Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Kız yok yok buldu bahaneyi kaçma sözcükleri onlar öylelikle hoop kumandyi eline alıp uzanıyor

Hık diyip gidicem ben de bi gün 4 gündür inanılmaz yoruyorum kendimi bana da derhalinden bir robot elli kollu ama

Yok düzenli değildi, belirli bi süre devam etti 2-3 saat. Sonra geçti. Belime vurmuyordu acısı, sadece rahimden alt kısma doğru. Anlayamıyorum yalancı kasılmamıydı değilmiydi diye.
En büyük ikilem ben de sancılanınca öyle oluyorum ama ben kasıklarımda sancı hissetmedim henüz büyük ihtimal fark o

Dün bişi farkettim eşim evdeydi dinlenerek gecirdigimiz bir gundu ama benim evdeyken rahat giyecek serin serin hafifte dekolte biisilerim kalmamis hani şortlu ince askılısonuçta kadınız ne bilim
tamam birsuru t-shirt var ama kızlar anladınız dediğimi şimdi bakacam internetten bir kaç bişi bildiğiniz bir yer varsa da indirimde ona da bakarım

Evet canım daha önce kayıplarım da var bu hamileliğimi öğrenir öğrenmez başladık iğneye
Çok geçmiş olsun, ben kendi hastalığım yüzünden vuruluyorum Orak hücreli anemi hastasıyım yani alyuvarlar Yuvarlak değil orak gibi ay gibi buda damarda tıkanmalara ve pıhtılaşmaya yol açıyor o yüzden kan sulandırıcı 5. Haftadan başlandı Allah yardımcımız olsun, inşallah bebeklerimizi kucağımıza sağ salim alırız

Bende de tam tersi. Doğumdan sonra insan içinde giyebileceğim üsturuplu kıyafetim yok. Benim de bir iki oversize tişört bol eşofman altı vs. almam lazım. Çok da bir şey almak istemiyorum. Doğum sonrası kilo durumumu kestiremiyorum.

Benim var ama hiç giyinmedim biliyormusun doğumdan sonra olmazlar bana o zaman çok zayıftım bende pijamalarımı yeniliyorum yavaştan güzel ev giyimleri şortlu almak istiyorum dediğin gibi baktımki hiç güzel bir gece giyimim yok genelde trendyoldan alıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…