- 4 Kasım 2024
- 67
- 63
- 3
- 39
Bence çok rahatsız edici böyle sahiplenme tavırlarına ben de sinir oluyorum, hayır o kadar çileyi ben çekiyorum annesi de benim ama torun sevgisini de görüyoruz en korktuğum şey lohusayken birilerini kırmakArkadaşlar benim kv beni her gördüğümde şaka ile karışık siz bakamazsanız ben bakarım, sütünü sağ bırak ben bakarım, koynuma alır uyuturum falan diyo. Her defasında ama. Artık ciddi anlamda sinir olmaya başladım. Normalde kocama şikayet gibi olur diye hiç ona yansıtmam, bu akşam artık dedim doğumdan sonra bu espiriler devam edecekse lohusayken kaldıramayabilirim, nazik de olamayabilirim haberin olsun. Bu arada adım gibi de eminim gerçekten bir yardım ihtiyacımız olsa anında arazi olur. Genç de değil 70 yaşında kadın derdi ne anlamıyorum. Ay ben de kv olcam böyle mi olcam yaaaaa
Siz çocuklarınızı koynunuzda büyütmüşsünüz bende koynumda büyütücem çocuğumu siz babaannesi olarak seversiniz deseniz. Benimde kv çocuğuma iyi bak çocuğum nasıl diyip duruyodu o benim çocuğum sizin torununuz iyi dedim. Bi daha diyemedi öyleArkadaşlar benim kv beni her gördüğümde şaka ile karışık siz bakamazsanız ben bakarım, sütünü sağ bırak ben bakarım, koynuma alır uyuturum falan diyo. Her defasında ama. Artık ciddi anlamda sinir olmaya başladım. Normalde kocama şikayet gibi olur diye hiç ona yansıtmam, bu akşam artık dedim doğumdan sonra bu espiriler devam edecekse lohusayken kaldıramayabilirim, nazik de olamayabilirim haberin olsun. Bu arada adım gibi de eminim gerçekten bir yardım ihtiyacımız olsa anında arazi olur. Genç de değil 70 yaşında kadın derdi ne anlamıyorum. Ay ben de kv olcam böyle mi olcam yaaaaa
Benim kv oğlumda her kesin yanında mevlitte dediki nigu benden iyi bakar ben ne anlarım öylede oldu her şey bende bazen sinir oluyorum ama sonra diyorum iyiki öyle hiçbir şeye karışmıyorArkadaşlar benim kv beni her gördüğümde şaka ile karışık siz bakamazsanız ben bakarım, sütünü sağ bırak ben bakarım, koynuma alır uyuturum falan diyo. Her defasında ama. Artık ciddi anlamda sinir olmaya başladım. Normalde kocama şikayet gibi olur diye hiç ona yansıtmam, bu akşam artık dedim doğumdan sonra bu espiriler devam edecekse lohusayken kaldıramayabilirim, nazik de olamayabilirim haberin olsun. Bu arada adım gibi de eminim gerçekten bir yardım ihtiyacımız olsa anında arazi olur. Genç de değil 70 yaşında kadın derdi ne anlamıyorum. Ay ben de kv olcam böyle mi olcam yaaaaa
H.b teşekkür ederimHoş geldin. Est. Öyle şey mi olur herkes burada.
Cinsiyeti ne bebeğinin hayırlı olsun
Sağlıkla gelsinH.b teşekkür ederimerkek bebek bekliyorum hala dogum tarihimi alamadım ama 38 haftada sezeryanla alınır diye düşünüyorum
Amin cümlemizin insaAllahSağlıkla gelsin
Arkadaşlar benim kv beni her gördüğümde şaka ile karışık siz bakamazsanız ben bakarım, sütünü sağ bırak ben bakarım, koynuma alır uyuturum falan diyo. Her defasında ama. Artık ciddi anlamda sinir olmaya başladım. Normalde kocama şikayet gibi olur diye hiç ona yansıtmam, bu akşam artık dedim doğumdan sonra bu espiriler devam edecekse lohusayken kaldıramayabilirim, nazik de olamayabilirim haberin olsun. Bu arada adım gibi de eminim gerçekten bir yardım ihtiyacımız olsa anında arazi olur. Genç de değil 70 yaşında kadın derdi ne anlamıyorum. Ay ben de kv olcam böyle mi olcam yaaaaa
Ya evet kalmadığı yer değil. Ertesi gün hastaneye gelecekler ya. Ben istiyorum ki süslesinler üstü başı temiz olsun. Kv öyle titiz değil. Eminim saçı başı baştan savma yapar getirir. Hiç önemsemezler öyle şeylere. Hatta nazar değer diyr güzel giydirmezler dikkat çekmesin diye. Biraz değişiklerCanım yedek kıyafette alsın yanına çocuğa da değişiklik olur ne olack ki düzeni bozulmaz benimkiler bir aydır babannede düşünme hiç bence kafa yorduguna değmez
Evet benimde öyle kafası aşağıda olduğu için öyle. Arada bi şeylerle oynuyorKızlar hareketleri aşağıda hisseden var mı bugün yaklaşık 2-3 saattir iç çamaşırımızın içinde kalan bölgede resmen hareketleri hissediyorum
