Benimki artık 2 defa kafasından vurmuşNiqu benim oğlum dünden beri bebeğe saldırıyor koşup koşup itiyor ve bana bakarak yapıyor bunu gözlerime bakarak koşup itiyor ne durumdasın sen? Yaşadın mı böyle bir şey
yaa ne olduklarını anlamıyorlar bebek ne kardeş ne hiçbir şey bilmiyorlar kiBenimki artık 2 defa kafasından vurmuşdaha yeni çözdüm oğlumu ilk önce yaklaşıyor bakıyor biranda vuruyor ondan artık tek ikisini koymuyorum bir odaya birde mesela ayaklarını haraketli görünce bebeğin gülüyor sanıyorki oyuncak bebekmi acaba
Benim ev dubleks o kadar zorlanıyorumki yatak odaları yukarda ondan yatak odasına koyamam öğlen kalk in beni zorlar zaten hep satmaya düşünüyoruz bu evi eşimde farkında çok zorlanıyorum yoksa senin gibi yaparım mesela ben koltuğa bebeği koyuyorum şimdi annem yanımda ben odadan çıkınca anneme diyorum git otur odada haftaya annem memlekete gidiyor artık tek kalıcam azcık korkuyorum becere bilirmiyim diye bu merdivenler ve oğlum çok haraketli nasıl olucak bilmiyorum anne kucağına diyorum koyarım bebeği artık yanımda taşıcam.yaa ne olduklarını anlamıyorlar bebek ne kardeş ne hiçbir şey bilmiyorlar ki
Ben de hep beşikte yatak odasında tutuyorum salondaki sallanan ana kucağına bırakırsam koşarak itmeye gidiyor öyle tatlı ki ama normal demekki seninki de yapıyormuş
Ayy bu arada seninde gözüne oğlun birden büyük göründü müben doğumdan sonra öyle bir şok yaşamıştım
Bol enerjili şeyler ye emziriyoruz yakıyoruz sürekline güzel keşki bende öyle olsam ilkte çok zayıfladım yine böyle olmak istemiyorum ondan çalıştığım kadarıyla zorluyorum kendimi
Merak etme yaparsın salonda anne kucağına koysan bile tek bırakma yanında götür çünkü fırsat kollayacaklar uzun sürecek gibi bu durumBenim ev dubleks o kadar zorlanıyorumki yatak odaları yukarda ondan yatak odasına koyamam öğlen kalk in beni zorlar zaten hep satmaya düşünüyoruz bu evi eşimde farkında çok zorlanıyorum yoksa senin gibi yaparım mesela ben koltuğa bebeği koyuyorum şimdi annem yanımda ben odadan çıkınca anneme diyorum git otur odada haftaya annem memlekete gidiyor artık tek kalıcam azcık korkuyorum becere bilirmiyim diye bu merdivenler ve oğlum çok haraketli nasıl olucak bilmiyorum anne kucağına diyorum koyarım bebeği artık yanımda taşıcam.
O şoku bende yaşadım biliyormusun eve bir girdim eşimle ikimiz aynı anda dedik bu nasıl büyümüş diyeyani nasıl anlatayım sana o kadar büyümüşki gözümde anlatamam kenardan bakınca o kadar mutlu oluyorumki resmen büyüdü diyorum kızım oğlun iyiki diyorum ikincini aldırmadım ne kadar zor olsa bile kardeşin olması iyi oldu çok şükür bu günümüze
Canım ne durumdasınBen yine yatıştayım ama bu sefer doğuruyorum galiba, sancım 170'leri görüyor. Açılmam hala 2 cm. Vajinal muayenede sıyırma diye birşey yaptı doktor, doğumu hızlandırıyormuş. Bakalım onun etki etmesini bekliyorum, dualarınızı istiyoruz Hanımlar, 36+6yız, dün gece yazmıştım baya uzun zamandır da sancılıyız, hayırlısıyla, sağlıkla, acısız, yorulmadan evladımla buradan çıkmayı nasip eylesin Allah..
Hayırlı olsun ne durumdasınÇok tatlılar dimi. Ben bir de gaz yapamadım yapsam eve gidecem
Beşik kocaman indiremem gece orda uyuyor kapıdan bile geçmez bebek arabası aşağıda belki ora koyarım ona bir şey yapamaz düşünüyorum boyu bile yetmez hem umursamaz yani aslında çokta umursamıyor bebeği buna şükür diyorumMerak etme yaparsın salonda anne kucağına koysan bile tek bırakma yanında götür çünkü fırsat kollayacaklar uzun sürecek gibi bu durumya da beşiği aşağı indir eğer içine yetişemez diyorsan beşiği alt katta kullan öyle de bir deneyebilirsin.. inşallah gönlünüze göre de bir ev bulursunuz
Ayy bu gözümüze kocaman gelmesi bir sendrommuş çok garip bir şeyy dev gibi gözüküyordu sanki küçük bir dev kafası poposu ne bileyimmm yaa nasıl olur dedim daha sabah minicikti kucağmda( chatgbt ye sordum bu bütün annelerde babalarda yeni bebek yapınca oluşan bir sendrommuş (
Smdi daha iyi gözüm alıştı ama hala eski küçük halini göremiyorum
Çok şükür gerçekten iyiki geldiler yalnız kalmazlar arayacakları bir insan hep lazım
Eşimin Kuzeninin de 2 çocuğu üst üste oldu annesi doğuma gidince büyükle beraberdik 15 aylıktı herhalde anne bu kadarcık bebek getirecek diyordu eliyle gösteriyordu hatta o gece beraber uyumuştuk biraz zordu. Bebek geldi eve elde telefon video çekiliyor şak geçirdi tokadıBenimki artık 2 defa kafasından vurmuşdaha yeni çözdüm oğlumu ilk önce yaklaşıyor bakıyor biranda vuruyor ondan artık tek ikisini koymuyorum bir odaya birde mesela ayaklarını haraketli görünce bebeğin gülüyor sanıyorki oyuncak bebekmi acaba
