Mavi ışık yok aslinda ama duvar biraz morMavi ışık da geceleri uyumasın diyen anneler için önerimBu dönemde herkes bir akıl veriyor ama benimkiler bilimin, ilimin ve çok gereksizce herşeyi okumanın getirdiği gevezeliğin sentezi
Yaaa gözün aydın canımKızlar çok şükür bebeğim kuvezde değil yanımda. Emme refleksi iyi emiyor sadece çok küçük hemde çok ama olsun iyi ve yanımda. Darısı sizlere inşallah
Teşekkür ederim canım.Çok şükür sağlıklı dedikleri gibi olmadı sadece çok küçük 2 kilo 100 gram doğdu canım.Gözün aydın yavrum valla senin için seviniyorum en çok kurtuldun düşüncelerden korkulardan. Prenses kaç kilo doğdu dedikleri gibi şeyler var mıymış?
Sağol canım benim. Sonra çok sıkıntı çıkardı ama iyi çok şükür emmeye devam ettiahh canım inan ki çok sevindim senin adına, kuvezde olmaması çok iyi bir haber. küçük doğan bebekler hızlı büyüyor diyorlar, ne güzel emiyormuş da
Teşekkür ederim canım benim. Kızım da bende iyiyiz çok şükür başta emdi sonra çok sıkıntı çıkardı ama çok şükür şimdi gene emmeye başladı. Benim sadece çok ağrım var oda geçer inşallahAllah'ım çok şükür bin şükürsen nasılsın iyimisin çok ağrın varmı bebek iyi deyil mi çok korkuttular seni kavuştun bak bebeğine bol bol emzir kokla bizim içinde hosgeldiii . Oo hemen toparlar annesi senin sütün nasıl iyi gelecek ona
Teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür ama çok ağrım var kızımda 2 kilo 100 gram doğdu çok minnakYaaa gözün aydın canımnasılsın şimdi?bebeğin kaç kilo oldu?
Teşekkür ederim canım hiç sorma 12 Eylüle plan yapıldı ama kızım bugün gelicem dediyaaa su gibi geldi geçti ama nasıl geçti dimi. Tebrik ederim alllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 1 eylül doğumlu minik kız
Öyle görünüyor canım varsada gözden kaçırdım demektir bugün pek mesajlara bakamadımEylül ün ilk bebeğini sen mi doğurdun şimdiMevsimm34 yarında sıra sende C casedebambini başka biri daha vardı ama adını bulamadım şimdi
İyi doğmuş prenses. Yeni yaşı ona sağlık,huzur getirsin inşallahbu arada yarında benim kızımın doğum günü3 yıl önce kendisi 36 haftalık gelmeye karar verdi. O gün bugündür tutamıyoruz kendisini durmuyor yerinde
Canım birşeyi yok şükür sadece o kadar küçük ki kucağıma alınca başta çok korkuyordum şimdi alıştımMevsimm34 canım öyle çook sevindim ki senin için kendini iyi hissedince yaz doktorların dedikleri doğru muymuş bebeğinde bir rahatsızlık var mı
Çok sevindim sizin adınızaCanım birşeyi yok şükür sadece o kadar küçük ki kucağıma alınca başta çok korkuyordum şimdi alıştım
Teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür sadece ağrım varGözün aydın canım iyi olmasına çok sevindim sen nasılsın
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımÇok sevindim sizin adınıza4 saat sonra doğurucam ama uyku tutmadı hala burdayım
Oy yerim onu benim oğlumda iki kg doğdu çok çabuk toparlıyorlar inşallah doğdu artık gerisi daha kolayTeşekkür ederim canım.Çok şükür sağlıklı dedikleri gibi olmadı sadece çok küçük 2 kilo 100 gram doğdu canım.
İnşallah canım tek sıkıntımız emme canı isteyince iyi emiyor ama zorla emiyorOy yerim onu benim oğlumda iki kg doğdu çok çabuk toparlıyorlar inşallah doğdu artık gerisi daha kolay
Çok sevindim sizin adınıza, öyle mutlu oldum ki… sağlıkla büyüsün yavrunuzİnşallah canım tek sıkıntımız emme canı isteyince iyi emiyor ama zorla emiyor
Olsun canım benimkide minnak ama bak dışarda toparlanıyor çok şükürTeşekkür ederim canım iyiyim çok şükür ama çok ağrım var kızımda 2 kilo 100 gram doğdu çok minnak
Teşekkür ederim canımÇok sevindim sizin adınıza, öyle mutlu oldum ki… sağlıkla büyüsün yavrunuz
Bol bol sıvı tüketiyorum kayısı suyu içiyorum daha gazımı bile çıkarmadımOlsun canım benimkide minnak ama bak dışarda toparlanıyor çok şükürağrıların evet olucak ben bile hala zorlanıyorum ama gecicek sonuçta çalış kabız olma o da ağrı veriyor
Büyür canım çöp şükür sağlıklıymış gerisi gelir benim bebekte çok püşğkCanım birşeyi yok şükür sadece o kadar küçük ki kucağıma alınca başta çok korkuyordum şimdi alıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?