- 5 Şubat 2025
- 370
- 444
- 18
- 26
Tebrikler gerçekten, ıvır zıvırlar daha çok yoruyor birde herşeyin en iyisini almak istiyor insan, mesela şampuan olarak sivenoyu öven bir eczacı vardı mustela almayın diyordu videoda altına başka bir eczacı yorumda senin belgenden şüphe ediyorum yazmıştı ve sebebini şöyle açıklamıştı siveno fabrikasyon bir ürünmüş ama mustela labaratuvarda üretiliyormuş gerçekten d öyle ben de mustela aldım sonunda bu gün geldi kargom sağlıkla kullanmak nasip olur inşallahBenim 3-5 tane ufak tefek şeyler kaldı canım. Onları da doğduktan sonra bile alırım acelesi yok ,kafam rahat şuan o konuda.
Nasıl ulaşıyorsun doktoruna?bak devamı gelmezse sorun yok devamı gelirse doktoruna git ama uzan dinlenYok canım numarası ondan dolayı korkuyorum
Bende mustela alacaktım bambaşka bir bebek şampuanı alakasız şekilde evime geldi. Doğal içerik falan da hak getire. Ama onu kullanıcam ne yapim o varken o kadar para verip alamıcam tekrardan. Annemin bizleri büyütürken doğal içerik cart curt taktığını düşünmüyorum. Mustelayı da elimdeki bitince alırım. Kılı kırk yarmamaya çalışıyorum. Çocuk doğduktan sonra da pimpirikli olur çıkarım sonra. Onun için dikkat ediyorum bazı şeyler bilinçli olarak yarım kalsın bazı şeyler de yanlış olsun. Mükemmelliyetçilik insanı yoruyor. Evlat sahibi olduktan sonra bir çok insan anksiyete sahibi oluyor. Onun için 'amaann olduğu kadar' de geç boşver.Tebrikler gerçekten, ıvır zıvırlar daha çok yoruyor birde herşeyin en iyisini almak istiyor insan, mesela şampuan olarak sivenoyu öven bir eczacı vardı mustela almayın diyordu videoda altına başka bir eczacı yorumda senin belgenden şüphe ediyorum yazmıştı ve sebebini şöyle açıklamıştı siveno fabrikasyon bir ürünmüş ama mustela labaratuvarda üretiliyormuş gerçekten d öyle ben de mustela aldım sonunda bu gün geldi kargom sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah
Bu detaylara takılmak daha çok yoruyor işte, yoksa al bir Dalin tamam, ama sadece yenidoğan dönemine dikkat etmek istiyorumBende mustela alacaktım bambaşka bir bebek şampuanı alakasız şekilde evime geldi. Doğal içerik falan da hak getire. Ama onu kullanıcam ne yapim o varken o kadar para verip alamıcam tekrardan. Annemin bizleri büyütürken doğal içerik cart curt taktığını düşünmüyorum. Mustelayı da elimdeki bitince alırım. Kılı kırk yarmamaya çalışıyorum. Çocuk doğduktan sonra da pimpirikli olur çıkarım sonra. Onun için dikkat ediyorum bazı şeyler bilinçli olarak yarım kalsın bazı şeyler de yanlış olsun. Mükemmelliyetçilik insanı yoruyor. Evlat sahibi olduktan sonra bir çok insan anksiyete sahibi oluyor. Onun için 'amaann olduğu kadar' de geç boşver.
Haklısın. Yenidoğan döneminde daha hassas oluyorlar. Ay çok tatlı heyecanlar değil mi ama ya. Çeyiz muhabbeti geçirmişsin ya yukarıda, ben hiç çeyizi özenmedim. Senin gibi çabucak evlendim. Hiç hevesim de yoktu. Ama oğluma bir şeyler alırken, seçerken falan çeyiz döneminde yaşayamadığım o "tatlı heyecanı" yaşadım adeta.Bu detaylara takılmak daha çok yoruyor işte, yoksa al bir Dalin tamam, ama sadece yenidoğan dönemine dikkat etmek istiyorum
Çeyiz de hiç zorlanmadımHaklısın. Yenidoğan döneminde daha hassas oluyorlar. Ay çok tatlı heyecanlar değil mi ama ya. Çeyiz muhabbeti geçirmişsin ya yukarıda, ben hiç çeyizi özenmedim. Senin gibi çabucak evlendim. Hiç hevesim de yoktu. Ama oğluma bir şeyler alırken, seçerken falan çeyiz döneminde yaşayamadığım o "tatlı heyecanı" yaşadım adeta.
Bende jilet hiç istemiyorum yıllar oldu kullanmayalı ama artık ayna da işimi görmüyor. İlk hamileliğimde yapmıştım ama bu sefer ki baya zorluyorBen karşıma ayna koyarak sir ağdayla kendim alıyorum yine zor oluyor ama jilet kullanmak istemiyorum.
