Daha da epey gün var belki ondandır hayret ettim açılma olmuyor diye nasıl sezeryana almadılar beni öyle bahaneyle sezeryan etmislerdiSancıyı hissediyorum, onda sorun yok :) Bide kaç ayrı makina zaten, poliklinikte ayrı, doğumhanede ayrı, serviste ayrı, hatta serviste her Nst takacaklarında farklı bir cihaz denk geliyor.. Ama benim açılmam olmuyor, ilk doğumumda da açılmadım ben, bana garip gelmiyor o yüzden
Ay ne iyi bende giyem ilk kızımda korse ise yaramıştıGuzel haberlerini bekliyoruz. Sağlıkla gelsin bebeğin.
Dün gittim, artık giymek istiyorsan giyebilirsin dedi muayeneden sonra
Sen neden kesmiyorsunki artık büyümüş canım yediklerinden vitaminini alsın böyle çok zorlanıyorsun bana doktor 6 aydan sonra anne sütünü alışkanlık olarak içiyorlar dedi onun yerine güzelce besle sebzelerden vitamin alsın dedi.Gece venüs uyandıkça oğlumda uyandı sürekli ağladı ikisi bir emzirdim sırtım belim nasıl ağrıyor tam uyutuyorum yatırıyorum gözünü açıp venüsü kucağımda görünce öyle çok ağlıyor ki hiç kendimde değilim eşim de uyumadı uykusuz gitti işe. Tam uyuyoruz tekrar kalkıyor oğlum sonra kız kalkıyor sonra ikisi aynı anda emmek istiyor ilk defa böyle berbat bir gece geçirdim. Hala da uyumadı meme meme diye ağlıyor iki dk emip koşturuyor evde sonra yine geliyor emmeye
Ben de yatağına alıştırmıştım çocuk odasında yatıyordu dün gece yatmadı uyumadı da
Bu kadar emmiyordu yemekte yiyordu kesmedim kıyamadım ama smdi aşırı emiyor bebeği gördükçe bebekleşti..Sen neden kesmiyorsunki artık büyümüş canım yediklerinden vitaminini alsın böyle çok zorlanıyorsun bana doktor 6 aydan sonra anne sütünü alışkanlık olarak içiyorlar dedi onun yerine güzelce besle sebzelerden vitamin alsın dedi.
Benimki istiyor sallayım yatağında kendi yatağında pış pışlayarak uyusun istiyorum asla öyle istemiyor mecbur beşikte sallayıp sonra kendi yatağına geçiriyorum nereye kadar böyle olucak bilmiyorum
Canım oğlun kaç aylık bilmiyorum ama kız doğmadan sütten kesmen gerekiyodu sanki ikisini birden nasıl yapıcan ki çok zorGece venüs uyandıkça oğlumda uyandı sürekli ağladı ikisi bir emzirdim sırtım belim nasıl ağrıyor tam uyutuyorum yatırıyorum gözünü açıp venüsü kucağımda görünce öyle çok ağlıyor ki hiç kendimde değilim eşim de uyumadı uykusuz gitti işe. Tam uyuyoruz tekrar kalkıyor oğlum sonra kız kalkıyor sonra ikisi aynı anda emmek istiyor ilk defa böyle berbat bir gece geçirdim. Hala da uyumadı meme meme diye ağlıyor iki dk emip koşturuyor evde sonra yine geliyor emmeye
Ben de yatağına alıştırmıştım çocuk odasında yatıyordu dün gece yatmadı uyumadı da
Evet hata yaptımCanım oğlun kaç aylık bilmiyorum ama kız doğmadan sütten kesmen gerekiyodu sanki ikisini birden nasıl yapıcan ki çok zorşimdi gördükçe hiç bırakmak istemicek
Bi şekilde ayırmak lazım yine de ama nasıl yapıcan hiç bilmiyorumEvet hata yaptımçok zorlanıyorum artık
Sağol bulurum burada da bakarım araştırırmBi şekilde ayırmak lazım yine de ama nasıl yapıcan hiç bilmiyorum
Genel Markalar Sarı Sabır Taşı - Emziren Anne Sütten Kesme 50 gr - Fiyatı, Yorumları böyle taşlar var yurtdışında satılıyo mu bilmiyorum acı tat veriyo sanırım ablam böyle bıraktırmıştı kızı emzirirken de yıkarsın
Ne kadarlık şuanYa kızlar cuma günü sezaryen ile alıcaz bebeği, dün akşama kadar hareketleri canımı yakacak kadar güçlü olan bebeğim bu sabah nerdeyse hiç hareket etmiyor, çok minik bir iki kipirti oldu ama içim hiç rahat değil normal mi sizce. Soğuk su içtim kahvaltı yaptım şekerli yedim ama yok aynı
38+3Ne kadarlık şuan
4 saat kadar oldu mu hareket olayı, hafif bir yürüyüp uzanıp kontrol edebiliyormusunuz
Ne kadar geç o kadar iyi aslında doğum içinDoğum başlayamadı ki, serviste öyle takıldım elimde kumandaylaSabah da taburcu verdiler, sancım sıklaşınca tekrar geleceğim inşaallah..
Benim annem biraz sirke sürmüştü kardeşim iyy deyip bırakmıştı acaba öyle bir şey ise yarar mı oğlun içinSağol bulurum burada da bakarım araştırırmbiraz alışşın bu duruma diye sabrediyorum.
Senin ne kadar kaldı doğuma unuttum herkesi karıştırdım hep
10 eylül canım çok az kaldıSağol bulurum burada da bakarım araştırırmbiraz alışşın bu duruma diye sabrediyorum.
Senin ne kadar kaldı doğuma unuttum herkesi karıştırdım hep
Bence bi gidin doktorum her gittiğimde hareketi azalırsa mutlaka gel diye uyarıyoYa kızlar cuma günü sezaryen ile alıcaz bebeği, dün akşama kadar hareketleri canımı yakacak kadar güçlü olan bebeğim bu sabah nerdeyse hiç hareket etmiyor, çok minik bir iki kipirti oldu ama içim hiç rahat değil normal mi sizce. Soğuk su içtim kahvaltı yaptım şekerli yedim ama yok aynı
Normal doğum düşünüyosanız kendi gelene kadar beklerlerKızlar 36+3 üm dün gece hastanedeydim ağrılsrım vardı 2 gündür 3 cm açılma varmış fakat sancı yok
15 eylül-1 ekim arası bekliyorduk doktora göre
1 hafta önce 2,5 kg 48 cm di
Sizce ihtimaller ne şuan
Bugün tekrar gidicem doktora
Ayni durumu bende yasiyorum geceden beri cok azaldi hareketleri galiba rahat hareket edemiyorlar yada cok uyuyorlar..Ya kızlar cuma günü sezaryen ile alıcaz bebeği, dün akşama kadar hareketleri canımı yakacak kadar güçlü olan bebeğim bu sabah nerdeyse hiç hareket etmiyor, çok minik bir iki kipirti oldu ama içim hiç rahat değil normal mi sizce. Soğuk su içtim kahvaltı yaptım şekerli yedim ama yok aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?