Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Önceden aldığın güzel bir kıyafeti bile giydiğinde daha iyi hissedersin makyaj yapamasak bile kıyafet bize iyi gelir o anlar
İlk hamileliğim ya belki de deneyimsizliğimden ve hani çevredekilerin "zor olacak, çok zor olacak" akılları yüzünden böyle düşünmeye başladım. İki lohusa takimi alırım biri elbise biri pijamalı diye düşündüm direk

Bende ne kadar süslü olmayı sevsem bile doğuma giderken sabah kalktım süslendim gittim ama doğumdan çıkınca ve hastaneden çıkınca ağrıdan bebeği düşünmekten kendimi unuttum
Bakalım ben nasıl olacağım ama eminim o süslenme bile nasıl enerji vermiştir

Zor ama doğum bitince toparlanacaksın nasılsa öyle çok zor diye de kendini korkutma boşver her söyleneni takma yoksa bunca insan üremezdi

Zor ama doğum bitince toparlanacaksın nasılsa öyle çok zor diye de kendini korkutma boşver her söyleneni takma yoksa bunca insan üremezdi
Çok haklısın bu konuda ben dedimki yok ya ikinciyi düşünemiyorum bile ağrılardan dolayı ama öyle olmuyormuş unutuluyor

Öyle işeyince görülüyormuymuş bu aylarda
Maşallah
Göründü valla kuzu esim bile gördü doktor gösterdi 3. Olunca eşimde tecrubelenmis esnerken zoomlamisti ağzını baya baya gördük o hareketini de ama 5 saat bizi kitleyince doktora esim sinir olmaya basladi eğer 1 saat daha kalsaydık çeker giderdi herhalde bende inadi sana cekmis napalim dedim eşime yandık diyor ahahah

Helal olsun sana bende ikincide erkek olduğu için eminim her kes 3 bekliceko kadar beklesinlerki benden bu kadar
Valla kuzu buyuk konusma yine de sen bende asla diyordum ama perinatologla bile vedalastik artik bu sondu diye kordonlarimi baglatmaya karar verdim dedim yoksa 4. De buluşuruz bu gidişle diye

Valla kuzu buyuk konusma yine de sen bende asla diyordum ama perinatologla bile vedalastik artik bu sondu diye kordonlarimi baglatmaya karar verdim dedim yoksa 4. De buluşuruz bu gidişle diye
İyi yaptın sen daha yaşında az öncekiler büyük demekki bende yaş oldu 37 hiç yardım edenim yok daha oğlum bile küçücükikisini verene şükürbende kordonlarımı baglatmak düşünüyorum korunmaya güvenmem

İn şa Allah iyi olursun canım ben mesela eve geldim ev süslenmişti işte o zaman bende süslendim daha rahat ev ortamında hastanede bunu düşünemiyorum bile
Bende de aksine kimse olmasın istiyorum. Eşimle ve o anki surecimle mesgul olayım diyorum ama kv mutlaka her ana girmek isteyecek. Bu bile geriyor beni. Eşime bugün söyledim en azından hastane ortamında kimsenin odada uzun uzun durmasını istemiyorum diye. Kendimle mi ugrasayim milletin suratini mi çekeyim.

Kuzu kizim 5 yasinda evet ama oglumla arasında 22 ay olacak Allah yardımcımız olsun rabbim onlara ömür versin istemiyorsan kesin çözüm kordon baglatmak kuzu bence de

Ay onu bende istemiyordum ama eşim tarafından ilk torun oğlum çok beklenen çocuk ondan resmen düğüne gider gibi her kes ordaydıama benim kv hasta ondan bebek doğdu sonra her kes çıktı gitti ben eşimle kaldım odada ama ne kadar ikimiz olsak bile hiç orda resim çektirecek durumda diğildim hatta 2 takım pijama aldım değişik giyinirim diye onlar bavuldan çıkmadı bileen rahatı gecelikmiş bana göre biran fotografçıyı organizasyonu bile iptal etmek istedim kardeşim sağolsun dedi saçmalama sonra çok peşiman olucan biliyor ne kadar resim çektirmek hastası olduğumuiyiki iptal etmedim evde kendimi toparladım benim evde kalabalıktı her kes gelmişti ama umursamadım kendime odaklandım

Kuzu kizim 5 yasinda evet ama oglumla arasında 22 ay olacak Allah yardımcımız olsun rabbim onlara ömür versin istemiyorsan kesin çözüm kordon baglatmak kuzu bence de
Ay Amin canım AminYaa ne güzel olsun yinede aralarında fark var Allah korusun evlatlarımızıevet kesin çözüm bağlatmak hep diyorum Allah olmayanlarada nasip etsin ben zamanında tüp bebek yollarında çok kaldım ama Allah'ın mucizelerine inanmak lazım

KIZLAR YARDIM

Bu aralar feci şekilde mide yanmam oluyor dayanamıyorum artık bi şey yemesem bile oluyor yok mu bunun bi çözümü

KIZLAR YARDIM

Bu aralar feci şekilde mide yanmam oluyor dayanamıyorum artık bi şey yemesem bile oluyor yok mu bunun bi çözümü
Benim de yanıyordu oturur pozisyonda uyumaya çalıştım o derece oldu sonra daha hafif baharatsız yemeye başladım ve bademle yoğurt deneyebilirsin o beni rahatlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…