Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Tamam 15-20 güne alır atarım Allah'ın izniyle, bir de lohusa terliği değilde şu fantazi gecelik terlikler var tüylü onlardan almayı düşünüyorum taç
Yaa bunlar ne güzel hiç bakmamıştım böyle şeyler sen al giy harika olur ben bu kadar süslü terlik giyip taç takarsam buradaki kültürde deli gözüyle bakarlar hiç hoş karşılanmaz çok güzel hepsi

Kim ne derse desin çokta tın bana da görmemişin çocuğu olmuş diyecekler ama takılmıyorum

görmemişiz çocuğumuz olacak allah allaahh kaç kere anne olabiliriz ki sanki hıhhh kokoş terlikler pijamalar çok hoş içinden geliyorsa istediğini giy
Herkes olmak istediği gibi olmalı bence, ben kimseyi yadirgamam. Kendimi bildim bileli kokoşumdur zaten ayrıca fotoğraf için süslenmekte bir sakınca yoktur herhalde

Kızlar nabersiniz benim bugün detaylı vardi sabah 10 da gittik öğlen 3 te bitti bizim kiz bi türlü dönmedi doktorun istedigi gibi kac kere girdim çıktım hatırlamıyorum ama sukur hersey yolunda bi ara top şeklini aldi işediğini bile gördük 2 cocugumda da böyle şeyler yasamadm en fazla 1 saat sürmüştü

Sağlıkla al kucağına nazlılar biraz

Daha var demeyin önceki gebeliğim 32 hafta sürdü normal doğum başladı erken geldi ama çok şükür ki ben temkinliyim erkenden herşeyi hazırlamıştım çanta dahil
Süpersiniz en azından hazırlığınız tammış
Ben de bu aralar kıyafetlerini ayarlayacağım önceki çocuğumdan kalanları en azından yenidoğan kıyafetleri battaniyeleri vs hazır bir kenarda tutarım
Çok önceden başlayınca bir şey olursa çok daha etkilenirim diye hep erteliyorum galiba psikolojik olabilir yarın doktor kontrolüm var umarım her şey yolundadır

ayy harika ya videoya alabildiniz mi o anı?
Çok uzun sürmüş yorulmuşsunuzdur da ama her şeyin iyi olmasına çok sevindim
Sağlıkla gelsin
Kız mıydı erkek miydi kusura bakma aklımda kalmıyor

ayy harika ya videoya alabildiniz mi o anı?
Çok uzun sürmüş yorulmuşsunuzdur da ama her şeyin iyi olmasına çok sevindim
Sağlıkla gelsin
Kız mıydı erkek miydi kusura bakma aklımda kalmıyor
Ay yazmışsın zaten benim iyi değilim bu ara

yolundadır inşallah güzel düşünelim ama hazır olalım ben iç takımlarını yeniden alıyorum birkaç kıyafetinide yeni alıcam diğerleri yıkadıkça sertleşiyor yeni doğunca çok narin oluyor ciltleri minnoşların

Kızlar maşallah ne güzel şeylere bakıyorsunuz. Ben suslenebilecegime ihtimal veremiyorum bir türlü
Bende ne kadar süslü olmayı sevsem bile doğuma giderken sabah kalktım süslendim gittim ama doğumdan çıkınca ve hastaneden çıkınca ağrıdan bebeği düşünmekten kendimi unuttum

Sağlıkla gelsin canım

Doğru yeni de alacağım da daha çok iyileri var oğlumun birkaç kez giydiği onları kullanıcam bembeyaz çok güzeller diğerlerini zaten pembe almam lazım hepsi mavi mavi

Öyle işeyince görülüyormuymuş bu aylarda
Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…