- 12 Haziran 2024
- 1.145
- 877
- 43
İlk hamileliğim ya belki de deneyimsizliğimden ve hani çevredekilerin "zor olacak, çok zor olacak" akılları yüzünden böyle düşünmeye başladım. İki lohusa takimi alırım biri elbise biri pijamalı diye düşündüm direkÖnceden aldığın güzel bir kıyafeti bile giydiğinde daha iyi hissedersin makyaj yapamasak bile kıyafet bize iyi gelir o anlar
Bakalım ben nasıl olacağım ama eminim o süslenme bile nasıl enerji vermiştirBende ne kadar süslü olmayı sevsem bile doğuma giderken sabah kalktım süslendim gittimama doğumdan çıkınca ve hastaneden çıkınca ağrıdan bebeği düşünmekten kendimi unuttum
Eşim yardım ediyor yoksa tek başına yapamam belim kasıklar hemen iptal bendeKızlar 2. Çocuk hamileliği zormuş ya, birinciyi banyo yaptırıcam derken belim koptu.
Zor ama doğum bitince toparlanacaksın nasılsa öyle çok zor diye de kendini korkutma boşver her söyleneni takma yoksa bunca insan üremezdiİlk hamileliğim ya belki de deneyimsizliğimden ve hani çevredekilerin "zor olacak, çok zor olacak" akılları yüzünden böyle düşünmeye başladım. İki lohusa takimi alırım biri elbise biri pijamalı diye düşündüm direk
İn şa Allah iyi olursun canım ben mesela eve geldim ev süslenmişti işte o zaman bende süslendim daha rahat ev ortamında hastanede bunu düşünemiyorum bileBakalım ben nasıl olacağım ama eminim o süslenme bile nasıl enerji vermiştir
Çok haklısın bu konuda ben dedimki yok ya ikinciyi düşünemiyorum bile ağrılardan dolayı ama öyle olmuyormuş unutuluyorZor ama doğum bitince toparlanacaksın nasılsa öyle çok zor diye de kendini korkutma boşver her söyleneni takma yoksa bunca insan üremezdi
Çok haklısın bu konuda ben dedimki yok ya ikinciyi düşünemiyorum bile ağrılardan dolayı ama öyle olmuyormuş unutuluyor
Ay Amin Amin kolay doğumlarımız olsunbu sefer tecrübeliyiz de ne yaşayacağımızı az çok biliyoruz umarım hiçbir problem yaşamadan doğururuz
Göründü valla kuzu esim bile gördü doktor gösterdi 3. Olunca eşimde tecrubelenmisÖyle işeyince görülüyormuymuş bu aylarda
Maşallah
Öyle bir unutuyor ki insanoğluÇok haklısın bu konuda ben dedimki yok ya ikinciyi düşünemiyorum bile ağrılardan dolayı ama öyle olmuyormuş unutuluyor
Helal olsun sana bende ikincide erkek olduğu için eminim her kes 3 beklicekÖyle bir unutuyor ki insanoğlu3. Bile yapiyor şekil a ben
Valla kuzu buyuk konusma yine de senHelal olsun sana bende ikincide erkek olduğu için eminim her kes 3 bekliceko kadar beklesinlerki benden bu kadar
İyi yaptın sen daha yaşında az öncekiler büyük demekki bende yaş oldu 37 hiç yardım edenim yok daha oğlum bile küçücükValla kuzu buyuk konusma yine de senbende asla diyordum ama perinatologla bile vedalastik artik bu sondu diye kordonlarimi baglatmaya karar verdim dedim yoksa 4. De buluşuruz bu gidişle diye
İçimi rahatlattınZor ama doğum bitince toparlanacaksın nasılsa öyle çok zor diye de kendini korkutma boşver her söyleneni takma yoksa bunca insan üremezdi
Bende de aksine kimse olmasın istiyorum. Eşimle ve o anki surecimle mesgul olayım diyorum ama kv mutlaka her ana girmek isteyecek. Bu bile geriyor beni. Eşime bugün söyledim en azından hastane ortamında kimsenin odada uzun uzun durmasını istemiyorum diye. Kendimle mi ugrasayim milletin suratini mi çekeyim.İn şa Allah iyi olursun canım ben mesela eve geldim ev süslenmişti işte o zaman bende süslendim daha rahat ev ortamında hastanede bunu düşünemiyorum bile
Kuzu kizim 5 yasinda evet ama oglumla arasında 22 ay olacak Allah yardımcımız olsun rabbim onlara ömür versin istemiyorsan kesin çözüm kordon baglatmak kuzu bence deİyi yaptın sen daha yaşında az öncekiler büyük demekki bende yaş oldu 37 hiç yardım edenim yok daha oğlum bile küçücükikisini verene şükür bende kordonlarımı baglatmak düşünüyorum korunmaya güvenmem
Ay onu bende istemiyordum ama eşim tarafından ilk torun oğlum çok beklenen çocuk ondan resmen düğüne gider gibi her kes ordaydıBende de aksine kimse olmasın istiyorum. Eşimle ve o anki surecimle mesgul olayım diyorum ama kv mutlaka her ana girmek isteyecek. Bu bile geriyor beni. Eşime bugün söyledim en azından hastane ortamında kimsenin odada uzun uzun durmasını istemiyorum diye. Kendimle mi ugrasayim milletin suratini mi çekeyim.
Ay Amin canım AminKuzu kizim 5 yasinda evet ama oglumla arasında 22 ay olacak Allah yardımcımız olsun rabbim onlara ömür versin istemiyorsan kesin çözüm kordon baglatmak kuzu bence de
Benim de yanıyordu oturur pozisyonda uyumaya çalıştım o derece oldu sonra daha hafif baharatsız yemeye başladım ve bademle yoğurt deneyebilirsin o beni rahatlamıştıKIZLAR YARDIM
Bu aralar feci şekilde mide yanmam oluyor dayanamıyorum artık bi şey yemesem bile oluyor yok mu bunun bi çözümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?