Çok şükür bebeğin iyi@zakkum06 @Eylulde_gel @cettyWoodys
Kızlar günaydın yorgunluktan yeni yazıyorum.. saatlerce bekletti acil sonra bu kanama neden oluyor anlamadım dediama bebeğim iyi hareket ediyordu o yüzden çok mutlu oldum. İlaçta vermedi doktor ben kendim evde Protestan vardı onu içtim gece kendi kendime tedavi oluyorum yani doktor ne anladı ne de ilaç yazdı. Boş yere saatlerce yoruldum
İdrarım temiz hiçbir şey çıkmadı ancak belim ağrıyor hala da kanama geliyor kimsenin ilgilendiği yok canım çok sıkkınÇok şükür bebeğin iyigeçmiş olsun . Sen önlemini almışsın iyi olmuş ama doktorunla da iletişime geç muhakkak dinlen stres yapma .geçiçi bir şeydir önemli birsey olsaydı muhakkak görürdü ultrasonda belki idrar yolu enfeksiyonun var
Ya ne kadar üzücü.. Kendi kafama göre Protestan alıyorum umarım zarar vermiyorumdur, nasıl kullanayım peki günde 1 ya da 2 ? Siz nasıl kullandınızAcilde bana da aynı durumu yaşattılar hatta düşüyorsa yapacak bişey yok git eve yat bekle gibi saçma salak bir cümle bile kurdular.nacizane tavsiyem kendi doktorun ile iletişime geç.ben kendi doktorumla konustugumda hastaneye yatisimi yapmisti ve tedaviye başladı progestan igneler falan.megerse benimki idrar yolu enfeksiyonundan olmuş tahlillerin sonucunda belli olmuştu.kalbini ferah tut , sakın moralini bozma ,progestana devam et bence.
Regl gibi kanamam oldu smdi daha hafif geliyor parça parçaKanaman nasıldı çok mu lekelenmemi bide hangi hastaneye gittin normalde hemen belirlerler ultrason da gözükür kesede olsaydı demekki başka bişeyden geldi ilişkide çok etkiliyormuş
Progestanı nasıl kullandın ben dün gece bir tane içtim yine gece mi içeyim yoksa günde iki tane mi içeyim? Bir zararı olur mu acaba 3 ayı geçince kullanmayın yazıyor bazı yerlerde ama doktor hiçbir şey vermediği için boş boş beklemek canımı sıkıyor bebeğimi kaybetmek istemiyorum. Resmen düşse bile umurlarında değilKıyamam yaa neyse ki sen önlemini almışsın canim bebegin saglikliysa bi sknti yoktur bende kızımda ufak bi kanamam olmuştu ama benimde neden olduğu belli değildi önlem amaçlı 1 hafta progestan kullanmistim
Progestan 7. Aya kadar kullanılabiliyor içiniz rahat olsun. Benim kanamam olduğu günlerde günde 3 kez aldım 200 mg olanı, şimdi sabah akşam olmak üzere 2 kere alıyorum. 12. Haftadayım. bebeğiniz iyiyse içinizi ferah tutun tuvalet hariç kalkmadan dinlenin kanama geçene kadar bana 20 gün rapor verdi doktorum günlerdir yatıyorum kanamam bitti şimdi ama hala dinleniyorum içeride kanama alanı var çünkü. Siz yurtdışındasınız diye biliyorum umarım en kısa zamanda kadın doğum doktoruna ya da ebenize ulaşırsınız eminim onlar da sizi yönlendirecektir. Allah yardımcınız olsun.Progestanı nasıl kullandın ben dün gece bir tane içtim yine gece mi içeyim yoksa günde iki tane mi içeyim? Bir zararı olur mu acaba 3 ayı geçince kullanmayın yazıyor bazı yerlerde ama doktor hiçbir şey vermediği için boş boş beklemek canımı sıkıyor bebeğimi kaybetmek istemiyorum. Resmen düşse bile umurlarında değil
Benim kanamam durmasina ragmen doktor hale devam ediyor progestana gunde 3 iciyorum.16. haftada kullanmayi birakiriz garanti olsun dediiYa ne kadar üzücü.. Kendi kafama göre Protestan alıyorum umarım zarar vermiyorumdur, nasıl kullanayım peki günde 1 ya da 2 ? Siz nasıl kullandınız
