Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Benim 3.gebelik oldugu icin mi bilmiyorum cikti karnim
aslında daha önce genişlediği için daha geç belli olması gerekmiyor mu yaaa
benimde 2.olduğu için öyle olur sanmıştım
Ay eşim diyor ki senin göbeğin ama hafif bir sertlik var pantolonu tam kapatmiyorum ama kapanmıyor
benimde artık düğme acıtıyor. triko pantalon alayım diyorum
Teşekkür ederim hoşbuldum
Sat17 Aralık
Yaş 31
düzelttim :)

Canım nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama bir ay kaldı neredeyse havalar da güzelleşir triko yerine daha farklı bir takım da alabilirsin istersen karışmak gibi de olmasın. Ben geçen AVM ye gittim baktım hala kış ürünleri var h.m. de bir aparat kumaş var pantolon arasına takılan ondan alıp su bir iki ayı geçirip ilkbahar yaza güzel şeyler alayım dedim tabii ki sen bilirsin

kızlarr göbüşler ne alemde göbüşler :)
az önce camda yansımama bi baktım da birazcık var sanki
Ay benim gerçekten 4-5 aylık gibi göbeğim var. İlaçlardan şişkinlik olduğunu düşünüyorum çünkü dahalık hiç kilo almadım 2 kilo verdim hatta.. İlk gebeliğim ben de dün pantolon aldım kendime. Diğer pantolonlarımın fermuarı bile çekilmeyecek kadar olmuyor çünkü

izmir de yaşıyorum. o aparata bi bakayım o zaman
triko rahat olur diye düşünmüştüm sadece düğmeleri sıkıyor zaten
şimdilik bende kilo almadım ama göbek sıkıyor dediğin gibi

izmir de yaşıyorum. o aparata bi bakayım o zaman
triko rahat olur diye düşünmüştüm sadece düğmeleri sıkıyor zaten

şimdilik bende kilo almadım ama göbek sıkıyor dediğin gibi
Bende geçen hafta forum bornovadaydim çok da güzel bir şey bulamadım açıkçası bir bak belki sen daha güzel seyler görürsün

Maşallah kaç haftalık

Kizlar sezaryandan sonra normal doğum yapan oldumu aranızda ya da bilgisi olan ben bu sefer normal doğum istiyorum tabi sartlarda el verirse

Kizlar sezaryandan sonra normal doğum yapan oldumu aranızda ya da bilgisi olan ben bu sefer normal doğum istiyorum tabi sartlarda el verirse
Bir kaç arkadaşım oldu. Önemli olan dr un riski göze alıp hastanenin tam donanımlı olması. O sırada anestesizt doktorun hastanede olması diye biliyorum.

Bir kaç arkadaşım oldu. Önemli olan dr un riski göze alıp hastanenin tam donanımlı olması. O sırada anestesizt doktorun hastanede olması diye biliyorum.
Anladım cnm teşekkür ederim ben çok istiyorum normal doğumu..zaten şuan konuşmak için çok erken bunları ama Dr yinede bı citlattim özel hastane zaten bakalım artık hayırlısı yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…