Benzemiyo dedimÇok seviyor demekki bebeği dayanamamis görmeden bebeğin de benzemesine ne diyorsun çok keyif olmuştur amca
Bence iste alsınNe istesem alır da sonuçta kartla alacak yani gene kart borcuna girilecek acimasizlik gibi geliyor ama hersene de dogurmuyoruz ya sonucta bı hatırası olur altın isterim ben bana göre hediye altından ibaret
Bizimki takacağı çeyreği bile bizden istiyorİyi hadi ajda takmış yinesigara içmesi filan kötü am a biz yine çeyrek altına talip ederiz
Kız yüzüne bakınca üzülmem geliyorBence iste alsınHer yıl doğuruyor değilsin ya. Annem hep erkek kısmına acımıcaksın der ,ben yapamıyorum o dediğini bare sen yap
Daha kaç kişiye benzetirler de şimdiki haliyle büyüdüğü hali arasında dağlar kadar fark olacakBenzemiyo dedimbabaanneme de sorsak babamın bebekliği asla ben değil ben baya kıllı doğmuşum çünkü annem çirkinim diye ağlarmış
aynen öyle ufak bişey bile olabilir güzel bir bileklik zarif bir kolyeKız yüzüne bakınca üzülmem geliyorBorcu olmasa hayatta düşünmem bile de bencede aldirmalıyım napayım aman öyle de bitmiyor böylede bitmiyor borç en azından hatıra olsun
Kızzz acıma, sanki sen istesen alıp başka yere mi götüreceksin. Yine evinde kalacak. Nasıldı o laf erkek milletinin iki tırnağı mı varsa birini kıracaktın, iki gözü mğ varsa birini oyacaktın. Öyle bi şey işte. İste isteKızlar ya bizim biraz borç vardı eşim kredi cekip sıfırladi yani borcu borcla kapattı doğum hediyesi istesem mi istemesem mi bilemedim bi yandan canım çekiyor istemekbı yandan da daha yeni sıfırladı diyorum. Sizce aldiraym mi ne istersem alır kırmaz ama bilemiyorum çok yazıgım geliyor sanane kız iste gitsin mi diyosunuz günahtır adam beli yeni dogrulttu mu
Ay aynı hissiyat açık yaraya el basıyor gibi tabir doğru doktor gittinmi hiç ne dediBenimde aynı yerim ağrıyo 5. Aydan beri dışardan dokununca sanki yaraya elimi basıyomuşum gibi kaburgam kırılmışta orayı aşındırıyormuş gibi duruş pozisyonumu düzeltince azda olsa geçiyor ama
Oyy maşallah kuzuma çok tatlış iki erkekten sonra tam bi premses olacak yanaklara maşllaha açtımı gözünü senin gibi renklimi
2570 doğdu canımyine iyi bence maşallah
Çok teşekkür ederimmm
Çok güzel bir doğumdu tabiki acı vardı ağrı vardı doğum hiç kolay bir şey değilama sabredince sonucu güzel işte çok mutluyum çok güzel bir doğumdu çokk
Hepinize teşekkür ederim herkese tek tek yazamıyorum gözümden kaçan olduysasmdi uyuyor diğer çocuklar da yanımda onlarda uyudu ben mutluluktan daha dinlenmeye geçemedim enerji geliyor insana doğum sonrası hormonlardan
Ammaaaaa kız ne çıktın öyle sen göz oymalı tırnak kırmalı falan diyosun heKızzz acıma, sanki sen istesen alıp başka yere mi götüreceksin. Yine evinde kalacak. Nasıldı o laf erkek milletinin iki tırnağı mı varsa birini kıracaktın, iki gözü mğ varsa birini oyacaktın. Öyle bi şey işte. İste iste
Açıyor su an renkli ama ilk başta bebekler hep böyle oluyor biliyorsunuz 6,7 aydan sonra belli olurAy aynı hissiyat açık yaraya el basıyor gibi tabir doğru doktor gittinmi hiç ne dedi
Oyy maşallah kuzuma çok tatlış iki erkekten sonra tam bi premses olacak yanaklara maşllaha açtımı gözünü senin gibi renklimi
Evet evet çok iyi kızlar anladım ki hiç birimizin erkek milletine acıması yok bence doğru yoldayızaynen öyle ufak bişey bile olabilir güzel bir bileklik zarif bir kolye
