Yaa bunlar ne güzel hiç bakmamıştım böyle şeylerTamam 15-20 güne alır atarım Allah'ın izniyle, bir de lohusa terliği değilde şu fantazi gecelik terlikler var tüylü onlardan almayı düşünüyorum taç
Kim ne derse desin çokta tınYaa bunlar ne güzel hiç bakmamıştım böyle şeylersen al giy harika olur ben bu kadar süslü terlik giyip taç takarsam buradaki kültürde deli gözüyle bakarlar hiç hoş karşılanmaz çok güzel hepsi
evet takma içinden gelen her şeyi yap mutlu olun en önemlisi bu zaten seni sevenler seninle mutlu olacaktırKim ne derse desin çokta tınbana da görmemişin çocuğu olmuş diyecekler ama takılmıyorum
görmemişiz çocuğumuz olacak allah allaahhKim ne derse desin çokta tınbana da görmemişin çocuğu olmuş diyecekler ama takılmıyorum
Herkes olmak istediği gibi olmalı bence, ben kimseyi yadirgamam. Kendimi bildim bileli kokoşumdur zatengörmemişiz çocuğumuz olacak allah allaahhkaç kere anne olabiliriz ki sanki hıhhh kokoş terlikler pijamalar çok hoş içinden geliyorsa istediğini giy
Sağlıkla al kucağınaKızlar nabersiniz benim bugün detaylı vardi sabah 10 da gittik öğlen 3 te bitti bizim kiz bi türlü dönmedi doktorun istedigi gibi kac kere girdim çıktım hatırlamıyorumama sukur hersey yolunda bi ara top şeklini aldi işediğini bile gördük 2 cocugumda da böyle şeyler yasamadm en fazla 1 saat sürmüştü
Daha var demeyin önceki gebeliğim 32 hafta sürdü normal doğum başladı erken geldi ama çok şükür ki ben temkinliyim erkenden herşeyi hazırlamıştım çanta dahilEvet ben de öyleyim ama gerçekten daha var yaaa
Süpersiniz en azından hazırlığınız tammışDaha var demeyin önceki gebeliğim 32 hafta sürdü normal doğum başladı erken geldi ama çok şükür ki ben temkinliyim erkenden herşeyi hazırlamıştım çanta dahil
ayy harika ya videoya alabildiniz mi o anı?Kızlar nabersiniz benim bugün detaylı vardi sabah 10 da gittik öğlen 3 te bitti bizim kiz bi türlü dönmedi doktorun istedigi gibi kac kere girdim çıktım hatırlamıyorumama sukur hersey yolunda bi ara top şeklini aldi işediğini bile gördük 2 cocugumda da böyle şeyler yasamadm en fazla 1 saat sürmüştü
ayy harika ya videoya alabildiniz mi o anı?
Çok uzun sürmüş yorulmuşsunuzdur da ama her şeyin iyi olmasına çok sevindim
Sağlıkla gelsin
Kız mıydı erkek miydi kusura bakma aklımda kalmıyor
Ay yazmışsın zaten benim iyi değilim bu araKızlar nabersiniz benim bugün detaylı vardi sabah 10 da gittik öğlen 3 te bitti bizim kiz bi türlü dönmedi doktorun istedigi gibi kac kere girdim çıktım hatırlamıyorumama sukur hersey yolunda bi ara top şeklini aldi işediğini bile gördük 2 cocugumda da böyle şeyler yasamadm en fazla 1 saat sürmüştü
Önceden aldığın güzel bir kıyafeti bile giydiğinde daha iyi hissedersin makyaj yapamasak bile kıyafet bize iyi gelir o anlarKızlar maşallah ne güzel şeylere bakıyorsunuz. Ben suslenebilecegime ihtimal veremiyorum bir türlü
yolundadır inşallah güzel düşünelim ama hazır olalım ben iç takımlarını yeniden alıyorum birkaç kıyafetinide yeni alıcam diğerleri yıkadıkça sertleşiyor yeni doğunca çok narin oluyor ciltleri minnoşlarınSüpersiniz en azından hazırlığınız tammış
Ben de bu aralar kıyafetlerini ayarlayacağım önceki çocuğumdan kalanları en azından yenidoğan kıyafetleri battaniyeleri vs hazır bir kenarda tutarım
Çok önceden başlayınca bir şey olursa çok daha etkilenirim diye hep erteliyorum galiba psikolojik olabiliryarın doktor kontrolüm var umarım her şey yolundadır
Bende ne kadar süslü olmayı sevsem bile doğuma giderken sabah kalktım süslendim gittimKızlar maşallah ne güzel şeylere bakıyorsunuz. Ben suslenebilecegime ihtimal veremiyorum bir türlü
Sağlıkla gelsin canımKızlar nabersiniz benim bugün detaylı vardi sabah 10 da gittik öğlen 3 te bitti bizim kiz bi türlü dönmedi doktorun istedigi gibi kac kere girdim çıktım hatırlamıyorumama sukur hersey yolunda bi ara top şeklini aldi işediğini bile gördük 2 cocugumda da böyle şeyler yasamadm en fazla 1 saat sürmüştü
Doğru yeni de alacağım da daha çok iyileri var oğlumun birkaç kez giydiği onları kullanıcam bembeyaz çok güzeller diğerlerini zaten pembe almam lazım hepsi mavi maviyolundadır inşallah güzel düşünelim ama hazır olalım ben iç takımlarını yeniden alıyorum birkaç kıyafetinide yeni alıcam diğerleri yıkadıkça sertleşiyor yeni doğunca çok narin oluyor ciltleri minnoşların
Sağlıkla al kucağınanazlılar biraz
ayy harika ya videoya alabildiniz mi o anı?
Çok uzun sürmüş yorulmuşsunuzdur da ama her şeyin iyi olmasına çok sevindim
Sağlıkla gelsin
Kız mıydı erkek miydi kusura bakma aklımda kalmıyor
Sagolun canlarim hep beraber sağlıkla alalım kucağımızaSağlıkla gelsin canım
Öyle işeyince görülüyormuymuş bu aylardaKızlar nabersiniz benim bugün detaylı vardi sabah 10 da gittik öğlen 3 te bitti bizim kiz bi türlü dönmedi doktorun istedigi gibi kac kere girdim çıktım hatırlamıyorumama sukur hersey yolunda bi ara top şeklini aldi işediğini bile gördük 2 cocugumda da böyle şeyler yasamadm en fazla 1 saat sürmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?