Kiraya verse bile daha yüksek fiyata vermek için bizi çıkartır gibi geliyor inşallah şansımıza yatırım yapmak için alan bizi çıkarmayan birisi çıkar komşularım öyle iyiki aile gibiyiz her iyi kötü günümde yanimdalar bu oo kadar büyük bir şans ki çok büyük boşluğa düşerim inşallah alan çıkarmaz
Çok teşekkür ederim evet baya sık görülen bişeymiş ilk anda çok korktuk inşallah dediğiniz gibi kaybolur sizinki de
Ben de 2 hafta sonra detaylıya gidicem
Geçen gün ben cıvıl den Kanz dreamer plus marka açik gri park yatak+anne yani beşiği+sallanıyor+ sinekliği de var bu özellikleri olan yatak aldım 3.499 TL ye geldi.içine de kraftin 699 TL ye düşen yatağini aldım canım 70×120 fiyat olarak bize uygun geldi düşünürseniz cıvıl magazina bakın derim
Elelebaby anne yatağı bende olanı çok memnunum büyüdükçe yukarı katını çıkarttım baya kullanılır ama kendi odasında olan yatağı beğenmedim büyüyen beşik ama sallayınca dolaplar oynuyor yerinden bir kaç ay geçtikten sonra.. büyük yatak olarakda kullanmıcam ileride yeni yatak alırım bunu kardeşi kullanır sadece aldığımda yanlarında dolapları vardı ve takım olarak almıştım ondan beğendim.Ben 14 aylıkken mecbur ayırdım çünkü kardeşi olunca ikisi bir odada uyuyamazdı..belkide kardeşi gelmeseydi daha geç ayırırdım 6 aylıkken çok erken bana göre
Kızlar benim ilk gebeliğim yatak ne almak gerekiyor 0-6 ay anne yanı var park yatak var beşik var büyüyen beşik var açık montessori var kapalı montessori var beynim çorba oldu araştırmaktan kuzular için en iyisi hangisi yatağı ne zaman ayırırız kafamda deli sorular bebeğim için iyi olsun bana kolaylık olsun tipi güzel olsun maddi olarak da çok sarsmasın derken hiçbir şeye karar veremiyorum