Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Çok geçmiş olsun bana da yağlı kıyma dokunuyor bu ara et hiçbir şey yiyemiyorum çorba yoğurt tost o şekilde besleniyorum maalesef

Çok geçmiş olsun bana da yağlı kıyma dokunuyor bu ara et hiçbir şey yiyemiyorum çorba yoğurt tost o şekilde besleniyorum maalesef
Teşekkür ederim canım hassaslastik mutlu sona çok yaklaştık
Gün boyu eksik varmı diye kafamdan geçiyorum heralde tek çikolatayi kolonyayi almadım

O kadar yoruldum ki doguralim sağlıkla artık
Bugün hiç gücüm yok kahvaltı bile hazırlamaya kalkamıyorum halsizlikten

İyi ki cikarmissin. Artık dokunuyor ne yenilse icilse

Teşekkür ederim canım hassaslastik mutlu sona çok yaklaştık
Gün boyu eksik varmı diye kafamdan geçiyorum heralde tek çikolatayi kolonyayi almadım
Son 1 hafta kala bile alırsın onları ne güzel eksiğin yok artık kafan rahat beklersin çocuğun da güzel bir okul kazandı oh miss çok mutlu ol

Hadi bakalım bak bebeğin ne kadar olmuş

Bende artık çok zorlanıyorum çok aşağıda baya baya ağrı var oğlumda gece uyumuyor artık eski halimi özledim onunla güzel vakit geciremiyorum öğlende uykum olmuyor

Sağlıkla gelsin verdiğin karar hayırlı olur inşallah sizin için
Sağol kuzucum inşallah doğumlarım çok riskli oluyor o yüzden tekrar doğurmam söz konusu değil bundan sonra tamamen tıbbi gereklilik aslında benimki. Zaten ikinci bebeğim Rabbim isteyene üç dört beş nasip etsin

Kıyamam ya iyice ağırlaşıyoruz benim hiç ayaklarım ağrımazdı azıcık yürüsem ayakta dursam ayaklarım acıyor içerde bebek suyu plasentası hummalı çalışma var normaldir diyorum artık :)

Bende artık çok zorlanıyorum çok aşağıda baya baya ağrı var oğlumda gece uyumuyor artık eski halimi özledim onunla güzel vakit geciremiyorum öğlende uykum olmuyor
Ya senin ki benden zor allah kolaylık versin.
Valla üzüntüden ağlayacağım kahvaltı yapmaya gücüm yok yani çok erken daha diyorum bu kadar yorulma olayına ama agirlastik iyice.

Tabi öyle her şeyi ile 5 kiloya yakın bir ayrılık var karın bölgesinde neredeyse ama vücuttaki halsizlik daha yorucu

Hamile çekimi yaptıracak veya yaptıran var mı kızlar? Biz şilede sahilde bi aile fotoğrafı çektirelim diyoruz iyice ağırlaşmadan :) profesyonel çekimler çok güzel oluyor ama ben sevmiyorum öyle kıyafetleri

Valla üzüntüden ağlayacağım kahvaltı yapmaya gücüm yok yani çok erken daha diyorum bu kadar yorulma olayına ama agirlastik iyice.
ben bu ara çok ağlıyorum. dün akşam bi ara banyoda ağladım. göbeğimden altını göremiyorum diye

Kızlar acil iç camasırıma kahverengi leke gelmiş ama peçete ye siliyorum yok
35 haftalık gebeyim napmam lazım
Benim de geçen gün oldu. 33 haftalıktım. Nişan dedi doktor ama ultrason, nst, alttan muayene normal çıktı. Sancı, kanama, su gelişi olursa geri gelirsin dedi.

Ben sevmiyorum nedense profesyonel çekim yapmacık geliyor hiç beğenmiyorum sahilde hoş bir aile anısı olur bence çektir en azından stüdyo gibi yapay olmaz samimi olur

Yok canım ne erkeni ama gercekten benim ilk gebeliğim böyle diğildi kuş gibiydim şimdi çok fazla ağırlaştım az kaldı artık sağlıkla gelsinler

Yok asla hiç düşünmedim bile birde onun için hazırlanmak var hele benim hazırlanmam iyice masraf olucak bana eşarpa kadar düşünüyorum ayaklarım desen şiş terlik alıcamama sen istiyorsan yap her kes istediğini yapsın içinizde kalmasın

Bu arada kızlar hiç bir birimizi görmedik gecen sene hamileyken burda öyle tanıştık kızlarla hemende sildik resimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…