Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
evet işte o an gözünde büyütüyorsun sonra aslında geçiyor
işte tam olarak bunu yaşamaktan korkuyorum. hemen modum düşer. zaten duygusal olucam bide çocuğumu öyle görmek istemiyorum
söylücem biraz daha yakınlaşsın. içim rahat etmiyor dicem. yok mok derlerse size zahmet olmasın arkadaşımda kalacak dicem
sinüzit değildir dimi alnındaki ağrı

Giyeceği kıyafetleri önceden hazırlasan bunları giydirin kardeşini görmeye gelirken desen. Kıskanmaması için böyle istiyorum ikisi de o gün bayram çocuğu gibi olsun diye belirtsen yine mi dikkat etmezler acaba

evet bunları zaten tembihlicem. artık olduğu kadar ne yapayım. bazen bizim kontrolümüzden çıkıyor. kabullenmem gerekiyor olduğu kadar

Sanmıyorum sinüzit olsun enselerim tutulmuş ordan vuruyor bence

evet bunları zaten tembihlicem. artık olduğu kadar ne yapayım. bazen bizim kontrolümüzden çıkıyor. kabullenmem gerekiyor olduğu kadar
Kesinlikle öyle bende çok stres oluyorum işler kontrolümden çıktığında her şeyi kendim halledeyim istiyorum ama bazen kabullenmek gerekiyor. İnşallah tüm süreç gönlünce olsun

Günaydın kızlar 36 haftalığım bebeğim aşırı hareketli ve altta inanılmaz baskı hissediyorum sanki çıkıcakmış gibi. Doktorumu aradım izindeymiş ister istemez stres yapıyorum yaa arada nefes darlığıda yaşıyorum napıcam bilmiyorum sızı şeklinde hafif ağrımda var

Evet dediğim gibi ya çantaya kızın içinde bir şeyler koy.. kayınvalideni uyarsan belki dinler ben anneme korkudan niye böyle yaptın diyemedim kötü davranır agresifleşir iyice diye yine çocuğum için susmuştum yani .

çocuğun olunca öyle oluyor ya kendi annene bile naz yapamıyorusn

Günaydınn , suyun , kanaman olmadığı sürece korkma. hareketli olması da güzel maşallah

Kızlar karnınız yumuşak mı benimki semsert ya hele böyle göğüs kafesimin oraya poposunu mu dayıyor napıyor anlamıyorum bugün bi değişik 34 haftaya girecez 2 gün sonra bu arada

Tanıştığıma çok memnun oldumAynenn aslında hiç istemiyorduk ne ben ne de esim çünkü çok zor yillar gecirdim hem ikiz hem premature annesi olarak ama kizlar büyüdkçe anne kardeşimiz olsun diye çok ısrar ettiler bende kendimde o isteği görünce Allah nasip etti çok istediler onlara kıyamadım benimde hiç kardeşim yok diye biraz duygusal da düşündüm bakalım artık ne olcak 3 çocukla

Gününüz aydın olsun annişleeer. 2 gün önce kontrolüm vardı Allah'a şükür herşey yolunda, bebişin kilosu olması gerektiği gibi Normal doğum istiyorum..
Şuan 36 haftayım ama karnım hala çok yukarda, sanki inmeye niyetli değil gibi. Başkalarına bakıyorum birazda olsa inmiş. Bebiş mideme çok çöküyor. Hurma yemeye başlasammı acaba? Yoksa erkenmi?

Merhabaaaa ben sizi listede görmüştüm tekrar hoşgeldinizz
Evet aynen ilk zamanlar yine yazmıştım baya uzun aralar verdim başka sorunlarım olduğu için bı kaç haftadır zaten msjlarinizida takip ediyordum sıcak bir ortam son haftaları beraber geçirelim istedim

Bence 37 den sonra basla yemeye 36 haftalik ama karnında ne kadar durursa suan o kadar iyi bence canim

Göğüs kremi kullanmaya başladınız mı kızlar? Ben kantaron ile nemlendiriyorun bir de tahin üstü yağ denicem faydası oluyor mu ki boşuna mı çabalıyorum
Yakın zamanda kuzenim dogum yaptı ilk bebeğinde göğüs ucu yaradan parcalanmisti uçları kanayıp parça düşüyordu ne kulandiysa olmadı tahin yağı kullandı bu bebegine hamileyken başladı şuan emziriyor hiç bi sorunu yokmus bende başladım sürmeye tavsiye ederim fayadasini gören çok olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…