yoktur ama var mı bu durumu yaşayan
Merhaba, benim de kizim 2.5 aylik oldu. Bu hafta hem elini yumruk yapip agzina goturuyor hem de salyalari akmaya basladi agzinin bir tarafindan. Dis yerleri mi belirginlesiyor acaba diye dusundum. Sizce boyle bir ihtimal olabilir mi? Bir yandan da cok erken geldi.