• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Günaydın canım, çok geçmiş olsun inşallah bir sorun olmaz ve bebeğini vaktinde sağ salim kucağına alırsın <3 Durumunla ilgili bir gelişme var mı?
Yatisim yapildi perinotoloji ilgeileniyor hic iyi seyler söylemiyor doktorlar en fazla on gune dogar diyorlar nolur dua edin bana Allahim onu bize bagislasin

Yatisim yapildi perinotoloji ilgeileniyor hic iyi seyler söylemiyor doktorlar en fazla on gune dogar diyorlar nolur dua edin bana Allahim onu bize bagislasin
Sen yine de sakin kalmaya çalış, gözlem altındasın bak doktorlar da yanında. Allahım size bağışlasın yavrunuzu, inşallah çabucak geçsin çok dua edeceğim 🙏🏼

:/ korkma güvendesin sizin için en iyi tedaviyi yapıyorlardır.. kaç haftalıksın şu an

Türkiye için bu sayfayı buldum güvenilir mi bilmiyorum ama iyice bak🥲
Biraz içine baktım bunun aynısını göremedim ana belki beğendiğin başka şeyler olur.
Bunu ben de alamıyorum şu an sadece S beden kalmış bana olmaz 😂
Nasip değilmiş
Ara ara bak istersen belki stok yenilenir
Link için de teşekkür ederim😍

ben 8. haftadan beri prilam kullanıyorum. ilk bir hafta çok uyku yaptı cidden ama ilacı gece aç karna almak hem faydasını artırıyor hem yan etkilerini azaltıyor. uyumadan önce 2 saat önce yemeyi kestiğimden emin olup tam uyurken ilacı aldığımda maksimum faydayı gördüğümü fark ettim. dediğim gibi bir iki haftadan sonra ilaca alıştım gece içtiğimde uyku yapmıyor ama gece içmeyi unutup sabah alırsam öğlen gözlerimi açamıyorum :D
Bu gün sağlık ocağına decavit pronatal yazdırmaya gittim, aile hekimimle konuştum yemek yiyemiyorum bulantılarım çok kötü dedim bu gün gerçekten çok kötüydü ağladım bile, bana hastalarına genelde sabah 1 tablet akşam 1 tablet şeklinde kullandırdığını ve böyle denemem gerektiğini söyledi, sağlık ocağından gelir gelmez hemen 1 tane aldım klimayı açtım uyudum iyi geldi uyanınca aç uyandım hemen bir iki lokma yedim, yemek yemek artık işkence gibi gerçekten 😢. Şimdi yatmadan önce 1 tane alacağım.

Geçmiş olsun, İnşallah sağ salim kucağına alırsın, ciğer geliştirici iğne yapıyorlar mı?

İnşallah geçer biran önce bulantın canım :(
Doktor henüz bişey demedi en son detaylı ultrason için başka bi doktora gitmiştik ondan 1 ay sonra gideyim diyorum
40 haftalık 22 eylül görünüyor benim ama büyük ihtimalle sezaryen olacak gibi
Bana tahmini 22 Eylül dedi ama doğumum sezeryan olacağı için değişir mi bilmiyorum

Bence cinsiyetle alakası yok canım kardeşimin 2 kızı var şimdi 3 erkek olucak çok kötü geçiriyor hamileliğini hala bulantılar var her yeri ağrıyor kızlarda dünyanın işini yapıyordu mesela
Haklısın canım 🥰

Kızlar kilo almamak normal mi son 2 haftada 300 gram almışım o da ben mi aldım bebek mi aldı belli değil
Ben bayrama gidip geldim 2 kilo vermişim normal yemek yedim hatta et ağırlıklıydı da daha çok ben de tedirgin oldum acaba bebek kilosunda sıkıntı olur mu diye pazartesi kontrolüm var inş her şey yolundadır.

Kızlar akşamları nasıl oluyorsunuz ben aşırı bu gün zorlandım uzanamıyorum nefes alamıyorum öyle olunca acaba çokmu kilo aldım?kim ne kadar almış yazsanız sevinirim korkmaya başladım gercekten çok yemiyorum
şu anda 2 kilo artışım var.

İnş sen de bebeğin de sağlıkla tamamlarsınız sürecinizi korkma dualarım seninle. Kaç haftalık şu an? Annesine kavuşmak için sabırsızlanmış demek ki bebeğin Allah yardımcınız olsun 🤲🏻

İnş sen de bebeğin de sağlıkla tamamlarsınız sürecinizi korkma dualarım seninle. Kaç haftalık şu an? Annesine kavuşmak için sabırsızlanmış demek ki bebeğin Allah yardımcınız olsun 🤲🏻
8 yılın sonunda oda bizi cok istedi galiba biz çok bekledik onu bugun 2 prof. Gittim ama hep kotu yorumlar Rabbime emanet ediyorum bebegimi.24 haftaliğiz sınırda yani gebeligim

Ben bayrama gidip geldim 2 kilo vermişim normal yemek yedim hatta et ağırlıklıydı da daha çok ben de tedirgin oldum acaba bebek kilosunda sıkıntı olur mu diye pazartesi kontrolüm var inş her şey yolundadır.

şu anda 2 kilo artışım var.
MaşAllah çok iyi☺️

İnşallah öyledir. 24 haftaligim erkek bebek diye sorun dedi doktor kizlarda cigerler erken gelisiyormus
Canım bana doktorlar daha neler dediler yüzüme yok çocuğun olmaz bende koşarak tüp bebek yaptırmaya gittim ordada kimyasal olunca ünlü doktor birde bana dedi bu gidişle olmucak demekki ben doğduğumda sorunlu doğmuşum diyor bebek sahibi olamam dünya başıma döndü ama 1 ay geçmeden hamile kaldım🤲🏻Bunları sana anlatıyorumki yani yeterki Allah ol desin olucak yeterki Allah istesin doktor kimki Allah büyük canım bol bol dua et konuş bebeğinle pes etme her ikisi seni duyuyor moralini asla bozma..

Kızlar doğum sonrası hastane için bu uygun olur mu? Alayım mı sizce. Yoksa elbise gibi mi alayım bilemedim..
daha doğuma giderken ne giyicem onu karar veremedim ne yapcam bilmiyorum çok kararsızlık var bende sizin de öyle mi?
Sanki salak gibiyim her şeyi eşime soruyorum yap derse yapıyorum.. karar verme yetim kalmadı sanki hormonlardan mıdır nedir
çok güzelmiş
sezeryan olacaksa gecelik çok daha rahat oluyor. normal doğumda pijama nasıl oluyor bilmiyorum
ben yine gecelik alıcam.sonda takılırken, dikiş kontrolünde filan çok rahat oluyr

Back
X