33+4 de kontrolde 1970 gr dedi 2 kilo yani boyuda 41 cm di oysaki deli gibi kaşar ceviz yumurta muz vs yiyorum kilo alsın diye fayda etmemiş fazla belliki
Benim doktorum çok takıyor ya. Multivitamin kullanıyordum onu bile bıraktırdı bebek daha fazla kilo almasın diye. Böyle olunca da çok geriliyorum ne yiyeyim diye
Ben asla inanmıyorum ya böyle şeylere birdeki şimdiden böyle deme öyle olurmesela benim oğlan hiç durmuyor bende farkındayım tabiama ben hep diyorum büyüdükçe sakin bir çocuk olucak şimdi böyle
Ben asla inanmıyorum ya böyle şeylere birdeki şimdiden böyle deme öyle olurmesela benim oğlan hiç durmuyor bende farkındayım tabiama ben hep diyorum büyüdükçe sakin bir çocuk olucak şimdi böyle
Kararmalar hormonlardan oluyor benimde 30 dan sonra başladı kararmaya. Doğumdan sonra geçiyor diye dert etmiyorum sonuçta doktorların ilk gördüğü biz değiliz
Benm doktor hiç yorum yapmıyor ölçümleri önde ye 35 haftalık olarakmı hesaplıyorlar acaba daha kilo alma doğum zor olur filan demiyorlar sorun yok dedi sadece babası uzun mu dedi uzun bebişmiş ondan dolayımı kilosu normal geliyor