Yok oyle bi sey demedi o ne demek bilmiyorumAmniyosentez vs önerdi mi
Aslı hanım mi dedi cnm? Korkma dediyse bence korkmana gerek yokturMerhabalar kizlar.
Bugun detayli ultrasona girdim akcigerinde atar damara s şeklinden baglanmis damar dedi.korkmana gerek yok dedi doktor ama baya kafaya taktim sanirim sizde boyle bi durumla karsilasan var mi?yada duydunuz mu?
Dr kim paylaşabilir misiniz?Bir de Hatay'ın hangi ilçesinde?Ben Hatay'dayım özel bir klinikte yaptırdım ama inanılmaz güzel bir profesör
benim ilk gebeliğim, bende de aynı şey oldu. neden oluyor acabaKızlarrr napıyorsunuz. Size ne dicem. Banyo yaparken meme uçlarımda çok minik sarı kabuk gördüm. Süt üretimi için erken diye biliyorum. İlk hamileliğimde oldu mu hatırlamıyorum. Chat gbt ye sordum. 2. Trimester da normal diyor. Sizde var mı böyle bi şey
çok şaşırdım süt üretimi bebek doğmadan başlıyor mu yaBenden direk sarı sıvı geldi. Doktora sordum hemen korktum. Gebelikte olabileceğini ve memeyi sıkmamam gerektiğini söyledi
Antakya'da prof.Arif GüngörenDr kim paylaşabilir misiniz?Bir de Hatay'ın hangi ilçesinde?
Oğlumda çekim evdeydi o ağrılarla hastanede makyaj bile yapmak aklıma gelmir ondan isimli takımı evde giyindirdim ama hemşireye 10 takım sipariş etmiştim onu verdim tabi hepsini diğil alt üst eldiven şapka atlet birde battaniyeKızlar doğumdan sonra hemşireye verilen kıyafet nasıl olmalı ne almalıyım siz aldınızmı bitane isimli müslim set alacağım ama sonra çekim için hgiydirirsin dediler örnek atarmısnız
giriş sayfasına özet şeklinde liste koydum. oradan bi şeylerden başla. sonra arkası gelir zaten. ilk gebeliklerde öyle oluyor. bi yerden başlayınca gerisi geliyor. bide herşeyini tam takım almak zorunda değiliz bazı şeyleri eksik kalacak sonradan da alabiliriz. temel ihtiyaçlarını alalım gerisi gelirKızlar benim 3. Gebeliğim diğer ikisini genetik rahatsızlıktan dolayı sonlandırmak zorunda kaldık, ama Allah kısmet ederse yaşayan 1. olacak o yüzden sıfır bilgi ne almam lazım ne yapmam lazım bilmiyorum en çok lazım olan eşyalar neler ilk almam gereken eşyalar neler bilgilendirirseniz sevinirim heyacandan şaşkın tavuk gibiyim. Birde ablamda beşik var eşi yurtdışında çalışıyordu diye çocuğu hep yanındaydı neredeyse hiç kullanmadı, kullanışlı olur mu ?
Teşekkürlergiriş sayfasına özet şeklinde liste koydum. oradan bi şeylerden başla. sonra arkası gelir zaten. ilk gebeliklerde öyle oluyor. bi yerden başlayınca gerisi geliyor. bide herşeyini tam takım almak zorunda değiliz bazı şeyleri eksik kalacak sonradan da alabiliriz. temel ihtiyaçlarını alalım gerisi gelir
ben şimdi önce hastane çıkış takımı alıcam. sonra zıbınlarını alırım. emzik almayı düşünüyorum. sonra kendime gecelik , depend filan alırım. gerisi gelir zaten
Beşik küçük ve tekerlekli olanlar yere sabit olmayanlar yani çok işe yarıyor oda oda yanında götürebiliyorsun canım. Yenidoğan zıbınları alt üst takımları alırsın ilk iki üç hafta yenidoğan giyiyorlar çok fazla almana gerek yok sonra zaten 1 aylık kıyafetler almaya başlarsınız emzik biberon şampuan havlu bulundur mutlaka başka acil ihtiyaç olmaz.. zaten bebek doğdu diyelim bir şey lazım oldu eşin gidip alır hemen stres olmaya gerek yok.. beşik ve yenidoğan kıyafetleri olsa yeterli olur..Teşekkürler
Ablamdaki büyük beşik ama o dediğinden eşim beğenmiş muhakkak alacağız diğer odalarda iyi olur, alışverişi benim eşime kalsa bebek doğduktan sonra yapacağızBeşik küçük ve tekerlekli olanlar yere sabit olmayanlar yani çok işe yarıyor oda oda yanında götürebiliyorsun canım. Yenidoğan zıbınları alt üst takımları alırsın ilk iki üç hafta yenidoğan giyiyorlar çok fazla almana gerek yok sonra zaten 1 aylık kıyafetler almaya başlarsınız emzik biberon şampuan havlu bulundur mutlaka başka acil ihtiyaç olmaz.. zaten bebek doğdu diyelim bir şey lazım oldu eşin gidip alır hemen stres olmaya gerek yok.. beşik ve yenidoğan kıyafetleri olsa yeterli olur..