Canım isteyeceksen doğurmadan isteKızlar ya bizim biraz borç vardı eşim kredi cekip sıfırladi yani borcu borcla kapattı doğum hediyesi istesem mi istemesem mi bilemedim bi yandan canım çekiyor istemekbı yandan da daha yeni sıfırladı diyorum. Sizce aldiraym mi ne istersem alır kırmaz ama bilemiyorum çok yazıgım geliyor sanane kız iste gitsin mi diyosunuz günahtır adam beli yeni dogrulttu mu
Kız o ne zaten eşin tek çocukmuş tarlalar size kalacak boşverEşim tek çocuğu ve 7 senelik evliyiz yeni yaptım bebeeşimin amcası gelinine araba almıştı doğum yapınca benimki de ismimi koy tarla vereyim dedi yok dedim bundan önce torun olsun bu sene Fındık sizin vs derdi şimdi lafını etmiyo yine de sağolsun tabii sussa en iyi hediye olacak
Kız sen de kocana yüklenmeden makul bir şey isteyebilirsin gerçekten hatırası olacak içinde kalmasınKızlar ya bizim biraz borç vardı eşim kredi cekip sıfırladi yani borcu borcla kapattı doğum hediyesi istesem mi istemesem mi bilemedim bi yandan canım çekiyor istemekbı yandan da daha yeni sıfırladı diyorum. Sizce aldiraym mi ne istersem alır kırmaz ama bilemiyorum çok yazıgım geliyor sanane kız iste gitsin mi diyosunuz günahtır adam beli yeni dogrulttu mu
Hediyeye bağlı bu mesela ben altın sevmem o konuda eşim şanslı şimdiki durumlara göre aldıramam tek çalışıyor ama isteğimi bildirdim biraz borcu var bitince alıcam dediKızlar ya bizim biraz borç vardı eşim kredi cekip sıfırladi yani borcu borcla kapattı doğum hediyesi istesem mi istemesem mi bilemedim bi yandan canım çekiyor istemekbı yandan da daha yeni sıfırladı diyorum. Sizce aldiraym mi ne istersem alır kırmaz ama bilemiyorum çok yazıgım geliyor sanane kız iste gitsin mi diyosunuz günahtır adam beli yeni dogrulttu mu
Canım isteyeceksen doğurmadan istedoğurunca iyice yumuşuyor insan o sinir nefret bitiyor bir şey istenmiyor doğurunca diretk eşimden dün için özür dilerim dedim yani o derece adama bir üzüldüm acıdım ki
Ya hormonlar mutluluk yükleniyor insana enerji geliyorYa bunun tam tersi olması gerekmiyormu o kadar sanciyi sen çektin biz niye üzülüyoruz ya tamam balım ben bu günden söyleyim ya bı künye yada bı kolye alsın
Canım isteyeceksen doğurmadan istedoğurunca iyice yumuşuyor insan o sinir nefret bitiyor bir şey istenmiyor doğurunca diretk eşimden dün için özür dilerim dedim yani o derece adama bir üzüldüm acıdım ki
Sırf içimde kalmasın diye istiycemKız o ne zaten eşin tek çocukmuş tarlalar size kalacak boşver
Kız sen de kocana yüklenmeden makul bir şey isteyebilirsin gerçekten hatırası olacak içinde kalmasınabartmadan sizi sarsmayacak bir şey alabilir benceee
Sen nasılsın balım nasıl geçti doğumun çok zorlandın mı ağrın sızın var mı bebeğini bol bol kokla bizim için diger çocuklar nasıl tepki verdi yarin hayırlısı ile taburcu olup evine geçebilirsin inşallah ya 1haftadır hastanede sıkılmıssındır artıkYa hormonlar mutluluk yükleniyor insana enerji geliyordün bütün gün ağladım ya nasıl bir gündü saçma sapan zehşr ettim hayatı. Neyse sancıyı bugün alıp bugün doğurmuş oldum doğru zaman buymuş demekki
Eğer kocanın durumu varsa alsın canım aldır ya değeri olan bir şey hayatta ne olacağı da belli değil kenarda dursun
Bende tam tersi bayılırım altına benim de aslında aldırmamam lazım düşününce de her yılda doğurmuyoruz kuzum ya aldirmasam da içimde kalırHediyeye bağlı bu mesela ben altın sevmem o konuda eşim şanslı şimdiki durumlara göre aldıramam tek çalışıyor ama isteğimi bildirdim biraz borcu var bitince alıcam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?