Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bende tam tersi bayılırım altına benim de aslında aldırmamam lazım düşününce de her yılda doğurmuyoruz kuzum ya aldirmasam da içimde kalır
Genelde burda bence her kes altın severtakı severim ve çok fazla takarım ama hele hele sarı altın hiç evde olan altınımı takmıyorumdurumu iyiyse borcu bittiyse ala bilir içinde kalmasın bak kızlar gaz verdi sana

Ben şu an iyiyim ağrım yok tabi kanama geliyor az az ancak sorun değil acımıyor doğum çok kolay değildi ama herkes çok kolay yaptın çok kısa sürdü diye gaz veriyor şu an ancak gerçekten sancılar beni öldürüyordu ama nefes tekniği yapınca katlanmak daha kolaydı. Bir de epidural istemiştim çok beklettiler vermediler odanın kapısını açıp lütfen diyorum sesim de çıkmıyor açıdan kimse duymuyor beni sonra zaten bebeğin geldiğini anladım yani aklımdan çıkardım epidurali ebeler öyle tatlı güler yüzlüydü ki anlatamam ya o yüzden çok güvende hissettim. Doktorda geldi ben doğuracağım an yanıma oturdu elimi tuttu dedim ben buradan iyi şekilde çıkacağım bebeğim de güvende bu insanlarla diye düşündüm. İyiki bu hastaneye gelmişim ve bu güne denk geldi doğumum çünkü her gün farklı insanlar var bazıları çok suratsız

Çocuklar daha bir şey anlamadı sıcaktı hava zaten biraz bakıp uyuyakaldılar eşim eve götürdü onları . Yani eve gidince tepkileri öğrenirim. Yarın bebekten kan alacaklar testleri vs yapılacak kontrol altında kalırım pazar öğlen çıkarım gerçekten hastanede olmaktan bunaldım

Oğlun nasıl tepki verdi canım?ben çok merak ediyorum benim oğlumun ilk tepkisini

Oğlun nasıl tepki verdi canım?ben çok merak ediyorum benim oğlumun ilk tepkisini
Bana bakıp bakıp eee eee ııı ee gibi sesler yapıyordu ve şaşkındı dolanıp durdu odada sonra meme meme dedi kucağıma gelmeye çalıştı ben kızı eşime verdim. Oğlumu Emzirirken uyuyakaldı 1 saat falan uyudu o sırada zaten diğeri de uyudu hepsini aldı eşim eve götürdü yani sabah gelecekler öyle anlarım ama çok şaşkındı onu farkettik

Ay aynı hissiyat açık yaraya el basıyor gibi tabir doğru doktor gittinmi hiç ne dedi
Gittiğimde söyledim 29. Haftadaydım önce göğüse yolladı orda ciğerlerden mi acaba diye sordu elleyince acıyo etim dedim o zaman rahim büyüyüp yukarı çıktığı için kaburgalar genişliyo kaburga genişlerken de kasları bazen acıtabiliyor dedi şuan 34+4 üm hala var ve büyük abdest yaparken duruşum bozukken elimi değince falan hala acıyor

Ama yürümeden hemen önce (yani ameliyat sonrası 4. Saate kadar en erken) çıkarmıyorlar mı sondayı

Öncelikle gözünüz aydın sağlıkla büyütürsünüz inşalalh bebişinizi çok sevindim iyi olmanıza merak ettiğim şey doğumdan sonra bu bacak aramızdaki kemik ağrıları falan geçiyor mu kuş gibi oluyor muyuz yatarken falan dönerken o kadar merak ediyorum ki sanki hiç eskiye dönemeyecekmişim gşbi geliyor bana

Benim mesajıma cevap verebilecek kimse yok mu?

ne
Ay gerçekten aynısı senin sağ mı solmu bugun. Mutfağı zor topladım yanimorayı elimle tuta tuta öyle sızlıyorki başka agrıları hissetmiyorum yanı 35 oldum bende bugun rabbim yardımcımız olsun doktora dedim olucak dedi sağlık ocağına gittim bugün bi yine söyle doktoruna görün dedi randevum çarşamba bakalım ni sonuç bulabilecekmi

Sağ göğsümün altı göbüşün başladığı yer eğer iç organdan olsaydı elleyince acımazdı dedi doktor muhtemelen kaburgalar genişledikçe kaslarda zedelenme yapıyor dedi sıcak suyla veya sıcak havluyla biraz yumuşatmaya çalış hamilelik zor bir dönem dedi

Sen oğlunuda emziriyorsun hala demek o zaman kıskanclık olmaz canım benim durumum farklı olucak demek

Benim mesajıma cevap verebilecek kimse yok mu?
Canım bence tekrar bir doktora görün en azından için rahat etsin. Açıklık muayenesi yapıldıktan sonra alttan muayene den sonra kanama olduğunu duydum hatta Ağustos anneleri grubunda bir kaç kişi yaşamıştı. Doktorunla konuş için rahat etsin. Keşke yardımcı olabilsem ama hiç yaşamadığım için bende bilmiyorum canım

Son 1-2 haftadır ben de her gün yeni şoka giriyorum. Muhtemelen büyüdükleri ve alanları azaldığı için her hareketini, uzvunu dışardan görüyorum ve hissediyorum. Bazen titreme gibi, bazen dönme, gerilme, kolunu ittirme, bacağını çekme gibi şeyler o kadar net ki. Yani şaşırma demek istiyorum normal şeyler artık Ben de hıçkırığından sırtının nerde olduğunu anlıyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…