Benim annemin beli rahatsız. Keşke bakabilse de ona bıraksamBenim annem geldi memleketten ilk başta kanamam oldu doktor dedi çocuğunu kaldırma işte o zaman çağırdım sağolsun yanımda işte kendisi bakıcak annem olsa bile içim rahat diğil kimseden yemek yemiyor bir tek ben yedire biliyorum nasıl olucak bilmiyorum.Sende 1 gün kala bilir kv başka yatakta yata bilirmiki benimki küçük asla yatamaz mesela
38-39 diyorlar eğer normal gelişimde ilerlerseKızlar sezeryan için çoğunlukla 38.ci haftalarda gün veriyorlar deyil mi
Merhabaaaa ben sizi listede görmüştümKızlar Herkese merhabalar öncelikle son haftalarımizi en güzel en sağlıklı şekilde bitirmemizi en içtenlikle diliyorum aranıza biraz geç geldim ama çok yoğun geçirdigim için gelemedim kk ya 33 haftaligim 32 yaşındayım ikiz kızlarım var 8 yasindalar 3. bebeğimi bekliyorum riskli bir gebelik geçirdim başlarda şuan herşey yolunda şükürler olsun.. Benide aranıza alırsanız mutlu olurum
Canım cidden çok değişiklermis ama illada zorlarsa beklentilerinizi sen yada eşin açık açık dile getirmelisiniz. Lohusalık zamanlarını çok iyi bilirim ilkinde zorlandım eski kv neler derdi neler cevap veremezdim.ikincide kv bende kaldı bebeğe baktı bize de hiç ses etmedi çünkü onunda aklı başına gelmisti işi bitince gider diğer odaya uzanirdi derdimki rahat mı edemiyo acaba keşke gelse otursa sohbet etsek. Hala ikinci torununu çok sever canını verir keske ilkine bakmasına müsade etseydim annemde kalmasaydim oda bana laf carpmazdiYa evet kalmadığı yer değil. Ertesi gün hastaneye gelecekler ya. Ben istiyorum ki süslesinler üstü başı temiz olsun. Kv öyle titiz değil. Eminim saçı başı baştan savma yapar getirir. Hiç önemsemezler öyle şeylere. Hatta nazar değer diyr güzel giydirmezler dikkat çekmesin diye. Biraz değişikler
Evet benimde öyle kafası aşağıda olduğu için öyle. Arada bi şeylerle oynuyor
Benim annemin beli rahatsız. Keşke bakabilse de ona bıraksamkv dem bizde kalabilir aslında bi gece zaten. Bilmiyorum sürekli bunu düşünüyorum i
38-39 diyorlar eğer normal gelişimde ilerlerse
Canım günaydın hiç ilk üç ay gibi düşünme bir bakıyorsun uyumuyorsun bir bakıyorsun yerde uzanırken için geçmişGünaydın kızlar , bu gece yine uyandım ama gözümü kapattım uykum kaçmasın diye. Bi kaçtı mı tamam artık sabahlıyorum. İlk 3 ay koltukta nasıl sızıyorsam, son 3 aydırda gözüm açık geziyorum geceleri
Ay benim çalıştığım hastaneye annem getirmişti bebeğimi taa yıllar önce üstü başı kir kıfayetleri evsiz gibi yolda da ağlatmış salya sümük o kadar kötü bir gündü ki hiç unutamamYa evet kalmadığı yer değil. Ertesi gün hastaneye gelecekler ya. Ben istiyorum ki süslesinler üstü başı temiz olsun. Kv öyle titiz değil. Eminim saçı başı baştan savma yapar getirir. Hiç önemsemezler öyle şeylere. Hatta nazar değer diyr güzel giydirmezler dikkat çekmesin diye. Biraz değişikler
Evet benimde öyle kafası aşağıda olduğu için öyle. Arada bi şeylerle oynuyor
Benim annemin beli rahatsız. Keşke bakabilse de ona bıraksamkv dem bizde kalabilir aslında bi gece zaten. Bilmiyorum sürekli bunu düşünüyorum i
38-39 diyorlar eğer normal gelişimde ilerlerse
Merhaba.Hoş geldin aramıza 37 yaşındayım benimde 1 oğluşum var 18 aylık şimdi ikinci oğluma hamileyimKızlar Herkese merhabalar öncelikle son haftalarımizi en güzel en sağlıklı şekilde bitirmemizi en içtenlikle diliyorum aranıza biraz geç geldim ama çok yoğun geçirdigim için gelemedim kk ya 33 haftaligim 32 yaşındayım ikiz kızlarım var 8 yasindalar 3. bebeğimi bekliyorum riskli bir gebelik geçirdim başlarda şuan herşey yolunda şükürler olsun.. Benide aranıza alırsanız mutlu olurum
Günaydın.Canım kv ikna edin sizde kalsın ya 1 gün ya ne olucakki.Bende aksine hep uyumak istiyorum gece kaç defa kalkıyorum ama geri hemen uyuyorum sadece bu gece çok çok zorlandım sağa sola dönemiyorum mide ağrılarım başlamış alnımda ağrıyor off o da biliyorum enseden vuruyorGünaydın kızlar , bu gece yine uyandım ama gözümü kapattım uykum kaçmasın diye. Bi kaçtı mı tamam artık sabahlıyorum. İlk 3 ay koltukta nasıl sızıyorsam, son 3 aydırda gözüm açık geziyorum geceleri
Benim de 32+2 de kilosu 2200 dü doktor ileri demedi seninkine şaşırdım haftasıyla uyumlu dedi hattaYani bence seninki de ilerde olabilir. 33.haftada 2200 için 200 gram fazla demişti benimki. Senin doktorun belki fazla stres yapmıyo seni ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?