Teşekkür ederim ben de 3 kere alayım o zaman. Doktora yazdım da ondan da pek umudum yok ilgileneceğinden. Size çok teşekkür ederim bu ilaç belki bana da iyi gelir tek umudum o iyiki önceden almışımProgestan 7. Aya kadar kullanılabiliyor içiniz rahat olsun. Benim kanamam olduğu günlerde günde 3 kez aldım 200 mg olanı, şimdi sabah akşam olmak üzere 2 kere alıyorum. 12. Haftadayım. bebeğiniz iyiyse içinizi ferah tutun tuvalet hariç kalkmadan dinlenin kanama geçene kadar bana 20 gün rapor verdi doktorum günlerdir yatıyorum kanamam bitti şimdi ama hala dinleniyorum içeride kanama alanı var çünkü. Siz yurtdışındasınız diye biliyorum umarım en kısa zamanda kadın doğum doktoruna ya da ebenize ulaşırsınız eminim onlar da sizi yönlendirecektir. Allah yardımcınız olsun.
Tamam ben de öyle yapacağım çok teşekkür ederim sizeBenim kanamam durmasina ragmen doktor hale devam ediyor progestana gunde 3 iciyorum.16. haftada kullanmayi birakiriz garanti olsun dedii
Ya çok sevindim canım icim rahatladıEvet ben o haftalarda başladım hissetmeue ani harekette sanki bebekten ufak bir segirme oluyordu şimdilerde daha belirgin
Evet bende folik asit günlük içemiyorum o yuzdenMide bulantısından dolayı pekmez yiyemem ama üzüm falan yemeye çalışıyorum
Canim ben 1 tane alıyordum ama skntili bi durum olsa doktor öylece birakmazdi seni korkma içini ferah tut bebegin seninleProgestanı nasıl kullandın ben dün gece bir tane içtim yine gece mi içeyim yoksa günde iki tane mi içeyim? Bir zararı olur mu acaba 3 ayı geçince kullanmayın yazıyor bazı yerlerde ama doktor hiçbir şey vermediği için boş boş beklemek canımı sıkıyor bebeğimi kaybetmek istemiyorum. Resmen düşse bile umurlarında değil
Amin canim aminGerçekten insan çok endişeleniyor en ufak şeye bile takılabiliyorsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah.bol bol yat dinlenTamam ben de öyle yapacağım çok teşekkür ederim size
Gecmiş olsunİdrarım temiz hiçbir şey çıkmadı ancak belim ağrıyor hala da kanama geliyor kimsenin ilgilendiği yok canım çok sıkkın
Merhaba canim maşallahMerhaba kızlar bayadır giremedim ben de. Bebişin cinsiyetini öğrendik dün partimiz vardı. Oğluşum olacakAllah gönlüme göre verdi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz :)
Liste için de tekrar yazabilirim
Yaş 27
İlk Bebek
SAT 28.11.2024
Kese 5+0
Kalp atışı 6+4
Tahmini doğum 04.09.2025
Nasıl oldun canım ya, yeni okudum. Baya kanamamıydı yoksa kahverengi miydi. Hangi kalab giden bi şey olabilir mi acaba öyle olabiliyormuş ya. Ağrın var mı bideİdrarım temiz hiçbir şey çıkmadı ancak belim ağrıyor hala da kanama geliyor kimsenin ilgilendiği yok canım çok sıkkın
Ekledim. Yaş ve kaçıncı çıcuk onlar eksikBen listede var miyim emin degilim sat 3 Aralik 2024, tahmini doğum tarihi 9 eylul su anda 11+5 gebeligim
Teşekkür ederimNasıl oldun canım ya, yeni okudum. Baya kanamamıydı yoksa kahverengi miydi. Hangi kalab giden bi şey olabilir mi acaba öyle olabiliyormuş ya. Ağrın var mı bide
Sen yinede yat dinlen inşallah geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?