Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Şuan 17+4 kız dediler geçen 16+4 de başka doktor erkek demişti çokta yok arada bilmiyorum kesindir artık heralde
Merhaba kesin kız mı artık bebişiniz benim bugün 13+0
Göremeyebiliriz dedi sonra bakınca pipi gördü bacak arası netti. Sonra detaylıya indim bacak arasını göremedi ben erkek galiba doktorum çıkıntı gördü dedim. Ben yapısını kıza benzettim ama dedi. Daha erken çıkıntı klitoriste olabiliyor dedi 16. Haftayı bekle dedi. İkilemde kaldım

Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için Evet doktor bir sorun var demedi ölçümlerde böyle farklılıklar olduğunu bilmek iyi geldi gerçekten

Kızlar konulardan çok bağımsız olarak yorumların altına nazar boncuğu falan nasıl bırakıyorsunuz ben de bi tek beğen tuşu var altta

Hepinize teşekkür ederim canlar benim içim rahat etmedi birde özele gittim ordaki doktor içini rahat tut bebek gayet iyi dedi ben bir sıkıntı görmüyorum dedi. Benim boyum 1.62 eşimin 1.63 falan galiba belkide minyon olacak.Kafam karıştı biraz ama toparlanırım Allah'ın izniyle

Merhabalar benim oğlum 1 ay 15 günlük belirtileri yok denecek kadar az acaba down sendromu olabilir mi test nerden veriliyor

Ay canım maşallah çok tatlı neden şüpheleniyorsunuz doktor doğduğunda kontrol etmedi mi? El içlerine bak tek çizgi mi ordan bir fikir yürütebilirsin
Ben ilk doğduğunda göz çekikliğinden benzettim eşim öyle bişey yok diyor dikkatli bakan biri bugün bana göz irisinde beyaz lekeler var dedi down sendromu belirtileri arasında o lekeler de varmış şüphelendim o yüzden

Aslında doğduğunda değişik bir bebek sarılın mavi gözlü göz yapısı farklı belki de alışılmamış bir bebek görünce benzetiyorlar 2 kişi benzetti sadece bende kafama takıyorum ister istemez

Ama bu Direk down sendromlu demek deyil zaten doğduktan sonra kan testinde çıkıyor diye biliyorum

Canım benim daha bebeğin çok küçük belkide boşuna üzüyorlar seni . Sen daha lohusasın.. şimdi kendi bebeğimin eline baktım benziyor seninkiyle. Hem daha yeni doğmuş büyüdükçe çok değişiyorlar. Ama sen bu endişelerden kurtulmak için mutlaka doktora gidip kan testi ver birkaç gün içinde çıkıyor zaten varsa da yoksa da ona göre düşünmek zorunda kalmazsın canını hiç sıkma

36. Haftalık doğdu aslında erken doğdu 30 yaşındayım önceki gebeliklerim normal doğum oldu bunda sezeryan oldum kan testi iki defa verdik eğer çıkıyorsa sağlık ocağına troid değerlerimiz yüksek çıkmıştı 15 günlükken verdik . Daha sonra geçen hafta verdik kan tahlili herhangi bişey demediler troiddide normale dönmüş dediler

Dili büyük değil salyası da yok burunu benzetmiyorum dediğim gibi sadece göz çekikliğinden dolayı şüphelendim. Lohusa ziyaretime çok kişi geldi sadece görümcem benzetti bende üzüldüm ve kafa taktım eşim gayet normal bişeyi yok diyor içime sinmiyor kromozom testi yapsak mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…