Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Ben buhar makinasını calistirdigim zaman işi bitiremiyorum temizlik süremi çok uzatıyorum şuraya da falan derken çok oyalıyor beni ya

Yok düzenli değildi, belirli bi süre devam etti 2-3 saat. Sonra geçti. Belime vurmuyordu acısı, sadece rahimden alt kısma doğru. Anlayamıyorum yalancı kasılmamıydı değilmiydi diye.
Dün aynı şey bana da oldu bıçak saplanir gibi rahim bölgesine bende çok korktum hatta bende yazmıştım buraya.Kasılma nasıl birşey bilemediğimiz için o tedirgin ediyor sonra kendi kendine geçti ama gece karnımın sağ tarafı da açıyordu bayagi uyutmadi beni sonra kendi kendine geçti doğum yaklaştığı için sanırım vücut kendini alistiriyor yoksa doğuruyormuyum diye geliyor hemen insanın aklına

Aynen bende 38 de baslicam zaten sürekli kullanıyorum bende hamileliğimde bu yana her hafta açıyorum zemin mobilya koltuk hali mutfak dolapları hepsini haftalık temizledim diye çokta kirlenmedi benim ev doğuma yakın yine üzerinden geçtimi tamamdır benim işler

Canım bir de hava sıcak günde en az iki sefer duş alıyoruz bende en uygun zamanda bakacam tamamen pamuklu yoksa terletiyor

O kıyafet meselesine daha gelemiyorum bile dediğin gibi kilo verebilecekmiyiz bilemiyorum

öyle şeyler almak için ya da evdekileri giymek için doğurmayı bekliyorum smdi eşimin bol tshirtü ile takılıyorum ve şort ile o ince askılılar bile olmuyor bana göbeğim açılıyor

Kız senin robota ihtiyacın kalmamış buhar makinasından bende istiyorum cok merak ettim
BAk şimdi kendimi ürünün tanıtıcı gibi hissettim reklamını yaptım sanki ama şaka bi tarafa acaip memnunun bebeğin dolabını falanda temizlerken buharla temizledim nasıl misllendi anlatamam

Marka modelde alsak yada link akşama eşime bir tanıtım partisi yapardım
Hemen paylaşım benim bu tanıtımlar dan sonra kolu komşu akraba eş dost benle beraber 5 kişiye daha aldırdım galiba gerçekten ürünün tanıtımını yapmissim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…