2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Daha da epey gün var belki ondandır hayret ettim açılma olmuyor diye nasıl sezeryana almadılar beni öyle bahaneyle sezeryan etmislerdi

Sen neden kesmiyorsunki artık büyümüş canım yediklerinden vitaminini alsın böyle çok zorlanıyorsun bana doktor 6 aydan sonra anne sütünü alışkanlık olarak içiyorlar dedi onun yerine güzelce besle sebzelerden vitamin alsın dedi.
Benimki istiyor sallayım yatağında kendi yatağında pış pışlayarak uyusun istiyorum asla öyle istemiyor mecbur beşikte sallayıp sonra kendi yatağına geçiriyorum nereye kadar böyle olucak bilmiyorum

Bu kadar emmiyordu yemekte yiyordu kesmedim kıyamadım ama smdi aşırı emiyor bebeği gördükçe bebekleşti..
bıraktırırsam venüsü gizli emzirmekmzorunda kalırım o da mümkün değil tekim evde.. onu dışlamış gibi olurum biraz sabredicem alışsın evdeki değişikliğe öyle bıraktırırım

Canım oğlun kaç aylık bilmiyorum ama kız doğmadan sütten kesmen gerekiyodu sanki ikisini birden nasıl yapıcan ki çok zor şimdi gördükçe hiç bırakmak istemicek

Sağol bulurum burada da bakarım araştırırm biraz alışşın bu duruma diye sabrediyorum.
Senin ne kadar kaldı doğuma unuttum herkesi karıştırdım hep

Kızlar 36+3 üm dün gece hastanedeydim ağrılsrım vardı 2 gündür 3 cm açılma varmış fakat sancı yok
15 eylül-1 ekim arası bekliyorduk doktora göre
1 hafta önce 2,5 kg 48 cm di

Sizce ihtimaller ne şuan
Bugün tekrar gidicem doktora

Ya kızlar cuma günü sezaryen ile alıcaz bebeği, dün akşama kadar hareketleri canımı yakacak kadar güçlü olan bebeğim bu sabah nerdeyse hiç hareket etmiyor, çok minik bir iki kipirti oldu ama içim hiç rahat değil normal mi sizce. Soğuk su içtim kahvaltı yaptım şekerli yedim ama yok aynı

Ne kadarlık şuan

Sağol bulurum burada da bakarım araştırırm biraz alışşın bu duruma diye sabrediyorum.
Senin ne kadar kaldı doğuma unuttum herkesi karıştırdım hep
Benim annem biraz sirke sürmüştü kardeşim iyy deyip bırakmıştı acaba öyle bir şey ise yarar mı oğlun için

Bence bi gidin doktorum her gittiğimde hareketi azalırsa mutlaka gel diye uyarıyo

Normal doğum düşünüyosanız kendi gelene kadar beklerler

Ayni durumu bende yasiyorum geceden beri cok azaldi hareketleri galiba rahat hareket edemiyorlar yada cok uyuyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…