2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Çok bilgi vermemişler sanki üzerine düşün çok zor bu hastalık ama çaresini arayacagız inşallah bulucaz
İnşallah canım 10 doktor gezdim hepsi de artık kronik olduğunu tedavisinin olmadığını söyledi ama burdan bir arkadas birşeyden bahsetti onu bi araştırayım bakayım

Ben de bakayım canım

Kızlar bugün 3 aylık rutin kontrolümüz vardı doktor kalbini dinledi üfürüm duydum dedi bizi kardiyolojiye yönlendirdiler kızımın kalbinde 8mm açıklık varmış kapanadabilir kapanmayadabilir takip edicez dedi o kadar üzgünüm ki inşallah yoktur ama var mı bu durumu yaşayan

Benimde varmış bebekken ama zamanla kapanmış. Kapanır inşallah

Galiba uykusu varken bizde de artıyor bu da olabilir evet ağzı da akmaya başladı benimkinin sürekli tükürüyor minnoş ağzıyla
Merhaba, benim de kizim 2.5 aylik oldu. Bu hafta hem elini yumruk yapip agzina goturuyor hem de salyalari akmaya basladi agzinin bir tarafindan. Dis yerleri mi belirginlesiyor acaba diye dusundum. Sizce boyle bir ihtimal olabilir mi? Bir yandan da cok erken geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…