Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Allah kurtarsın canım geçiyor zaman tam da vallaha sıcaklara denk geldik
Benim burun estetik olunca dikkatle inceliyorum bildiğin şiş küçülür nasılsa bizim o gelin varya doğumdan sora da gittik hani bizi yüze almadi yirmi gunde yirmi kilo verdim diyordu incecikti sütü bebek emmese bile sagmis dolaba koymuş. bizde öyle yapıp kilomuuzu verecez

Aynen canım iyi dinlenmissin bu ay cidden hepimiz için zorlayici geçiyor birde durmuyoruz iş yapmaya çalışıyoruz bünye ne yapsın

Kizlar hastane çantamiza biberon mi koyalım şırınga mi ? süt gelmese nasıl beslicez benim ilk doğumda gelmedi 2 gün sonra geldi ama hatırlamıyorum nasıl besledigimizi

Ay yok artık benimkide eminim doğumdan sonra yine başlıcak şu kardeşim gelmek istiyor o biri gelmek istiyor çocuğu görmeye tabi ben izin vermicem oğlumda dedim anne çay bile koyamam ve ya dedim gelin bebeği siz uyutun oyalayın bende hazırlık yapayım bak mesela buzluğa hiçbir şey atamadım aman dedim zaten ev yorgunluğu var doğumada az kaldı dinleneyim küçük çocukla artık ne kadar dinlene bilirsem tabi.Bak ben gerçekten kv hicbir şey beklemiyorum hasta kadın bir sürü ilacları tedavisi var sık sık makinelere giriyor ama yani kızına biricik gelnine söyleye bilir gidin bakın yardıma ihtiyacı varmı yokmu nebileyim aman neyse ya boş vericem kendimi lohusalığa hazırlamıyorum hep diyorum öyle bir şey yok doğum yaptın bitti her şey çok güzel olucak cocuklarıma odaklanıcam güçlü olucam kendimede bakıcam kendimi böyle hazırlıyorum

Sabah sabah asiri üzgünüm annem gelecekti güya dogumda yanıma ben gelemem is yerinden izin alamıyorum teyzene yalvarıyorum sen git diye diyo eşinin annesi hastanede oda yollamazmis annesi böyleyken iyi kocan 85yasinda anasını düşünsün sen doğum yapacak kızını düşünme deyip kapattım yüzüne.Cok kırıldım maksat sadece doğumda yanımda olması deyildiki benim ona ihtiyacım var insanların anneleri aylar öncesi gidiyor 1hafta çok olmamalı kızın için ya. Ararsa acmiycam çok kırıldım

Aynı olmasada benzer durumdayım canım. Benim İstanbul'da kimsem yok bir tek bir kuzenim var bana yakın oda hamile yardım isteyemiyorum. Misal dün canım aşırı yaprak sarma istedi eşimin ailesi bana çok yakın arayıp diyemedim ben yapsam midem bulanıyor yiyemem yapabilir misiniz diye. Temizlik yapıyorum kendileri gelmiyor en azından kızlarına diyebilir çocuğu getirin bakın ki annesi rahat iş yapsın. Misal ablam her gün beni arıyor kızıyor sakın temizlik yapma ben gelince hepsini halledicem. Annem arıyor kızım sadece yeni doğan kıyafeti al hazır olsun gerisi bende bornoz takımı almış bebeğime kıyafet falan ablam şimdi den Başak burcu olacak diye temizlik malzemeleri oyuncakları almış hepsini ablam gelince getirecek. Aniden doğuma alınsam eşim benden daha panik korkuyor beni öyle görünce pek faydası olmaz. İster istemez insan böyle şeyler düşünüyor

Hamilelik ve lohusa döneminde destek ihtiyacı olup da alamamak ne kötü. Allah bu durumdaki herkesin yardımcısı olsun. Ben de kv ile aynı apartmanda oturuyorum ama umutsuz vaka. Hatta dün yemeği yokmuş ben fazla yapmıştım ben verdim
Bu yüzden ve çalıştığım için bana kadın geliyor. Temizliği fazla kurcalamazsan iyi de çok patavatsız. Az önce koltukta uyuklamışım gelip bayıldın sandım korktum dedi. Her geldiğinde çocuğa iyi baktın mı falan diyo. Bir noktada patlıcam ama bakalım hangi noktada

Ne güzel ailen yardım edicek canım buna şükür anlaşılan eş taraftan yardım eden yok çok kişide burda bende sadece durum şu ki annem gidicek ve bundan sonra sadece araya bilecekler ve aradıklarında asla demiyorum kötüyüm çok zaman kapatıyorum ağlıyorum.Birde benim gebe olmadan öncede o kadar canım kendi memleketimin yemeklerini istediki anlatamam ama onları küçük bebekle yapmak olmuyor onlarda senede 1 defa geliyorlar sadece tatlı diye biliyorum ondan o kadar istiyorumki taşınsınlar bura umut ediyorum annem torunsuz duramaz orda aşırı bağlı oğluma ilk erkek torunu kendisinde oğlu yok ayrı seviyor taşınsalar benden mutlusu yok.

