Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar beşik olarak ne düşünüyorsunuz? Park beşikte 1 yaştan sonra alt seviyeye indirince bebeği yatırıp kaldırırken bel ağrısı olur mu?
Bamgidoo Doğal Ahşap Anne Yanı Beşik Yeni Doğan Bebek Beşiği (BOYASIZ) 60x120 Uyku Seti Yatak Tekerlekli - Fiyatı, Yorumları
Bunu aldik biz.yataga göre bir tarafı ayarlanıyor. Sallayabiliyorsun
Park beşikler var bir de bana onlar kullanışlı gelmiyor diye hiç bakmadım bile ama alan kullanan memnun kalan vardır mutlaka

Bu beşiklere ben de baktım. Altta çekmecesi olsa çok iyi olur diye düşünmüştüm ama benim de alternatiflerim arasında.

Hadi yaaa ikinci çocuğu planlamadıysan nereden bilecektin ihtiyaç olacağını, neyse ki bebek arabasını kurtarmışsın en büyük masraf kalemlerinden biri sonuçta

Çoook araştırıp f/p olarak maxi cosi leona iyi gelmişti bize. Görsel harika değil ama katlanınca küçük oluyor ve hafif bir araba. Ama gerçekten karar verene kadar delirtti bebek arabası işi
Bu arabaya bakacağım tavsiye için teşekkürler

Ben de bunlardan birine karar verdim, trendyolda baktıklarımdan birisi de bu. Memnun kaldınız mı, vernikli mi geliyor?

Kızlar normalde bebeğin karnımda haraketlerini dıştan görüyorum ama mesela şimdi ve çok zaman böyle aşağıda yani vajinada kıdıklanma oluyor sankı çıkıcak ordan İn şa Allah anlata bilmişim..sizdede oluyormu?

Acaba baş aşşagımı dondu?genelde donunce oyle hıssdılırmıs dıye duymustum

Kızlar normalde bebeğin karnımda haraketlerini dıştan görüyorum ama mesela şimdi ve çok zaman böyle aşağıda yani vajinada kıdıklanma oluyor sankı çıkıcak ordan İn şa Allah anlata bilmişim..sizdede oluyormu?
Acaba baş aşşagımı dondu?genelde donunce oyle hıssdılırmıs dıye duymustum
Ama bu hep böyle ya karnımda haraketlerini görürüm yada aşağıda rahatsızlık oluyor haftaya doktordayım sorucam bakalım

Evt canım bır sor doktora gıttıgınde kafana takılmaz en azından

Kızlar beşik olarak ne düşünüyorsunuz? Park beşikte 1 yaştan sonra alt seviyeye indirince bebeği yatırıp kaldırırken bel ağrısı olur mu?
Bel ağrısını bilmiyorum ama o çok aşağıda olan park yatakları sevmiyorum. Bebek tam uyuyor bırakırken refleks olarak düşüyormuş gibi sanıp uyanıyor

Bana normal geldi alacaksanız da 3-6 alın artık

Bende bu tip olmuyor ama kaç gündür vajinamda geçmeyen bir ağrı var maalesef. Özellikle sağa sola dönerken falan çok acıyor Çok korkunç. Ve karnım feci şişiyor ya, sanki patlıcak gibi hissediyorum bazen. Ve daha 3 ay var doğuma...

Çok fazla yemek yesem benimde karnım öyle oluyor çalışıyorum o duruma getirmeyim sonra nefes alamıyorum..ama vajinamda haraket edince bendede ağrı var

Canım Duru'nun sade sabun tozunu aldım.Şampuan olarakta mustela

Bendede öyle canım hep aşagida hissediyorum salı Dr gitmiştim bebeğin ters döndüğünü ama herşeyin normal olduğunu söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…