Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Çok seviyor demekki bebeği dayanamamis görmeden bebeğin de benzemesine ne diyorsun çok keyif olmuştur amca
Benzemiyo dedim babaanneme de sorsak babamın bebekliği asla ben değil ben baya kıllı doğmuşum çünkü annem çirkinim diye ağlarmış

Ne istesem alır da sonuçta kartla alacak yani gene kart borcuna girilecek acimasizlik gibi geliyor ama hersene de dogurmuyoruz ya sonucta bı hatırası olur altın isterim ben bana göre hediye altından ibaret
Bence iste alsın Her yıl doğuruyor değilsin ya. Annem hep erkek kısmına acımıcaksın der ,ben yapamıyorum o dediğini bare sen yap

Bence iste alsın Her yıl doğuruyor değilsin ya. Annem hep erkek kısmına acımıcaksın der ,ben yapamıyorum o dediğini bare sen yap
Kız yüzüne bakınca üzülmem geliyor Borcu olmasa hayatta düşünmem bile de bencede aldirmalıyım napayım aman öyle de bitmiyor böylede bitmiyor borç en azından hatıra olsun

Kız yüzüne bakınca üzülmem geliyor Borcu olmasa hayatta düşünmem bile de bencede aldirmalıyım napayım aman öyle de bitmiyor böylede bitmiyor borç en azından hatıra olsun
aynen öyle ufak bişey bile olabilir güzel bir bileklik zarif bir kolye

Kızzz acıma, sanki sen istesen alıp başka yere mi götüreceksin. Yine evinde kalacak. Nasıldı o laf erkek milletinin iki tırnağı mı varsa birini kıracaktın, iki gözü mğ varsa birini oyacaktın. Öyle bi şey işte. İste iste

Ay aynı hissiyat açık yaraya el basıyor gibi tabir doğru doktor gittinmi hiç ne dedi
Oyy maşallah kuzuma çok tatlış iki erkekten sonra tam bi premses olacak yanaklara maşllaha açtımı gözünü senin gibi renklimi

Ammaaaaa kız ne çıktın öyle sen göz oymalı tırnak kırmalı falan diyosun he tamam acıma yook aynen öyle alsın hatıra kusura bakmasın

Açıyor su an renkli ama ilk başta bebekler hep böyle oluyor biliyorsunuz 6,7 aydan sonra belli olur çok teşekkür ederim

Canım isteyeceksen doğurmadan iste doğurunca iyice yumuşuyor insan o sinir nefret bitiyor bir şey istenmiyor doğurunca diretk eşimden dün için özür dilerim dedim yani o derece adama bir üzüldüm acıdım ki

Kız o ne zaten eşin tek çocukmuş tarlalar size kalacak boşver
Kız sen de kocana yüklenmeden makul bir şey isteyebilirsin gerçekten hatırası olacak içinde kalmasın abartmadan sizi sarsmayacak bir şey alabilir benceee

Kızlar bugün kontrole gittim 36+1 deyim nstde ufak sancı görüldü gün sancısı olabilir dedi ama tansiyon ölç düzenli dedi. Şuanda böyle regl öncesi ağrı gibi bi ağrı hissettim. Endişelenmeli miyim

Hediyeye bağlı bu mesela ben altın sevmem o konuda eşim şanslı şimdiki durumlara göre aldıramam tek çalışıyor ama isteğimi bildirdim biraz borcu var bitince alıcam dedi

Ya bunun tam tersi olması gerekmiyormu o kadar sanciyi sen çektin biz niye üzülüyoruz ya tamam balım ben bu günden söyleyim ya bı künye yada bı kolye alsın

Ya bunun tam tersi olması gerekmiyormu o kadar sanciyi sen çektin biz niye üzülüyoruz ya tamam balım ben bu günden söyleyim ya bı künye yada bı kolye alsın
Ya hormonlar mutluluk yükleniyor insana enerji geliyor dün bütün gün ağladım ya nasıl bir gündü saçma sapan zehşr ettim hayatı. Neyse sancıyı bugün alıp bugün doğurmuş oldum doğru zaman buymuş demekki
Eğer kocanın durumu varsa alsın canım aldır ya değeri olan bir şey hayatta ne olacağı da belli değil kenarda dursun

Sırf içimde kalmasın diye istiycem Bence de çok abartıya kaçmadan ya bı kolye yada bi künye bişe alsın

Sen nasılsın balım nasıl geçti doğumun çok zorlandın mı ağrın sızın var mı bebeğini bol bol kokla bizim için diger çocuklar nasıl tepki verdi yarin hayırlısı ile taburcu olup evine geçebilirsin inşallah ya 1haftadır hastanede sıkılmıssındır artık

Hediyeye bağlı bu mesela ben altın sevmem o konuda eşim şanslı şimdiki durumlara göre aldıramam tek çalışıyor ama isteğimi bildirdim biraz borcu var bitince alıcam dedi
Bende tam tersi bayılırım altına benim de aslında aldırmamam lazım düşününce de her yılda doğurmuyoruz kuzum ya aldirmasam da içimde kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…