- 12 Haziran 2024
- 1.166
- 944
- 43
Bamgidoo Doğal Ahşap Anne Yanı Beşik Yeni Doğan Bebek Beşiği (BOYASIZ) 60x120 Uyku Seti Yatak Tekerlekli - Fiyatı, YorumlarıKızlar beşik olarak ne düşünüyorsunuz? Park beşikte 1 yaştan sonra alt seviyeye indirince bebeği yatırıp kaldırırken bel ağrısı olur mu?
Bu beşiklere ben de baktım. Altta çekmecesi olsa çok iyi olur diye düşünmüştüm ama benim de alternatiflerim arasında.Bamgidoo Doğal Ahşap Anne Yanı Beşik Yeni Doğan Bebek Beşiği (BOYASIZ) 60x120 Uyku Seti Yatak Tekerlekli - Fiyatı, Yorumları
Bunu aldik biz.yataga göre bir tarafı ayarlanıyor. Sallayabiliyorsun
Park beşikler var bir de bana onlar kullanışlı gelmiyor diye hiç bakmadım bile ama alan kullanan memnun kalan vardır mutlaka
Hadi yaaa ikinci çocuğu planlamadıysan nereden bilecektin ihtiyaç olacağını, neyse ki bebek arabasını kurtarmışsın en büyük masraf kalemlerinden biri sonuçtaBen oğlumdan kalan şeyleri kullanmayı planlıyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı. tahminimden çok az kıyafet saklamışım sakladıklarımında çoğu mavi renk. nerdeyse hiçbişeyi yok hep dağıtmışım herşeyini. Güya ikinciyi doğurmayacağım diyepark yatakta yeni eve taşındık sığmadı odaya çok büyükmüş. Yani çocuğumun bebek arabası dışında hiçbişeyi yok geçenlerde ebebekten atlet almıştım bi onlar var. Diğer ay maaşı ayırıp alırım artık herşeyini. Çok şaşkınım güveniyordum elimdekilere
Bu arabaya bakacağım tavsiye için teşekkürlerÇoook araştırıp f/p olarak maxi cosi leona iyi gelmişti bize. Görsel harika değil ama katlanınca küçük oluyor ve hafif bir araba. Ama gerçekten karar verene kadar delirtti bebek arabası işi
Ben de bunlardan birine karar verdim, trendyolda baktıklarımdan birisi de bu. Memnun kaldınız mı, vernikli mi geliyor?Bamgidoo Doğal Ahşap Anne Yanı Beşik Yeni Doğan Bebek Beşiği (BOYASIZ) 60x120 Uyku Seti Yatak Tekerlekli - Fiyatı, Yorumları
Bunu aldik biz.yataga göre bir tarafı ayarlanıyor. Sallayabiliyorsun
Park beşikler var bir de bana onlar kullanışlı gelmiyor diye hiç bakmadım bile ama alan kullanan memnun kalan vardır mutlaka
Kutusunu henüz açmadık bu hafta tasiniyorum orada açacağızBen de bunlardan birine karar verdim, trendyolda baktıklarımdan birisi de bu. Memnun kaldınız mı, vernikli mi geliyor?
Acaba baş aşşagımı dondu?genelde donunce oyle hıssdılırmıs dıye duymustumKızlar normalde bebeğin karnımda haraketlerini dıştan görüyorum ama mesela şimdi ve çok zaman böyle aşağıda yani vajinada kıdıklanma oluyor sankı çıkıcak ordan İn şa Allah anlata bilmişim..sizdede oluyormu?
Ama bu hep böyle ya karnımda haraketlerini görürüm yada aşağıda rahatsızlık oluyor haftaya doktordayım sorucam bakalımAcaba baş aşşagımı dondu?genelde donunce oyle hıssdılırmıs dıye duymustum
Evt canım bır sor doktora gıttıgınde kafana takılmaz en azındanKızlar normalde bebeğin karnımda haraketlerini dıştan görüyorum ama mesela şimdi ve çok zaman böyle aşağıda yani vajinada kıdıklanma oluyor sankı çıkıcak ordan İn şa Allah anlata bilmişim..sizdede oluyormu?
Ama bu hep böyle ya karnımda haraketlerini görürüm yada aşağıda rahatsızlık oluyor haftaya doktordayım sorucam bakalım
Mochi düşünüyorum. İlk bebeğimde wee baby kullanmıştım oda işimi görmüştü aslındaTeşekkür ederim çok güzel bir liste, evet kıyafeti çok almadım zaten. süt sağma pompası ne düşünüyorsunuz?
Bel ağrısını bilmiyorum ama o çok aşağıda olan park yatakları sevmiyorum. Bebek tam uyuyor bırakırken refleks olarak düşüyormuş gibi sanıp uyanıyorKızlar beşik olarak ne düşünüyorsunuz? Park beşikte 1 yaştan sonra alt seviyeye indirince bebeği yatırıp kaldırırken bel ağrısı olur mu?
Bana normal geldi alacaksanız da 3-6 alın artık0-3 ay
Tulum 4 tane
Alt üst takım 5 tane
penye yelek 2 tane
kısakollu dış zıbın 4 tane
Kısakollu iç zıbın 3 tane
Uzun kollu iç zıbın 2 tane
Alt iç zıbın 2 tane
uzun kollu iç atlet 2 tane
Ben kıyafet olarak bunları aldım. Tecrübeli anneler sizce eksiğim ya da fazlalığım var mı?
Bende bu tip olmuyor ama kaç gündür vajinamda geçmeyen bir ağrı var maalesef. Özellikle sağa sola dönerken falan çok acıyorKızlar normalde bebeğin karnımda haraketlerini dıştan görüyorum ama mesela şimdi ve çok zaman böyle aşağıda yani vajinada kıdıklanma oluyor sankı çıkıcak ordan İn şa Allah anlata bilmişim..sizdede oluyormu?
Çok fazla yemek yesem benimde karnım öyle oluyor çalışıyorum o duruma getirmeyim sonra nefes alamıyorum..ama vajinamda haraket edince bendede ağrı varBende bu tip olmuyor ama kaç gündür vajinamda geçmeyen bir ağrı var maalesef. Özellikle sağa sola dönerken falan çok acıyorÇok korkunç. Ve karnım feci şişiyor ya, sanki patlıcak gibi hissediyorum bazen. Ve daha 3 ay var doğuma...
baya uygunmuş
Kızlar nasıl sizce baya da uygun fiyatı
Canım Duru'nun sade sabun tozunu aldım.Şampuan olarakta mustelaMerhaba, temiz içerikli bebek şampuanı ve deterjan falan bakıyorum çok karasız kaldımsiveno ve ecowel temiz gibi, yılların dalinine şimdi temiz içerikli değil diyorlar beynim yoruldu düşünmekten siz ne aldınız?
Bendede öyle canım hep aşagida hissediyorum salı Dr gitmiştim bebeğin ters döndüğünü ama herşeyin normal olduğunu söyledi.Kızlar normalde bebeğin karnımda haraketlerini dıştan görüyorum ama mesela şimdi ve çok zaman böyle aşağıda yani vajinada kıdıklanma oluyor sankı çıkıcak ordan İn şa Allah anlata bilmişim..sizdede oluyormu?
Yaaa ne güzel bakalım bana doktor ne söylicek bazen o kadar aşağıda oluyorki sanki elleriyle oynuyor ordaBendede öyle canım hep aşagida hissediyorum salı Dr gitmiştim bebeğin ters döndüğünü ama herşeyin normal olduğunu söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?