Bende onlara baktım. Zaten şurada 1 ay kaldı napayım kullanıcamBen normalde lazer yaptırmıştım ama hamilelik süresince tekrardan çıktı. Venüs jilet kullanıyorum memnunum alması kolay oluyor malum elimiz zor yetişiyor. Hatta kendinden jelli olanlar daha iyi oluyor bi de köpük derdiyle uğraşmıyorsun
Aynı akşam kıl tüyden buhran geçirmişizAy ben senin mesajı görmeden benzer yazmışım aynı gün tüylerimizden nefret etmişiz ya jsjxjxfj
İşte olduğu kadar artık. Yok gidemem bende yaAğdaya bende utanıyorum jiletle ama onu bile görmüyorum aynayla tek çare
Sen ne güzel artık tanıdık olmuş artıkBen sir yaptırıyorum kuaföre 2 hamileligimde de hep yaptırdım sknti olmadi ben ortaokuldan beri aynı kuaföre gittiğim için utanma da yok2 hafta da 1 gidiyorum mislenip geliyorum idare ediyor beni baya
Naptın ya devamı geldi mi nişan olabilir niYok canım numarası ondan dolayı korkuyorum
Ben zıbın gibi almıştım o olur mu acabaKızlar korse için gebe okulunda kilot tarzı olanları kullanın dediler. Ben diğer bele sarılanlardan almıştım. Onlar rahimde ve göbekte sarkma yapabiliyormuşkullanmak ya da kullanmamak kişisel tercih ama kullanıyorsanız alttan giymeli olsun dedi ebe kadın
Canim naptın doktora gittin miKızlar acil iç camasırıma kahverengi leke gelmiş ama peçete ye siliyorum yok
35 haftalık gebeyim napmam lazım
Gitmez olaydım canım psikolojim bozuldu 2 defa nts serum alttan 3 tane aletle muane etti elini soktu aşırı canımı yaktılar ordaki hastaları görünce zaten psikolojim bozulduCanim naptın doktora gittin mi
Açılma var mıymış gerçi olsa yollamazlardi.Gitmez olaydım canım psikolojim bozuldu 2 defa nts serum alttan 3 tane aletle muane etti elini soktu aşırı canımı yaktılar ordaki hastaları görünce zaten psikolojim bozuldu
Düşük yapan birinin odasına koydular benı muane için heryer kan ıcım kotu oldu
Gece 3 te eve geldik imza attım ve yazıp çıktım yoksa bırakmıyorlar
Geçmiş olsun kuzum ayy ne eziyet ne eziyet olmuş senin için çok geçmiş olsun geçenlerde bende de oldu da telaş ettiğimle kaldım meğerse bişi yokmuş bir sürü tahlil canımı sıkan doktor para zaman kaybı olduGitmez olaydım canım psikolojim bozuldu 2 defa nts serum alttan 3 tane aletle muane etti elini soktu aşırı canımı yaktılar ordaki hastaları görünce zaten psikolojim bozuldu
Düşük yapan birinin odasına koydular benı muane için heryer kan ıcım kotu oldu
Gece 3 te eve geldik imza attım ve yazıp çıktım yoksa bırakmıyorlar
GünaydınnnGünaydın annelerrrDoğum yaklaştıkça, doğumdan çok evdeki kalabalığı dert ediyorum ya eşimin ailesi başka şehirde geldikleri zaman kalacaklar yani bir miktar. O sıra benim ev düzeninde de elim olmayacak. Mutfağım filan nasıl karışacak şimdiden onun derdine düştüm
günaydınn geçmiş olsun :) ben tavuk yemeğe bile korkuyorum kız kalkıp şarap içmişsin :) sıcak mıydı şarap ağır gelmiştir, çıkarman iyi olmuşGünaydın kızlar sabaha kadar hazımsızlık yaşadım en son sabaha karşı çıkardımbiraz rahatladım
Kızımın okulunu kutlamak için eşim şarap almış bir kadeh bile değil belki yemek yapılırken üç yudum aralıklarla içtim artık o mu ağır geldi kıyma yagliydi o mu bilemiyorum canimla boğustum.sabah oldu hala canım bişi istemiyor
Günaydın.İyiki çıkarmışsın öyle söyleyim gözün aydın dedikte gaza geldin senGünaydın kızlar sabaha kadar hazımsızlık yaşadım en son sabaha karşı çıkardımbiraz rahatladım
Kızımın okulunu kutlamak için eşim şarap almış bir kadeh bile değil belki yemek yapılırken üç yudum aralıklarla içtim artık o mu ağır geldi kıyma yagliydi o mu bilemiyorum canimla boğustum.sabah oldu hala canım bişi istemiyor
günaydınn geçmiş olsun :) ben tavuk yemeğe bile korkuyorum kız kalkıp şarap içmişsin :) sıcak mıydı şarap ağır gelmiştir, çıkarman iyi olmuş
Hiç sormayın kızlar eşimin başının etini yedim adamcağız sürpriz yapmışGünaydın.İyiki çıkarmışsın öyle söyleyim gözün aydın dedikte gaza geldin senbu ara benimde midem bulanıyor acaba doğum yaklaştıkca öylemi oluyor düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?