Kızlar bebeğim 3 aylık tesadüfen gördüm pişik için öneri sorulmuş. Kesinlikle bepanthol pişik önleyici krem. Gerçekten çok memnun kaldım. Bir ara unuttum baya zaman geçti baktım pişik olacak bebeğim kremi sürdüm kesti. Öneri sadece
Maksat yardımcı olmak :))
Kizlar Bu kan testlerini istedi Doktor şehir hastanesinin Aile hekimliğini bölümüne randevu aldim pazartesi norml kadin doğuma randevu bulamadim Hepsini Devlet Hastanesi Yapiyor mu Birde orda kagida bakmadim eve gelince baktim D vitamini yazmiyor burda ekstra sôylemem gerekirmi yaptirdiğim yere Teşekkürler şimdiden
Kızlar ben dün kontrole gittim ikili tarama yapıldı.ense kalınlığı 1.7 çıktı.doktor tam sınırda dedi.kan sonucuna da bakalım dedi.yaptiran arkadaşlarim sizin kaç çıktı? Ben biraz tırstım ya ,bir hafta sonra çıkacakmış kan sonucu
Kızlar ben dün kontrole gittim ikili tarama yapıldı.ense kalınlığı 1.7 çıktı.doktor tam sınırda dedi.kan sonucuna da bakalım dedi.yaptiran arkadaşlarim sizin kaç çıktı? Ben biraz tırstım ya ,bir hafta sonra çıkacakmış kan sonucu