2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Mavi ışık da geceleri uyumasın diyen anneler için önerim Bu dönemde herkes bir akıl veriyor ama benimkiler bilimin, ilimin ve çok gereksizce herşeyi okumanın getirdiği gevezeliğin sentezi
Mavi ışık yok aslinda ama duvar biraz mor

Eklentiler

• IMG_20250902_011142.webp
    24 KB · Görüntüleme: 69
Gözün aydın yavrum valla senin için seviniyorum en çok kurtuldun düşüncelerden korkulardan. Prenses kaç kilo doğdu dedikleri gibi şeyler var mıymış?
Teşekkür ederim canım.Çok şükür sağlıklı dedikleri gibi olmadı sadece çok küçük 2 kilo 100 gram doğdu canım.

ahh canım inan ki çok sevindim senin adına, kuvezde olmaması çok iyi bir haber. küçük doğan bebekler hızlı büyüyor diyorlar, ne güzel emiyormuş da
Sağol canım benim. Sonra çok sıkıntı çıkardı ama iyi çok şükür emmeye devam etti

Teşekkür ederim canım benim. Kızım da bende iyiyiz çok şükür başta emdi sonra çok sıkıntı çıkardı ama çok şükür şimdi gene emmeye başladı. Benim sadece çok ağrım var oda geçer inşallah

Teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür ama çok ağrım var kızımda 2 kilo 100 gram doğdu çok minnak
Olsun canım benimkide minnak ama bak dışarda toparlanıyor çok şükürağrıların evet olucak ben bile hala zorlanıyorum ama gecicek sonuçta çalış kabız olma o da ağrı veriyor

Olsun canım benimkide minnak ama bak dışarda toparlanıyor çok şükürağrıların evet olucak ben bile hala zorlanıyorum ama gecicek sonuçta çalış kabız olma o da ağrı veriyor
Bol bol sıvı tüketiyorum kayısı suyu içiyorum daha gazımı bile çıkarmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…