- 12 Haziran 2024
- 1.338
- 1.134
- 53
Koyu renkli çok küçük bir lekeydi parlak kırmızı değil daha koyu bulanık bir leke hani regl biter ya böyle son gün bitti dersin de bı leke gelir küçük. Onun gibi işte. Belki yaşayan vardır ya da durumu bilen vardır diye size de sormak istedim.Pembe veya kahve rengi lekeler sorun değil sadece kırmızı gelirse hemen doktora gidin diye biri yazmıştı. Seninki hangi renkti canım?
Benim hep böyle lekelenmelerim oluyor ondan bak şimdide korkuyorum yine olur diye sen yine doktora görün ben ilkte fitil iğne kullandımKoyu renkli çok küçük bir lekeydi parlak kırmızı değil daha koyu bulanık bir leke hani regl biter ya böyle son gün bitti dersin de bı leke gelir küçük. Onun gibi işte. Belki yaşayan vardır ya da durumu bilen vardır diye size de sormak istedim.
Gittim gittim devlete gittim acildeki doktora anlattım durumu bu yerleşme kanaması da olabilir dedi düşük de olabilir telaş yapılacak bir durum yok küçük küçük böyle kanama olur yerlesiyordur dedi. Biraz rahatladım bakalım olmadı yarına gideyim diyorum doktoraBenim hep böyle lekelenmelerim oluyor ondan bak şimdide korkuyorum yine olur diye sen yine doktora görün ben ilkte fitil iğne kullandım
Evet genelde öyle diyorlar artsa git istersenGittim gittim devlete gittim acildeki doktora anlattım durumu bu yerleşme kanaması da olabilir dedi düşük de olabilir telaş yapılacak bir durum yok küçük küçük böyle kanama olur yerlesiyordur dedi. Biraz rahatladım bakalım olmadı yarına gideyim diyorum doktora
Canım yoktur büyük ihtimalle ancak sen uzan dinlen iyi beslen. Doktora gitmekte fayda var sana yakınsa doktoruna bir görün bence için rahat etsinKızlar çok küçük bir lekelenmem oldu. Ama çok küçük böyle devamı gelmedi. Korkmaya gerek yoktur değil mi ?
Ben 5 haftalık olana kadar bekledim keseyi tam görelim diye toplam 3 kere kan verdim 5 haftalık olunca gittim keseyi de gördük şükür şimdi 5+3 oldum 6+4de gidicem bakalım :)Ya bende dün gece 52 HCG çıktı testım ıkı gün sonra tekrar vermeyı düşünüyorum , siz ne zaman gıdeceksınız doktora kaç haftalıksınız
Evet genelde öyle diyorlar artsa git istersen
Sağolsun acildeki doktor kadın da çok güzel konuştu. Eşim de biraz bakmış nedir ne değildir diye o daha sakin :) endişelenecek bir şey yok dedi zaten daha da olmadı çok şükür. Yarın da inşallah gidelim dedik doktoraCanım yoktur büyük ihtimalle ancak sen uzan dinlen iyi beslen. Doktora gitmekte fayda var sana yakınsa doktoruna bir görün bence için rahat etsin
Güzel haberlerle gel İn şa AllahSağolsun acildeki doktor kadın da çok güzel konuştu. Eşim de biraz bakmış nedir ne değildir diye o daha sakin :) endişelenecek bir şey yok dedi zaten daha da olmadı çok şükür. Yarın da inşallah gidelim dedik doktora
Çok şükür sevindim, bol bol dinlen belki yormuşsundur kendiniSağolsun acildeki doktor kadın da çok güzel konuştu. Eşim de biraz bakmış nedir ne değildir diye o daha sakin :) endişelenecek bir şey yok dedi zaten daha da olmadı çok şükür. Yarın da inşallah gidelim dedik doktora
Keseyi beta kaçken gördünüzBen 5 haftalık olana kadar bekledim keseyi tam görelim diye toplam 3 kere kan verdim 5 haftalık olunca gittim keseyi de gördük şükür şimdi 5+3 oldum 6+4de gidicem bakalım :)
Belki de yoruldum gerçekten.Çok şükür sevindim, bol bol dinlen belki yormuşsundur kendini
Kan uyuşmazlığıniz varsa hemen doktorea gidin diğer türlü devam etmiyorsa normal kontrolde hekiminize bilgi verirsinizKoyu renkli çok küçük bir lekeydi parlak kırmızı değil daha koyu bulanık bir leke hani regl biter ya böyle son gün bitti dersin de bı leke gelir küçük. Onun gibi işte. Belki yaşayan vardır ya da durumu bilen vardır diye size de sormak istedim.
Kan uyuşmazlığımız yok, yarın doktora gideceğiz normalde daha geç gidecektik öne çekeceğizKan uyuşmazlığıniz varsa hemen doktorea gidin diğer türlü devam etmiyorsa normal kontrolde hekiminize bilgi verirsiniz
Benim şöyleydi 3+5te 88 4+0da 225 en son 4+2 de 950 görünce tekrar vermedim büyük ihtimalle en az 6000 olması gerekiyordu hesaplarıma göre 5+0da. Karından göründü. Zaten 2000i geçince vajinal de görünüyor genelde. Yolk salc da seçildi hatta doktoruma vajinal baksak mı dedim o da hiç gerek yok zaten gördük rahatça demişti.Keseyi beta kaçken gördünüz
Teşekkür ederimBenim şöyleydi 3+5te 88 4+0da 225 en son 4+2 de 950 görünce tekrar vermedim büyük ihtimalle en az 6000 olması gerekiyordu hesaplarıma göre 5+0da. Karından göründü. Zaten 2000i geçince vajinal de görünüyor genelde. Yolk salc da seçildi hatta doktoruma vajinal baksak mı dedim o da hiç gerek yok zaten gördük rahatça demişti.
Hayırlı olsun. Yaşadığın kaybı düşünüp kendini kötü hissetme inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın artık sadece ona odaklan. Hepimiz için güzel bir süreç olsunInsallh bende bır sorun olmazsa burdayım.Gecen sene nısan ayında 8 haftalık düşük yaptım o yuzden acıkcası tedırgınım hayırlısı olur ınsallh hepımız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?