Musluktan aktığı gibi akıyor diyorlar fark ediliyorKızlar ya biz su sızsa nasıl fark edicez herkes farklı bişe söylüyor benim akıntım oluyor
Ben buhar makinasını calistirdigim zaman işi bitiremiyorum temizlik süremi çok uzatıyorum şuraya da falan derken çok oyalıyor beni yaKızlar valla temizlik diyorsunus temizlikçi diyorsunuz ya ben kendime en büyük iyiliği ilk hamile olduğum zaman yaptım buhar makinası aldım her yeri temizledim şimdi hala onunla yapıyorum valla eve 5 kadın cagirsam onun yapacağı işi yapamaz yaparken zorlamiyor da mis gibi her yer.. tavsi ederim almak isteyenlere temizlikçiye vereceğiniz parayı ona verin
Dün aynı şey bana da oldu bıçak saplanir gibi rahim bölgesine bende çok korktum hatta bende yazmıştım buraya.Kasılma nasıl birşey bilemediğimiz için o tedirgin ediyor sonra kendi kendine geçti ama gece karnımın sağ tarafı da açıyordu bayagi uyutmadi beni sonra kendi kendine geçti doğum yaklaştığı için sanırım vücut kendini alistiriyor yoksa doğuruyormuyum diye geliyor hemen insanın aklınaYok düzenli değildi, belirli bi süre devam etti 2-3 saat. Sonra geçti. Belime vurmuyordu acısı, sadece rahimden alt kısma doğru. Anlayamıyorum yalancı kasılmamıydı değilmiydi diye.
AA oylemi araştırın bakın çok sevdim ben.. benim evin olmasa olmazı vallaHiç duymadım o makinayı biz en iyiis Dyson alalım cagirmayalim bunları dedik aldık yine muhtaç olduk
Aynen bende 38 de baslicam zaten sürekli kullanıyorum bende hamileliğimde bu yana her hafta açıyorum zemin mobilya koltuk hali mutfak dolapları hepsini haftalık temizledim diye çokta kirlenmedi benim ev doğuma yakın yine üzerinden geçtimi tamamdır benim işlerBenim buhar makinesi de elim ayağım. Özellikle yerleri buharla silmeye bayiliyorum. Bir cam 5 dk sürmeden bitiyor. İnanılmaz kolaylık ben bu haftayı atlatayim 38. Hafta gibi hareket olsun diye biraz eğil kalk temizlik yapacağım.
Canım bir de hava sıcak günde en az iki sefer duş alıyoruz bende en uygun zamanda bakacam tamamen pamuklu yoksa terletiyorBenim var ama hiç giyinmedim biliyormusun doğumdan sonra olmazlar bana o zaman çok zayıftım bende pijamalarımı yeniliyorum yavaştan güzel ev giyimleri şortlu almak istiyorum dediğin gibi baktımki hiç güzel bir gece giyimim yok genelde trendyoldan alıyorum ben
Kızlar yemin ederim aklınıza gelecek her yeri temizleyen bişey zemin koltuk hali cam ankastre fırın mutfak dolapları kapı pencere yani saymakla bitiremicemCanım nasıl bir buhar makinesi ne yapıyorki
O kıyafet meselesine daha gelemiyorum bile dediğin gibi kilo verebilecekmiyiz bilemiyorumBende de tam tersi. Doğumdan sonra insan içinde giyebileceğim üsturuplu kıyafetim yok.Benim de bir iki oversize tişört bol eşofman altı vs. almam lazım. Çok da bir şey almak istemiyorum. Doğum sonrası kilo durumumu kestiremiyorum.
Kız senin robota ihtiyacın kalmamış buhar makinasından bende istiyorum cok merak ettimKızlar yemin ederim aklınıza gelecek her yeri temizleyen bişey zemin koltuk hali cam ankastre fırın mutfak dolapları kapı pencere yani saymakla bitiremicem
Dün bişi farkettim eşim evdeydi dinlenerek gecirdigimiz bir gundu ama benim evdeyken rahat giyecek serin serin hafifte dekolte biisilerim kalmamis hani şortlu ince askılısonuçta kadınız ne bilim
tamam birsuru t-shirt var ama kızlar anladınız dediğimi şimdi bakacam internetten bir kaç bişi bildiğiniz bir yer varsa da indirimde ona da bakarım
BAk şimdi kendimi ürünün tanıtıcı gibi hissettimKız senin robota ihtiyacın kalmamış buhar makinasından bende istiyorum cok merak ettim
Durdum durmaya hele bekleyem doğumuöyle şeyler almak için ya da evdekileri giymek için doğurmayı bekliyorum smdi eşimin bol tshirtü ile takılıyorum ve şort ile o ince askılılar bile olmuyor bana göbeğim açılıyor
Marka modelde alsak yada link akşama eşime bir tanıtım partisi yapardımBAk şimdi kendimi ürünün tanıtıcı gibi hissettimreklamını yaptım sanki ama şaka bi tarafa acaip memnunun bebeğin dolabını falanda temizlerken buharla temizledim nasıl misllendi anlatamam
Hemen paylaşım benim bu tanıtımlar dan sonra kolu komşu akraba eş dost benle beraber 5 kişiye daha aldırdım galiba gerçekten ürünün tanıtımını yapmissim benMarka modelde alsak yada link akşama eşime bir tanıtım partisi yapardım
Link isterim bir araştırayım canımKızlar yemin ederim aklınıza gelecek her yeri temizleyen bişey zemin koltuk hali cam ankastre fırın mutfak dolapları kapı pencere yani saymakla bitiremicem
Paylastim cnm bı önceki mesajımda inceleyebilirsinLink isterim bir araştırayım canım
Hemen eşime gönderdimPaylastim cnm bı önceki mesajımda inceleyebilirsin
Bizimki şimdi derki bir supurge var bir Dyson aldirdin bir de depoda halı yıkama var bunu da alaim alalım nereye koyalimpirantech CB-107C Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizlik Makinası - Buharlı Temizleyici - Fiyatı, Yorumları bu arada kızlar yotubede da videoları var bakabilirsiniz ürün incelemesi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?