Benim kv de hayir yok tamam seviyorum kendisini ama hiçbir dogumumda evi toparlamaya yardim edeyim yapmadi hep annemle yaptık annem evi temizlemeye geldi ama kadin kapı pencere mutfak dolapları sildi benden bu kadar dedi biraz da kv gelip yapsın Benim ki de can dedi dogru soyluyor bisi diyemedim hastane cantasi da bana kaldı daha bebegin kıyafetlerinin çeyreğini yıkayıp asabildim kendimi cok boşlukta hissediyorum suan

Ben kaşık biberon koydum canım. Mama da almıcam yanıma çok gerekirse o zaman alırız eczaneden.
Hastanede de destek olurlar fikir verirler diye ben hiç koymadım onlar alın getirin şunu alın derse alırım bı de psikolojik olarak alırsam ihtiyaç duyarım kafasıyla; o süt gelecek, çocuk o sütü emecek, yetecek ve ihtiyaç kalmayacak diye kendimi motive ediyorum benim motivasyonlar da bitmedi gitti

Hem sıcak hem yorgunluktan oluyor son zamanlar birde rahme iyice baskı kramp geliyor çok iş yapmamak lazım gerçekten dinlenerek yapmak lazım yoksa sancı sanıp bir de ona panikliyoruz. Sancı da olabilir yani onu da farketmeyebiliriz hemen çok zor ya hava biraz soğursa daha iyi olacak

Canım benim boşver gerçekten haklısın seni çok iyi anlıyorum ama değişmez kimse çünkü hatalı olduklarını düşünmüyorlardır. Mecbur yine gelip giderler sana engelleyemezsin ancak senin ve çocuklar için en önemlisi kafanı boşaltman sürekli olumsuz düşünmemen olur ben de annem hakkında öyle yapıyorum o öyle bir kadın diyorum herkesle zaten kavgalı kimse sevmiyor onu diyorum. Gerçekten öyle diğer akrabalardan kendi ailesinden de vs bir tek benim annem böyle sevgisiz ve ilgisiz . Ablama da aynısını yapıyor. Tek derdi erkek çocuğu ve torunları

Ayyy sağma makinesi mi alsam sağıp sağıp zayıflayayım ben de gerçekten çok etkisi mi oluyor acaba

Gönülsüz gelirse daha kötü boşver gelmesin kıyafetleri yıka çantanı hazırla canım beni arayan soran yok yazıklar olsun hepsini engellmek istiyorum geceleri düşünüp ağlıyorum yapacak bir şey yok. Bir annem ablam bir şeyim olsaydı saçımı yapardım kıyafetlerimi ütülü giyerdim smdi kocamdan istemeye utanıyorum artık zaten çocuklara babkıyor eve bakıyor yemek yapıyor alışveriş yapıyor. Kocamı arayıp teşekkür eden nasılsın diyen bile yok kimsesiz gibiyim. Bundan sonra birisi ailemi sorunca çocuk esirgemede büyğdğm kimsem yok diyeceğim diyorum kocama saçmalama diyor. E ama neden insanlar yalnız olduğumu merak edecek neler düşünecekler hakkımda ben bunu istemiyorum ya

Bendede tam tersi baktım yardıma temizliğe yardım ededlimmdiyen yok eşimle giriştik tabi kavga dövüş utanıyorumda annem bacımlar yakın bekar onlar niye gelmiyor diyor tabi oda haklı ne diyeyim teklif etmiyorlar gruba atıyorum temizliği evin halini tık yok aman yapma son haftaların diyen yok benimde kaynanam yapar eder memlekete gitti kızıda hamile onun temizliğini yaptı
Sakın yapma ben gelince yapıcaö halıları yıkıcam camları Silicem der aile binası hamilelğim boyunca fazla yemek yapmadım zaten 20 gündür köyde gelmsini bekliyorum haftata anane bohçası gtrcekler annemler diyorum cumartesi getirim pazar kalıp temizlik yaparız yanı utanıyorum annem dururken kaynanamın eltimin yapmasına annemde ne gerek var doğumdan sonra eve gelince yaparız diyor eltim ben silerim camlari dedi yemek filan getiriyor ama insna utanıyor işte annesi yakınken 10 dk mesefa yanı geçen pikniğe gittik benide aldılar burakırken gelin yemek var yiyelim buzlukta lahmacun var yeriz dedim beraber yaparız toplarız sandım kurduk yedik içtik kardeşimle annem lkenara çekildi onlar oturunca bende oturdum dedim heralde gitmeye yakın yaparlar çayı koymuştum dedim barı kalkın babamın çayını verin baktım kalkmıyorlar mutfağı baştan aşağı yapıp yatışa geçtim onlar kendileri gitti sonra eşimden çok utandım kaynanam olsa beni sokmazdı mutfağa maşşalh var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…