• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Hanımlar merhaba, şeker yüklemesi yaptıranlar ve yaptıracak olanlar? Fikirleriniz nelerdir? Yaptıranlarda herhangi bi komplikasyon oldu mu?
İnsülin direncim bulunmuyo ama doktorlarımın önerisi yaptırmam yönünde olduğu için yaptırmayı planlıyorum bazıları da tehlikeli diyo ama net bi done de bulamadım açıkcası tehlike için.
Ne düşünüyorsunuz?
Merhabalar 25+4üm bugün şeker yüklemesi yaptırdım ilk gebeliğim doktorum yapalım dedi yaptırdım ilerde bir komplikasyon olacağını sanmıyorum ama olursa da şimdiki faydası daha ağır basıyor bebeğimi etkileyecek bir şeyi hemen farketmek kontrol altına almak daha önemli şu an Yükleme de korktuğum gibi geçmedi ben sadece içeceği içtikten 1 saat sonra bir kere kan idrar verdim ve çıktım gayet rahat geçti şükür yaptıracak herkesinde öyle olur umarım 🙏🏻

Sözde bu gün az ekmek tüketicektim ama neeerde resmen yemediğimde strese giriyorum aclıktan arkadaşlarıma söylesem inanmazlar dediklerime normalde hiç ekmek tüketmem çünkü kiloluda diğilim ondan strese girmicem karar verdim🤭kardeşim 14 haftalık artık baya kilo almış doktor hiç korkutmamış mesela

Gebelikten öncede öyleydim yani hep şu az içerim kusma yapıyor fazla içsem gebelikten öncede öyle
Canım Allah kolaylık versin. Eğer sen ve bebek iyi iseniz kendini zorlama madem bebeğin suyu için suyunu tüket kendini de çok zorlama.
Az kaldı diyelim 😍☺️

Sözde bu gün az ekmek tüketicektim ama neeerde resmen yemediğimde strese giriyorum aclıktan arkadaşlarıma söylesem inanmazlar dediklerime normalde hiç ekmek tüketmem çünkü kiloluda diğilim ondan strese girmicem karar verdim🤭kardeşim 14 haftalık artık baya kilo almış doktor hiç korkutmamış mesela
Stres yapmaaa acıkıyorsan ye. Ben de kötü beslenmiyorum ancak dikkat edeyim az yiyeyim ya da akşam acıktım diyelim yemek yemeyeyim vs çok titreme oluyor bende dayanamıyorum mecbur yiyorum.. veririz doğumdan sonra benim doktor hiç beni tartmıyor bile umrunda değil 🤣
Üzülme bu kadar

Kızlar doğum sonrası hastane için bu uygun olur mu? Alayım mı sizce. Yoksa elbise gibi mi alayım bilemedim..
daha doğuma giderken ne giyicem onu karar veremedim ne yapcam bilmiyorum çok kararsızlık var bende sizin de öyle mi?
Sanki salak gibiyim her şeyi eşime soruyorum yap derse yapıyorum.. karar verme yetim kalmadı sanki hormonlardan mıdır nedir

Eklentiler

• IMG_0146.webp
    IMG_0146.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 39
Stres yapmaaa acıkıyorsan ye. Ben de kötü beslenmiyorum ancak dikkat edeyim az yiyeyim ya da akşam acıktım diyelim yemek yemeyeyim vs çok titreme oluyor bende dayanamıyorum mecbur yiyorum.. veririz doğumdan sonra benim doktor hiç beni tartmıyor bile umrunda değil 🤣
Üzülme bu kadar
İyi ya bana öyle bir doktor lazım😄bende artık takmıcam ne yapayım demekki bebek istiyor😌🤭

Kızlar doğum sonrası hastane için bu uygun olur mu? Alayım mı sizce. Yoksa elbise gibi mi alayım bilemedim..
daha doğuma giderken ne giyicem onu karar veremedim ne yapcam bilmiyorum çok kararsızlık var bende sizin de öyle mi?
Sanki salak gibiyim her şeyi eşime soruyorum yap derse yapıyorum.. karar verme yetim kalmadı sanki hormonlardan mıdır nedir
Kimi diyor pijama rahatlık ben gecelikle daha rahat ettim dikişlerimin ağrısından wc rahat edemezdim pijamayla ama kendimle yine götürücem 2 takım aldım yeni ama gecelik ve sabahlık almadım 1 sene önce almıştım zaten 1 defa giyindim o kadarda para verdim hiç ikinciyi almayı düşünmüyorum

Kimi diyor pijama rahatlık ben gecelikle daha rahat ettim dikişlerimin ağrısından wc rahat edemezdim pijamayla ama kendimle yine götürücem 2 takım aldım yeni ama gecelik ve sabahlık almadım 1 sene önce almıştım zaten 1 defa giyindim o kadarda para verdim hiç ikinciyi almayı düşünmüyorum
İyi durumdaysa alma evet ben geçen sene aldıklarımı çok giymeye devam ettim evde o yüzden eskidi..
gecelik nasıl bir gecelik giyeceksin sabahlıkta gerekli oluyor mu sence sadece gecelik elbisesi mi alayım

Çok rahat görünüyor. Hastanede giyemezsen bile evde rahatlıkla kullanırsın rengi de çok şık 💙

Rica ederim🙏 Türkiye'de satışı olan bir ürün mü bu? Hoşuma gitti incelemek isterim 😍

Türkiye için bu sayfayı buldum güvenilir mi bilmiyorum ama iyice bak🥲
Biraz içine baktım bunun aynısını göremedim ana belki beğendiğin başka şeyler olur.
Bunu ben de alamıyorum şu an sadece S beden kalmış bana olmaz 😂
Nasip değilmiş

İyi durumdaysa alma evet ben geçen sene aldıklarımı çok giymeye devam ettim evde o yüzden eskidi..
gecelik nasıl bir gecelik giyeceksin sabahlıkta gerekli oluyor mu sence sadece gecelik elbisesi mi alayım
Benimkiler bunlar canım.Ben tesettürlüyüm yürürken sabahlık giyiniyordum..yok ben hiç evde sonra giyinmedim bunlar uzun evde asla rahat edemem ondan yeni

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-10-19-15-43-28_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    Screenshot_2025-06-10-19-15-43-28_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2025-06-10-19-13-49-06_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    Screenshot_2025-06-10-19-13-49-06_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 32
Benimkiler bunlar canım.Ben tesettürlüyüm yürürken sabahlık giyiniyordum..yok ben hiç evde sonra giyinmedim bunlar uzun evde asla rahat edemem ondan yeni
güzelmiş rahat duruyorlar 🙏🏻 evde uzun terleriz ben de kışın giydim hep eskittim

güzelmiş rahat duruyorlar 🙏🏻 evde uzun terleriz ben de kışın giydim hep eskittim
Pijamaları giyiniyorum ondan yenisini aldım ama bunları evde giyinmedim uzun evde rahat diğil benim için birde fiyatlarıda iyice uçmuş iyiki giyinmedim diyorum🤭

Back
X