- 17 Şubat 2017
- 84
- 80
- 88
- 37
Benimde ilk hamilelikte yüksekti sürekli ölçtüm 20. Haftadan itibaren de ilaç kullandım şimdiki hamileliğimde de yükseliyor yine maalesefHerkese merhaba, 20 Şubatta kontrolüm vardı. Çok şükür bebeğimi gördüm. Kalp atışları duyduk. Rabbime bin şükür. Ama benim gebelikte tansiyon yükseliyor. İlk gebeliğim de 5 aydan sonra yukseldiydi şimdi. İlk kontrol de 13/8 çıktı. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha sıkıntı vermez. Sagsalim vakti saati dolunca sağlıkla kucağına alırım.
İyi olmana çok sevindim@zakkum06 @Eylulde_gel C cetty @Woodys
Kızlar günaydın yorgunluktan yeni yazıyorum.. saatlerce bekletti acil sonra bu kanama neden oluyor anlamadım dediama bebeğim iyi hareket ediyordu o yüzden çok mutlu oldum. İlaçta vermedi doktor ben kendim evde Protestan vardı onu içtim gece kendi kendime tedavi oluyorum yani doktor ne anladı ne de ilaç yazdı. Boş yere saatlerce yoruldum
Hurafeler tutmayabiliyor açıkçası ben de tutmaz diyordum çünkü arkadaşım sürekli bulandı kustu turşular yedi oğlu olduAyy ne güzel benimde canim hep ekşi seyler istiyor kizim olsun çok istiyorumHayirlisi ne ise o olsun tabiki sağlikli gelsinde ama gönlümden geçen o
Ben de aldım böyle gidersem baya tombiş bir hamiş olucam zaten kendi kilomda varMerhaba hanımlar kilo almaya başladınız mı ? Benim iştahım çok açık şimdiden 3 kilo almışım
Insallah hersey yolundadır. Bize de güzel haberlerinizi verin. Dualarimiz sizinleYa ne kadar düşüncelisiniz gerçekten onca şeyden sonra gözlerim dolu dolu okudumProgestan 100 ml var ben de vajinal hiç denemedim ama baş dönmem olursa deneyeceğim yarın kendi doktorumu arayacağım sabahtan inşallah o gel bakarım der yoksa yeni doktor da bulamıyorum. Bebeğimi kaybetmek istemiyorum
Ne güzel sizin doktorunuz sizin için çabalıyor tedbirli davranıyor umarım her şey hepimiz için sağlıklı ilerler
Çok teşekkür ederim
Ayy benimde aynıMerhaba hanımlar kilo almaya başladınız mı ? Benim iştahım çok açık şimdiden 3 kilo almışım
Canım ben 67 ile gebe kaldım 64 e kadar düştüm şimdi 65 oldum. İlk üç ay dikkat etmek istedim. Bundan sonraki süreçlerde diyetisyenim bana ikinci üç ayda ayda bir kiloMerhaba hanımlar kilo almaya başladınız mı ? Benim iştahım çok açık şimdiden 3 kilo almışım
Haklisiniz insan merak ediyor işteHurafeler tutmayabiliyor açıkçası ben de tutmaz diyordum çünkü arkadaşım sürekli bulandı kustu turşular yedi oğlu oldubazen hiç tutmuyor benim tamamen tuttu tatlı yedim cildim güzelleşti karnım sivri çıktı
yok ya bulantıdan , öğürmeden yemek yiyemiyorum ki. 59 filandim 61 oldum o kadarMerhaba hanımlar kilo almaya başladınız mı ? Benim iştahım çok açık şimdiden 3 kilo almışım
Benim şimdiye kadar hiç bulantim olmadi.normal mi acaba? İçinizde var mi hiç bulanti yaşamayan kızlar? Çevremdeki herkes bulanti yaşıyor bende olmayinca bir korktum acikcasi ters giden birşey var midir diyeyok ya bulantıdan , öğürmeden yemek yiyemiyorum ki. 59 filandim 61 oldum o kadar
Biraz sebze ile beslenebilirsin lifli beslenmek önemli kuru kayısı falan ye, saf doğal zeytinyağı da iyi gelir ama ne yaparsan yap sakın ıkınma doktorum her kontrolümde kabızlıkla ilgili uyarıyor beni, yürü karnına masaj yap ama ıkınma.Kızlar dünden beri tuvalete gidemiyorum afedersiniz kabız olmuşum Doğru düzgün Bişey yiyemiyorum ama azcik bişey yedim şiskinlikten ölüyorum patliycak gibiyim bi öneriniz var mi
Benmde hiç olmadı normalmiş doktoruma sordum ne güzel nazar etme kendine dediBenim şimdiye kadar hiç bulantim olmadi.normal mi acaba? İçinizde var mi hiç bulanti yaşamayan kızlar? Çevremdeki herkes bulanti yaşıyor bende olmayinca bir korktum acikcasi ters giden birşey var midir diye
Ay bendede tam tersi isal oluyorum ve çok çıkıyorum Benm bu hamileligim herkesten çok farklı tam tersi bulantı sıfırKızlar dünden beri tuvalete gidemiyorum afedersiniz kabız olmuşum Doğru düzgün Bişey yiyemiyorum ama azcik bişey yedim şiskinlikten ölüyorum patliycak gibiyim bi öneriniz var mi
Benimde bulantı yok şükür ilk hamileliğimde vardıBenim şimdiye kadar hiç bulantim olmadi.normal mi acaba? İçinizde var mi hiç bulanti yaşamayan kızlar? Çevremdeki herkes bulanti yaşıyor bende olmayinca bir korktum acikcasi ters giden birşey var midir diye
Benmde hiç olmadı normalmiş doktoruma sordum ne güzel nazar etme kendine dedi
Ay bendede tam tersi isal oluyorum ve çok çıkıyorum Benm bu hamileligim herkesten çok farklı tam tersi bulantı sıfır
Doktor dediyse vardr bildiği, içim rahatladıBenmde hiç olmadı normalmiş doktoruma sordum ne güzel nazar etme kendine dedi
Ay bendede tam tersi isal oluyorum ve çok çıkıyorum Benm bu hamileligim herkesten çok farklı tam tersi bulantı sıfır
Aaaa her hamilelikte farklı oluyo demek,cinsiyet ile mi alakalı bulantı acabaBenimde bulantı yok şükür ilk hamileliğimde vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?