Kanama bendede bazen geliyor bazen çok az doktorum dedi 40 gün böyle ola bilir ama kilo konusunda çok haraketliyim sağolsunlar evime gelenlerde çok destek oluyorlar bana yok çok zorlanıcan nasıl yapıcan diye benim yerime düşünüyorlar
Gelenler yormuyor hizmet etmiyorum ama rahat rahatta uzanamiyorum bu saat olmuş daha yeni yatağa uzandjm birazdan minik ağlamaya başlarAmin canımay evet ya çok şükür sezeryan çok zor hep diyorum ağrı geçince insan bir mutlu oluyor
Yok kız korkma yap ikinciyiEşimin Kuzeninin de 2 çocuğu üst üste oldu annesi doğuma gidince büyükle beraberdik 15 aylıktı herhalde anne bu kadarcık bebek getirecek diyordu eliyle gösteriyordu hatta o gece beraber uyumuştuk biraz zordu. Bebek geldi eve elde telefon video çekiliyor şak geçirdi tokadıannesinin kucağına oturup duruyordu üzülmesin diye görmeden emzirdiler de nereye kadar o memeyi bırakmıştı 2 ayda ondan görüp emmeye başladı ve ısırıyordu bilerek annesine çullanıyordu. Kaşla göz arası vuruyordu sonra küçük büyüdü o dövmeye başladı. 4 5 aylıkken abisini görünce basıyordu çığlığı kimse yoksa. Şimdi biri 4 biri 2.5 hala devam kavgaya şimdi büyük olan kıyamıyor vurmuyor küçük olan dövüto. benim oğlana vurdu babasının kucağında görünce geldi seviyordu sonra hayır menim babam dedi şak geçirdi tokadı bebeğe ama yüzüne vurmadım poposuna vurdum bezi var acımamıştır diyo. Bi de gelmiş bana seni artık sevmicem diyo giderken dedim 2. Çocuk iptal
Yaaa işte zaman uçuyor resmen.Bende çok misafir yokta önceden eşim söylemiş ama geçen gün gelmiştiler annemin doğum günüydü pasta sipariş ettim onlarda geldiler ama işte sonra toparlamak bana kalıyor tabi hiç rahat dinlenemedim ben yıkanıcaklar çok fazla oluyor sonra ütüsünü yapıyorum hep böyle her gün ondan bu dikişler bana iyi durdu MaşAllahGelenler yormuyor hizmet etmiyorum ama rahat rahatta uzanamiyorum bu saat olmuş daha yeni yatağa uzandjm birazdan minik ağlamaya başlarbirde büyük kızın valiz işi var biraz dizdik. Umarım sıkıntıdan sütüm kesilmez eksiklerini ayarlarken sürekli boğazım düğümleniyor daha dün Aylin kadardi ne ara liseye geçti
Canım bizimki gece on ikiden üçe kadar emiyor çişini yapıyor emiyor kusuyor falan üçten yediye kadar uyuyor yedide uyanıyor sekize kadar yine oynuyoruz sekizden 11 e kadar uyuyoruz yoksa dinlenemem gündüzde uyanık kalmıyor iki saat arayla emziriyorum altını değiştiriyorum
Kanama olursa daha iyi iner karinlar bende inan gün içinde sürekli dolanıyorum gittimi senin kv den keşke biraz baksalarda yediden sora uyusan
Açıkçası mutlu oldum şuan ki kilom da iyi 64 rahim kuculuyor bugün doktorum korse takabilirsin dedi. Göbeğim tamamen gitmez biliyorum ama en aza inse benim için iyi. Zaten tesetturluyum dar giymiyorum. Görsel açıdan da en aza inse çok mutlu olurumSen sanırım mutlusun ben ama çok vericem diye korkuyorum8 kilo ben verdim 65 olsam iyi bence benim için bakalım yapa bilirmiyim
Boyun ne kadar?ben 1.69 hamile kaldığımda 57 kilodaydım zayıftım o kadar inmek istemiyorum bende tesettürlüyüm dar zaten giyimim yok karnım nerdeyse yok derecesinde bende ufak kalsa bile görünmez giyimlerimdeAçıkçası mutlu oldum şuan ki kilom da iyi 64 rahim kuculuyor bugün doktorum korse takabilirsin dedi. Göbeğim tamamen gitmez biliyorum ama en aza inse benim için iyi. Zaten tesetturluyum dar giymiyorum. Görsel açıdan da en aza inse çok mutlu olurum
TıkandıkCanım ne durumdasın
Ya kıyamam çok mu sancı var epidural vurmadılar mıTıkandık3 cm ile kaldık. Sancılar yüksek ve düzenli ama servise çıkardılar. Bebek strese girmezse, suyum gelmezse, kanamam olmazsa müdahale etmeyeceklermiş. Bekliyoruz öyle, Eylül Anneleri Grubu'nun duası az geldi :)
Bebegin kıyafetlerine ütü yapmıyorum canım zaten takatim kalmıyor büyük kız için internetten aldıklarım gelir onları yıkar utulerimYaaa işte zaman uçuyor resmen.Bende çok misafir yokta önceden eşim söylemiş ama geçen gün gelmiştiler annemin doğum günüydü pasta sipariş ettim onlarda geldiler ama işte sonra toparlamak bana kalıyor tabi hiç rahat dinlenemedim ben yıkanıcaklar çok fazla oluyor sonra ütüsünü yapıyorum hep böyle her gün ondan bu dikişler bana iyi durdu MaşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?