Ben yaklaşık 2 aydan beridir beynimde çalar saat varmış gibi her sabah saat tam 05.50 de uyanıyorum. Yalnız değilmişim. Alistim artık belki de vücut lohusalikta uykusuzluğa şimdiden alismak icin böyle oluyordur diye kendimi ikna ettimGunaydin kizlar ben erkenden uyaniyorum ya bu aralar saat kacta yatarsam yatayim 6 yada 6:30 da kalkiyorum uyuyamiyorumzaten gunduz kolay kolay uyuyamam..acaba sonlara geldik ondan mi
Ayy benim de 8:13Ben yaklaşık 2 aydan beridir beynimde çalar saat varmış gibi her sabah saat tam 05.50 de uyanıyorum. Yalnız değilmişim. Alistim artık belki de vücut lohusalikta uykusuzluğa şimdiden alismak icin böyle oluyordur diye kendimi ikna ettim
İkra zaten oku demek Kur'ânda geçiyor ama çok anlamlı mı değil bencebende alyaya karar verdim eşim ikranur diye tuttutrdu bu iki ismi nasıl kombinelerim bilemedim alya ikra olsa öne alsam 2. İsim unutuluyor zamanla oda uymuyor ikra alya daha uyuyor ne yapacağım bilemedim
Bende bittim valla eşimin abisinden italyadan geldi yemeğe almadan olmaz dedim salonu topladim sildim süpürdüm smdi gittim cocuklar mahvetmis tekrar baştan toplcm ağlamak istiyorum sıcakta cabasıHastane çantasını hazırlıcaktım güya ama çok üşeniyorum. Klima açık ama yine sıcak. Hareket etmeye korkuyorum, bugünde kaldı galiba
Çok yorulmaktan bazen uyuyamaz insanYorgunum uykusuzum eşim gelmeden evi toparladım az bişi uyuyaym diyorum ama uyuyamıyorum neden böyle oluyorsa anlam veremedim
Ben tam dalmışım eşim geldi bu arada tam 84 kilo olmuşum boyumda kısa yürüyen bir top gibiyim kırk günden fazla zaman kaldı gözümde büyüyorBen artık doğurmak istiyorum dicemde dua kapılarım açıktır diye diyemiyorum. Nasıl yine yaza denk getirdim ben hamileliği yaaaa
şiştim kaldım
68 im ama ruhum yok yok. Hepimize dayanma gücü diliyorumBen tam dalmışım eşim geldi bu arada tam 84 kilo olmuşum boyumda kısa yürüyen bir top gibiyim kırk günden fazla zaman kaldı gözümde büyüyor
Ben de daha 40 gün var diye üzülüyorum bugün hareket edecek halim kalmıyor hem sıcaktan hem kilodan nasıl geçecek zaman diye canım skkınBen tam dalmışım eşim geldi bu arada tam 84 kilo olmuşum boyumda kısa yürüyen bir top gibiyim kırk günden fazla zaman kaldı gözümde büyüyor
Aynen bilerek yapıyor aynı tepkiyi veren tek kişi olsa hiç umursamam ama büyüklere tuhaf geliyor parla kulaklarına hoş gelmiyor sanırım kızlar ne dersiniz sizce ikinci isim koymalımıyım sinirlerim harap olmasin diyeBilerek yapıyor madem dili dönmüyor torunum diye sevsin. Bilerek yapıyor parlanin neyi donmuyormus.
