Günaydın kızlar sabaha kadar hazımsızlık yaşadım en son sabaha karşı çıkardım biraz rahatladım
Kızımın okulunu kutlamak için eşim şarap almış bir kadeh bile değil belki yemek yapılırken üç yudum aralıklarla içtim artık o mu ağır geldi kıyma yagliydi o mu bilemiyorum canimla boğustum.sabah oldu hala canım bişi istemiyor
Günaydın kızlar sabaha kadar hazımsızlık yaşadım en son sabaha karşı çıkardım biraz rahatladım
Kızımın okulunu kutlamak için eşim şarap almış bir kadeh bile değil belki yemek yapılırken üç yudum aralıklarla içtim artık o mu ağır geldi kıyma yagliydi o mu bilemiyorum canimla boğustum.sabah oldu hala canım bişi istemiyor
Hiç sormayın kızlar eşimin başının etini yedim adamcağız sürpriz yapmış
Sona yaklaştıkça hassaslasiyoruz bu hafta acayip dikkat ettim yediklerime bugün dr kontrolüm var bakalım bebek kilo aldimismi
Bende artık çok zorlanıyorum çok aşağıda baya baya ağrı var oğlumda gece uyumuyor artık eski halimi özledim onunla güzel vakit geciremiyorum öğlende uykum olmuyor
Sağol kuzucum inşallah doğumlarım çok riskli oluyor o yüzden tekrar doğurmam söz konusu değil bundan sonra tamamen tıbbi gereklilik aslında benimki. Zaten ikinci bebeğim Rabbim isteyene üç dört beş nasip etsin
Kıyamam ya iyice ağırlaşıyoruz benim hiç ayaklarım ağrımazdı azıcık yürüsem ayakta dursam ayaklarım acıyor içerde bebek suyu plasentası hummalı çalışma var normaldir diyorum artık :)
Bende artık çok zorlanıyorum çok aşağıda baya baya ağrı var oğlumda gece uyumuyor artık eski halimi özledim onunla güzel vakit geciremiyorum öğlende uykum olmuyor
Ya senin ki benden zor allah kolaylık versin.
Valla üzüntüden ağlayacağım kahvaltı yapmaya gücüm yok yani çok erken daha diyorum bu kadar yorulma olayına ama agirlastik iyice.
Kıyamam ya iyice ağırlaşıyoruz benim hiç ayaklarım ağrımazdı azıcık yürüsem ayakta dursam ayaklarım acıyor içerde bebek suyu plasentası hummalı çalışma var normaldir diyorum artık :)
Hamile çekimi yaptıracak veya yaptıran var mı kızlar? Biz şilede sahilde bi aile fotoğrafı çektirelim diyoruz iyice ağırlaşmadan :) profesyonel çekimler çok güzel oluyor ama ben sevmiyorum öyle kıyafetleri
Valla üzüntüden ağlayacağım kahvaltı yapmaya gücüm yok yani çok erken daha diyorum bu kadar yorulma olayına ama agirlastik iyice.
Benim de geçen gün oldu. 33 haftalıktım. Nişan dedi doktor ama ultrason, nst, alttan muayene normal çıktı. Sancı, kanama, su gelişi olursa geri gelirsin dedi.
Hamile çekimi yaptıracak veya yaptıran var mı kızlar? Biz şilede sahilde bi aile fotoğrafı çektirelim diyoruz iyice ağırlaşmadan :) profesyonel çekimler çok güzel oluyor ama ben sevmiyorum öyle kıyafetleri
Ben sevmiyorum nedense profesyonel çekim yapmacık geliyor hiç beğenmiyorum sahilde hoş bir aile anısı olur bence çektir en azından stüdyo gibi yapay olmaz samimi olur
Yok asla hiç düşünmedim bile birde onun için hazırlanmak var hele benim hazırlanmam iyice masraf olucak bana eşarpa kadar düşünüyorum ayaklarım desen şiş terlik alıcamama sen istiyorsan yap her kes istediğini yapsın içinizde kalmasın