Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Çok üst üste iş yapma artık kaldıramıyoruz o an farketmiyoruz sonra böyle ağrılar çıkıyor ama insan da rahat edemiyor biliyorum

Günaydın itiraz edemiyor musun peki neden böyle yaptınız ben ayrıntılı temizlik istemiştim dediğim yerler yapılmamış dersen belki düzeltirlerdi:/ sonuçta işi bu parasını da alıyor yani
Ben kocama dedim doğum yaparsam evi temizlet birini bul dedim ben yaparım temizletsek ne olacak ertesi gün yine kirlenecek diyor asla kabul etmiyor temizliğe para vermeyi . Tartıştım dün bunun için evde olsa m yapardım eve giremiyorum kim bilir ne halde diyorum biz yapıyoruz diyor yani büyük oğlumla beraber oğlum topluyormuş kocam süpürüyormuş bakalım beni ne süpriz bekliyo evde

Aynı tartışmaları ben de yaşadım hatta o dönem bir temizlikçi alacaktık almadık bakalım doğuma 3 hafta kaldı bu süreçte birini bulursak ne güzel bulamazsak evimizi götürüyor. Önemli olan sağlıklı olmak takmayın kafanıza erkeklere göre tertemiz ev nesi var ki

Ahah evet ben temizletme ümidini de kestim doğum sonrası beni yine bir sürü iş bekliyor yani :/

Günaydın canım.Benim ev büyük gönül isterki temizlikçi gelsin temizlesin ama görümcem çağırdı birini yemesi içmesi sigarası o kadarda konuşmuş gittikten sonra bakmışki çok yeri temizlememiş ve onun evi küçüktü kolay benim gibi temizlikçi bulana kadar kendim yapıcam az parada istemiyorlar eşim diyor kim gelse sen yine beğenmezsin belkide haklı

Aynen canım git otuz km al getir götür istekleri yemekleri kahveleri çeneleri dünde ne aradimsa bulamadım eline geçeni atıyor giymediklerimi olmayanları hurca koydum hurctan çıkarmış tekrar dolaba dizmiş hurcu bulsam tekrar kaldiracm sabah erkenden buz dolabını temizledim az az yapacam aşkım çok ama çok haklısın

Canım ise yolladilar beni zaten çağırdılar eve geldim dışarı çıkmış yola düşmüştu kadın bir tanesi de evdeydi çıktı hemen aldım götürdüm bakılınca derli toplu görünüyordu mis gibi de kokuyordu ama gel gör ki ayrıntıda pek bişi yok çalışıyor olmasam tabiki onlara yaptırmam ama işte anladılar elim mahkum
Sakın bunun için kocanla tartışma cidden adam akıllı temizliği yapacak birilerini bulmak zor kendileri topluyormus ne güzel ,

Üzüldüm ya sen de yaparken acele etme kendini yorma ağrın olmasın:/ öyle böyle idare edeceğiz bu süreçte

Bizimkiler bir kac kere geldi evin heryerini öğrendi Allah var önceleri memnun kaldim sora ne istekelri bitti ne ihtiyaçları yordular beni çalışıyorum ama daha dogru düzgün bana zam gelmedi
kocama gelince kadınlar temizlige geldi geleli yerden tek çöp bile kaldırmadi şu is var desem çağır kadınları dedi o iş bana kaldı ben yaptım derken derken bir yildir hep mecbur kaldım . ama artık konusacam kocamla kadınları cagirmayacam öyle kolaya kaçmak yok yapalim diyecem

Eşin iyi yani diyor çağır gelsinler benimki sözde diyor tabi ama pekte içten demiyor gibihaklı bir kişi çalışıyor bizde ve bence burdakı temizlikcilere güvenmiyor gerçektende ikimiz temizliye başlayınca hep sonunda şunu söylüyoruz temizlikçi bu kadarını yapamazdı kendimizi motivasiya ediyoruzama ben yine araştırıcam çok çok iyisini bulursam arada gelse her ay bile diğil o bile bana yetiyor komple gerek yok çalışmıyorum zaten çok işi yapıyorum kendim bakalım.

Kızlar valla temizlik diyorsunus temizlikçi diyorsunuz ya ben kendime en büyük iyiliği ilk hamile olduğum zaman yaptım buhar makinası aldım her yeri temizledim şimdi hala onunla yapıyorum valla eve 5 kadın cagirsam onun yapacağı işi yapamaz yaparken zorlamiyor da mis gibi her yer.. tavsi ederim almak isteyenlere temizlikçiye vereceğiniz parayı ona verin

Canım nasıl bir buhar makinesi ne yapıyorki

Benim buhar makinesi de elim ayağım. Özellikle yerleri buharla silmeye bayiliyorum. Bir cam 5 dk sürmeden bitiyor. İnanılmaz kolaylık ben bu haftayı atlatayim 38. Hafta gibi hareket olsun diye biraz eğil kalk temizlik yapacağım.

Hiç duymadım o makinayı biz en iyiis Dyson alalım cagirmayalim bunları dedik aldık yine muhtaç olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…