Merhaba kesin kız mı artık bebişiniz benim bugün 13+0
Göremeyebiliriz dedi sonra bakınca pipi gördü bacak arası netti. Sonra detaylıya indim bacak arasını göremedi ben erkek galiba doktorum çıkıntı gördü dedim. Ben yapısını kıza benzettim ama dedi. Daha erken çıkıntı klitoriste olabiliyor dedi 16. Haftayı bekle dedi. İkilemde kaldım
Merhaba, ben bunu bir kadın doğum doktorunun hikayesinden ss almıştım. 22. Haftada bebeğinizin ağırlığı az gelmedi bana aslında. Bir de fetal ağırlık direkt ölçülebilen bir şey değil baş çevresi, karın çevresi, femur kemiği uzunluğu ölçülüp bir formülle hesaplanıyor. O yüzden + - durumlar olabiliyor. Benim gittiğim perinatalog 400 gr derken kendi doktorum 500 gr demişti 2 gün arayla. O yüzden doktorunuz ciddi bir gelişim geriliği var demediyse takmayın.
Ben ilk doğduğunda göz çekikliğinden benzettim eşim öyle bişey yok diyor dikkatli bakan biri bugün bana göz irisinde beyaz lekeler var dedi down sendromu belirtileri arasında o lekeler de varmış şüphelendim o yüzden
Aslında doğduğunda değişik bir bebek sarılın mavi gözlü göz yapısı farklı belki de alışılmamış bir bebek görünce benzetiyorlar 2 kişi benzetti sadece bende kafama takıyorum ister istemez
Rabbim size bağışlasin evladınızı. Genelde Down sendromlu bebeklerin birde dilleri büyük oluyor hatta dilleri çoğunlukla dışarıda duruyor salyalalari çok akıyor boncuk kuzuların. Göz yapısı ve burun yapısı benziyor göz irisindeki beyazlikda dediğiniz gibi belirtiler arasında
Rabbim size bağışlasin evladınızı. Genelde Down sendromlu bebeklerin birde dilleri büyük oluyor hatta dilleri çoğunlukla dışarıda duruyor salyalalari çok akıyor boncuk kuzuların. Göz yapısı ve burun yapısı benziyor göz irisindeki beyazlikda dediğiniz gibi belirtiler arasında
Canım benim daha bebeğin çok küçük belkide boşuna üzüyorlar seni . Sen daha lohusasın.. şimdi kendi bebeğimin eline baktım benziyor seninkiyle. Hem daha yeni doğmuş büyüdükçe çok değişiyorlar. Ama sen bu endişelerden kurtulmak için mutlaka doktora gidip kan testi ver birkaç gün içinde çıkıyor zaten varsa da yoksa da ona göre düşünmek zorunda kalmazsın canını hiç sıkma
36. Haftalık doğdu aslında erken doğdu 30 yaşındayım önceki gebeliklerim normal doğum oldu bunda sezeryan oldum kan testi iki defa verdik eğer çıkıyorsa sağlık ocağına troid değerlerimiz yüksek çıkmıştı 15 günlükken verdik . Daha sonra geçen hafta verdik kan tahlili herhangi bişey demediler troiddide normale dönmüş dediler
Dili büyük değil salyası da yok burunu benzetmiyorum dediğim gibi sadece göz çekikliğinden dolayı şüphelendim. Lohusa ziyaretime çok kişi geldi sadece görümcem benzetti bende üzüldüm ve kafa taktım eşim gayet normal bişeyi yok diyor içime sinmiyor kromozom testi yapsak mı bilmiyorum