2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Hatırladım şimdi:) ay neden böyle ki acaba bir sebebi olmalı senin aylarca sancılı durmanın yani çok şaşırdım :/ inşallah bu sefer çok beklemeden doğurturlar
Acıyorsa yapma çok iyi çözüm Bu tepkileri baya olgunlukla karşılamışsın ben de korkup sezaryen istediğim zaman doğuramam dediğim zaman niye bir hastalığın mı var demişlerdi Evet ciddi problemler olmadıkça bizim şikayetlerimizle endişelerimizle uğraşamıyorlar güldürdün beni baya Canları sağolsun iyiki varlar

Çok tatlılar dimi. Ben bir de gaz yapamadım yapsam eve gidecem
Ne güzel yaa o kadar boş yere korkuttular smdi bebeğin kilosu bile iyi bence doktorun ne diyor hep seni korkuttu bir özür dilese iyi olurdu benimki 2400 dü smdi daha tartmadım ama toparlanıyor seninki de toparlanacak hızlıca
Gaz konusu bilmiyorum ne yapılır canım burda sezaryen yapanları dinle onlar sana yardımcı olur
Çok geçmiş olsun artık gerisi daha kolay

Merhaba sizin bebiş 2400 mü doğdu benimki de o civarda doğdu 5 günlüğüz herkes çok küçük diyip canımı sıkıyor toparlar mı kendini bide mama da kullanıyor musunuz

Merhaba sizin bebiş 2400 mü doğdu benimki de o civarda doğdu 5 günlüğüz herkes çok küçük diyip canımı sıkıyor toparlar mı kendini bide mama da kullanıyor musunuz
2500 doğdu ancak hastaneden çıkarken 2400dü mama vermiyorum devamlı emziriyorum. Evet gerçekten çok küçükler canını sıkma insanları boşver sen kendine ve bebeğine odaklan.. senin bebeğin de erken mi geldi?

Ben yine yatıştayım ama bu sefer doğuruyorum galiba, sancım 170'leri görüyor. Açılmam hala 2 cm. Vajinal muayenede sıyırma diye birşey yaptı doktor, doğumu hızlandırıyormuş. Bakalım onun etki etmesini bekliyorum, dualarınızı istiyoruz Hanımlar, 36+6yız, dün gece yazmıştım baya uzun zamandır da sancılıyız, hayırlısıyla, sağlıkla, acısız, yorulmadan evladımla buradan çıkmayı nasip eylesin Allah..

Teşekkür ederim canım.Çok şükür sağlıklı dedikleri gibi olmadı sadece çok küçük 2 kilo 100 gram doğdu canım.
Çok sevindim sağlıklı maşallah çabuk toparlar annesi normal doğum mu oldu

İnşallah canım benim sende o gücü ben görüyorum yaparsın sık dişini

37. haftaya kadar çalışan hanımlar, 37. haftanız dolduğunda hastaneden gebelik istirahatinin başladığına dair ayrıca bir rapor aldınız mı? istirahate ayrılırken iş yerleriniz ne gibi işlemler yaptı?

sağlıklı rahatça bir doğum geçir inşallah, bebişle kavuşmanıza az kalmış

Hiç bi işleme gerek yok ben birşey yapmadım 32. De çalışabilir raporu alınca ayrılış tarihi yazıyordu zaten o gün gelince ayrıldım sadece

32. Haftada çalışabilir raporu almıştım ben. Raporunda hangi tarihe kadar çalışabileceğim yazıyordu zaten. Sonradan ayrılırlen yeni bir rapor almadım. Sadece hatırlatma yaptım. İşyeri de sisteme kaydetmiş sadece onlar da bir işlem yapmadı

32'de çalışabilir raporunda 37 hafta izninin başladığı tarih yazıyor canım, ekstra başka bir şeye gerek yok dediler bana

Teşekkür ederim canım o doktorları hiç görmim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…