Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Teşekkür ederim canım doktor bebeğin hiçbir sıkıntısı yok bacak boyu kısa dedi cücelik değil ama down sendromu şüphesi yüksek dedi iki hafta sonra tekrar gel dedi

Canım inşallah yoktur bir şeyi sizin eşinizin vs boyu kısa mı belki ondandır
İnşaallah canım benim boy 1.62 babasının 1.65 belki de boy açısından dan kısa olacak bilmiyorum bana sadece cücelik yok bacak boyları kısa down sendromu şüphesi yüksek iki hafta sonra tekrar gel dedi

İnşaallah canım benim boy 1.62 babasının 1.65 belki de boy açısından dan kısa olacak bilmiyorum bana sadece cücelik yok bacak boyları kısa down sendromu şüphesi yüksek iki hafta sonra tekrar gel dedi
İkili ya da fetal dna testi yaptırmış mıydın peki? Ben fetal yaptırmadım doktor kontrollerde öyle çok ayrıntılı da bakmıyor sanki dün kontrolüm vardı bebeğe baktı 3,4 dk kadar iyi dedi acaba ayrıntılı başka bir doktora gitmeli miyim endişelendim smdi size daha uzun uzun bakılmış

Teşekkür ederim canım doktor bebeğin hiçbir sıkıntısı yok bacak boyu kısa dedi cücelik değil ama down sendromu şüphesi yüksek dedi iki hafta sonra tekrar gel dedi
İyidir inşallah canım başka birşeyi de yok ise bize de hoca bir tanıdığımız şifa kurbanı kestirin demişti imkanınız varsa yurtdışı 2500 lira gibi bişey oluyor ismini koyduysanız bi hastalığı varsa da güzelsin sağlıkla kucağımıza alabilelim niyetiyle tabi burda kim nasıl inanıyor, nasıl dua eder bilmiyorum

Ben hiçbirini yaptırmadım canım hatta Perinatoloji doktorun dediğine göre sürekli kontrole gidiyorsun orda görmediler mı neden söylemediler sana dediler. Bizim doktor herkesi gönderiyor Perinatolojiye önlem amaçlı incelesinler diye

Bende senin gibi düşünüyorum canım bilim kadar manevî değerlerimiz de var sağlık açısından önlem alıyoruz manevî değerlerimizle de alalım Allah'ın izniyle hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

doktoruna söyle neden ilgilenmedin ihmal ettin vs diye bence sonuçta sen ona güvendin kontrollere gittin gerçi böyle bir şey deme hakkımız var mı acaba bilmiyorum

İnşallah canım Rabbim şifasını versin sağlıkla kucağına al çok stres yapmamaya çalış stres daha çok etkiler bebişi cinsiyeti kesinleşti mi bu arada

Perinatoloji Randevum vardı doktor bacakları kısa down sendromu olasılığı yüksek dedi
fetal yaptırmış mıydınız canım
ya ben kötü bi şey çıkmayacağını hissediyorum. benim ilk kızım içinde kafası büyük demişlerdi. normal bi bebek çok şükür

doktoruna söyle neden ilgilenmedin ihmal ettin vs diye bence sonuçta sen ona güvendin kontrollere gittin gerçi böyle bir şey deme hakkımız var mı acaba bilmiyorum
Bazen bir çok şeyi söylemek hakkımız aslında ama nedendir bilmem söylemiyoruz

fetal yaptırmış mıydınız canım
ya ben kötü bi şey çıkmayacağını hissediyorum. benim ilk kızım içinde kafası büyük demişlerdi. normal bi bebek çok şükür
Fetal yaptırmadım canım ben oğluma gebeyken de hep kafası büyük çok önden gidiyor dediler çok şükür birşeyi yok

Baktım olmuyor bugün herşeyi sordum valla
İyi yaptın helal olsun az önce eşime söyledim başka doktora da gösterelim vs diye ama artık bir şey çıksa bile aldıramayız çok alıştım sevdim diyor doğru artık onu bırakamam
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Selamlar, bizimki de sabah erken saatteydi, babaları almıyorlarmış, bizden başka Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde detaylı ultrason randevusu olan varsa bilgi vermiş olalım. İçeri 3-4 kişi almaları durumu bizde de oldu ama şansıma benim doktorum çok tatlıydı, bebeğin arkası dönük diye şeker verdi, beni yan yatırdı, öksürttü, güldürdü hatta hatta Belgin Doruk gibi öksürme diye espri bile yaptı Ben gebeliğin başından beri Perinatoloji takipliyim, Koah olduğu için. Genel olarak Perinatoloji'nin bütün hoca ve asistanlarından memnunum. Bizler bebeği görmek, detaylı bilgiler almak istiyoruz ama onların önceliği kritik değerlendirmeler oluyor, cinsiyete bakmayı bile önemsiz bulabiliyorlar. Yani Şehir Hastanesi'ne gidilecekse, önce ne istediğimizi bilmek gerekiyor. Ben çok takılmam doktorların tavrına ama illaki özel hastane gibi olmuyor, o yüzden ne isteyerek gittiğimiz, beklentimiz önemli. Detaylı ultrasona geri dönersek, benimki de yaklaşık on dakika sürdü. Damarlarına, organlarına bakıldı. Ben renkli, 4 boyutlu olacak sanıyordum, o yüzden biraz heyecanlıydım ama normal siyah beyaz ultrasondu. Allah'a şükür herşey yolundaydı, gerisi de teferruat artık.. Rabbim hepimize, bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza almayı nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…