Sinirlendirdi sabah sabah.İnsanlar hamile kadınları neden bu kadar yoruyor
Çok sevdiğim kuzenim vardı erken yaşta vefat etti teyzemde bi cıtlattı hafiften keşke duygunun ismini koysa diye yok parla koyacam dedim kapatmıştım şimdi büyüklerde parla ne tarla der gibi falan deyince diyorum duygu parla mı koysam büyükler duygu desinler diye aklıma gelmeye başladı sizce nasıl yapmalıyımAynen bilerek yapıyor aynı tepkiyi veren tek kişi olsa hiç umursamam ama büyüklere tuhaf geliyor parla kulaklarına hoş gelmiyor sanırım kızlar ne dersiniz sizce ikinci isim koymalımıyım sinirlerim harap olmasin diyeonlar diğer koyduğum isimle mi seslense tarla derlerse büyük kavga çıkarırım
Bence bu toplara hiç girmeyin. Sonra pişman olabilirsiniz. Siz ne istiyorsanız onu koyun. Büyüklerin bebek doğduktan sonra tarla falan diyeceğini sanmıyorum. Vefat etmiş insanın isminin yeni doğan bireye konulmasını da doğru bulmuyorum ne olur ne olmaz kaderi benzer diyorlar. Benim kayınvalidemler de vefat etmiş bir büyüğün ismini koymamızı istediler ama ben düşündükten sonra vazgeçtim. Kırıldılar tabii ama yapıcak bir şey yok. Evlat benim evladım. Birde o bunu desin biz de şunu diyelim falan yapmak sıkıntı oluyormuş bazı çocukların kafası karışabiliyormuş. Bizde çift isim koyucaz inşallah Ömer Yiğit olucak oğlumun ismi ama herkes iki ismi de kullansın isticem,en azından belli bir yaşa gelene kadar. Son karar sizin.Çok sevdiğim kuzenim vardı erken yaşta vefat etti teyzemde bi cıtlattı hafiften keşke duygunun ismini koysa diye yok parla koyacam dedim kapatmıştım şimdi büyüklerde parla ne tarla der gibi falan deyince diyorum duygu parla mı koysam büyükler duygu desinler diye aklıma gelmeye başladı sizce nasıl yapmalıyım
Bana da dün kuzenim öyle söyledi.Bebek Yavaş yavaş doğum şeklini alıyor diye düşünüyorumBide kızlar ya görümcem bana karnın aşağıya inmiş dedi. Kafama taktım. Normal dimi? Daha 30 +2 yim doğum yakın değildir
Canım ben duru nün granül sabununu aldım e bebekten.Kiyafeti yıkadım kokudan( parfümlü değil) ziyade temiz temiz kokuyor.Ben memnun kaldım.Şampuan krem vücut yağı olarak da mustela tercih ettim.Hafif bir kokusu var.deterjan yerine sadece granül sabun alsak yeterli oluyor mu? granül sabunlar daha çok içime siniyor.
Bu tavsiye için teşekkürler, şimdi almamaya karar verdim ben de böylesi daha mantıklı geldi
Yüksek canım.ben diyabet hastayım gebeliğin ilk gününden beri insülin kullanıyorum Endokrin Dr gözetimdeyim Açlik 95 altı 1.loklmadan itibaren ilk 1.saatte 125 altı istiyor.İlk zamanlar çok güzel uydum ama 24 haftadan sonra diyet yapmama rağmen yükselişteTok 175 çıktı normal midir acaba
Açıkçası bende sırf kaderi benzer muhabbetlerinden dolayı hemen kestirip atmıştım ama her isim sonuçta eskiden olmuş bir bireyin ismi ne alakası var dedi annem o öyle deyince kafama yattı nüfusa gidene kadar bu ikilemde kalacak gibiyim benBence bu toplara hiç girmeyin. Sonra pişman olabilirsiniz. Siz ne istiyorsanız onu koyun. Büyüklerin bebek doğduktan sonra tarla falan diyeceğini sanmıyorum. Vefat etmiş insanın isminin yeni doğan bireye konulmasını da doğru bulmuyorum ne olur ne olmaz kaderi benzer diyorlar. Benim kayınvalidemler de vefat etmiş bir büyüğün ismini koymamızı istediler ama ben düşündükten sonra vazgeçtim. Kırıldılar tabii ama yapıcak bir şey yok. Evlat benim evladım. Birde o bunu desin biz de şunu diyelim falan yapmak sıkıntı oluyormuş bazı çocukların kafası karışabiliyormuş. Bizde çift isim koyucaz inşallah Ömer Yiğit olucak oğlumun ismi ama herkes iki ismi de kullansın isticem,en azından belli bir yaşa gelene kadar. Son karar sizin.
Bence büyükleri vs hiç takma onların dönemine göre isim koyarsan da senin yaşıtların beğenmez. Mutlaka beğenmeyen insanlar olacak alıştıkça onlarda sever. Bu senin çocuğun olacak sevdiğin bir ismi koymalısın insanlar zamanla alışır hiç farklı gelmez. Onları üzmemek için onların tarzı isim koyacaksın sonra ne olacak onların istekleri hiç biter mi hep onlar mutlu olsun diye mi yaşayacaksınAynen bilerek yapıyor aynı tepkiyi veren tek kişi olsa hiç umursamam ama büyüklere tuhaf geliyor parla kulaklarına hoş gelmiyor sanırım kızlar ne dersiniz sizce ikinci isim koymalımıyım sinirlerim harap olmasin diyeonlar diğer koyduğum isimle mi seslense tarla derlerse büyük kavga çıkarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?