doğum yapınca giyeceğimiz lohusa pijamaları da önemli bizim de rahat olmamız lazım onun için ne alacaksın alırsan bana da örnek atar mısın güzel şeyler giymek istiyorum bakıyorum ama çok salaş şeyler görüyorum çok beğenemiyorum
Ay uzun yazdım baya ama beşik kıyafet dolabı yeni doğan kıyafeti ve istersen alt değiştirme yerleri var baya işe yarıyor onu alırsın gerisi çok basit zaten daha çok zamanımız da var bunları almak bir haftalık iş hatta eşim bir günde alıp hallettiği için hala acele etmiyor diğer doğumlarımda son ayımızda bir gün gittik tek günde bütün ihtiyaçları alıp eve getiririm yerleştirmiştikben daha hiç sıkıntı yaşamadım eksik oldu diye stres panik falan olmadım bebek doğunca ekstra kıyafet alışverişine çıkılıyor zaten bir ay kadar sonrası..
Ay bu kalpli ve leoparlara bayıldım bende alayım teşekkür ederimAblamdaki büyük beşik ama o dediğinden eşim beğenmiş muhakkak alacağız diğer odalarda iyi olur, alışverişi benim eşime kalsa bebek doğduktan sonra yapacağızben şimdilik 2 tane 3lü 1 tane 2li pijama takımı aldım ama ben de çok süslü şeyleri seven biriyim lohusa takımı değilde gecelik beğendim onu aldığımda atarım fotoğraf çekimi için çok güzel olur diye düşünüyorum
Kalpli tükenmiş ama gorsellerden aratıp bulabilirsin belki normalde 36-38 beden giyerim ama gebeliği düşünerek 40 beden sipariş verdim kalıplar küçük 42de olurmuşAy bu kalpli ve leoparlara bayıldım bende alayım teşekkür ederimkaç beden aldın peki 42 falan mı alsam çok mu büyük olur acaba
Görsellerden aratıp benzerlerini bulurum evet çünkü ben Türkiye’de değilim oradan alışveriş yapamıyorum :/ 42 alırım bana anca olur heralde şimdiden 67 kilo oldum bu daha da çıkarKalpli tükenmiş ama gorsellerden aratıp bulabilirsin belki normalde 36-38 beden giyerim ama gebeliği düşünerek 40 beden sipariş verdim kalıplar küçük 42de olurmuş
Maşallah diyelim ben kilo alıyorum aldığımı veriyorum sinirlerim bozuluyor, umarım istediğini bulursunGörsellerden aratıp benzerlerini bulurum evet çünkü ben Türkiye’de değilim oradan alışveriş yapamıyorum :/ 42 alırım bana anca olur heralde şimdiden 67 kilo oldum bu daha da çıkar
Bunu da beğeniyorum ama ben elbiseli bir gecelik beğendimGörsellerden aratıp benzerlerini bulurum evet çünkü ben Türkiye’de değilim oradan alışveriş yapamıyorum :/ 42 alırım bana anca olur heralde şimdiden 67 kilo oldum bu daha da çıkar
Stresten uzak durmaya çalış canım doktor sağlıklı diyorsa kafana takma benim vücudum böyle gebeliklerde çok kilo alıyorum sonra veririm mutlaka diyet yaparım ben kiloyu sevmiyorumMaşallah diyelim ben kilo alıyorum aldığımı veriyorum sinirlerim bozuluyor, umarım istediğini bulursun
Bunlar bana yakışmaz sen elbiseli olanı alınca bana atarsınBunu da beğeniyorum ama ben elbiseli bir gecelik beğendim
Dün detaylıda her şey harika çıktı çok şükür ama genetik tahlili amniyosentez kafamı yoruyor 1 ay oldu daha çıkmadı hayrlı haberler gelir İnşallahStresten uzak durmaya çalış canım doktor sağlıklı diyorsa kafana takma benim vücudum böyle gebeliklerde çok kilo alıyorum sonra veririm mutlaka diyet yaparım ben kiloyu sevmiyorum
Tamam 15-20 güne alır atarım Allah'ın izniyle, bir de lohusa terliği değilde şu fantazi gecelik terlikler var tüylü onlardan almayı düşünüyorum taçBunlar bana yakışmaz sen elbiseli olanı alınca bana atarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?