Ama ciddi mi kız ne ara maşallah hadi hayırlısıyla ben hep senden normal bekledimKızlarr ben de sabah sezaryene gireceğim dua edin bana
Aynen canım mis kokuyor heryerHerkes gitti evine ama 10 günde evin hali de değişti dağınık değil ama düzenler hafiften değişti yarın full onları eski haline getirme ile uğraşırım. Bı de gündüz 1 saat uyusam bile iyi geliyor. İnşallah yarın gündüz bir saat uyumaya çalışacağımiki saatte bir iki buçuk saatte bir diye gidiyoruz. Şu bir ay geçsin inşallah uykumuz düzene girer en azından 3 saatte bir uyanmak bile iyi gelir 13 gün olacak 3 saat kesintisiz uyumadık resmen ama yine de çok güzel her şey
Bende ütüsüz yapamıyorum tek konu bebek diğil yıkananları sonra ütülü görünce daha çok beğeniyorum eskiden çarşaflara bile ütü yapardım sonra anladımki çok zaman alıyor boş verdimBebegin kıyafetlerine ütü yapmıyorum canım zaten takatim kalmıyor büyük kız için internetten aldıklarım gelir onları yıkar utulerim
Bu aralar zorlar canım eski günlerdeki gibi bol vakit olmuyor sürekli emzir alt degistir gazını al derken akşam oluyorBende ütüsüz yapamıyorum tek konu bebek diğil yıkananları sonra ütülü görünce daha çok beğeniyorum eskiden çarşaflara bile ütü yapardım sonra anladımki çok zaman alıyor boş verdim
Ben de kendimden normal bekliyordumAma ciddi mi kız ne ara maşallah hadi hayırlısıyla ben hep senden normal bekledim
Bu gece hiç uyumadım ya kaka yedir yine kaka yedir gaz hiç durmadı ağladı fazla yeyincede kusuyor tam bir emziklik bebek ama direniyorum vermemek içinBu aralar zorlar canım eski günlerdeki gibi bol vakit olmuyor sürekli emzir alt degistir gazını al derken akşam oluyor
Canım hadi kolaylıkla kucağına al inşallahKızlarr ben de sabah sezaryene gireceğim dua edin bana
Bu gece ben de en azla toplam bölük bölük bir saat uyumuşumdur çok yoruldumBu gece hiç uyumadım ya kaka yedir yine kaka yedir gaz hiç durmadı ağladı fazla yeyincede kusuyor tam bir emziklik bebek ama direniyorum vermemek için
Verdik canim dün onu dedik vermesek bizi mahvederdi çünkü emme refleksi çok yüksek beni emince mahvoluyor kusuyor yavrum bence küçüğünden iyisinden al bir tane eziyet çekmeyinBu gece hiç uyumadım ya kaka yedir yine kaka yedir gaz hiç durmadı ağladı fazla yeyincede kusuyor tam bir emziklik bebek ama direniyorum vermemek için
Hadi bakalım hayırlısı ile sağsalim kucağına al canım benimBen de kendimden normal bekliyordum
Ay boyun ne güzelBoyun ne kadar?ben 1.69 hamile kaldığımda 57 kilodaydım zayıftım o kadar inmek istemiyorum bende tesettürlüyüm dar zaten giyimim yok karnım nerdeyse yok derecesinde bende ufak kalsa bile görünmez giyimlerimde
Guzel haberlerini bekliyoruz. Sağlıkla gelsin bebeğin.Kızlarr ben de sabah sezaryene gireceğim dua edin bana
Dün gittim, artık giymek istiyorsan giyebilirsin dedi muayeneden sonraAynen canım mis kokuyor heryer
Köşeye erken diye biliyorum doktor önerdi mi
Senin oğlan nasıl?onu dün yatağa geçirdim eşim yanında uyudu sabah bana diyor her yerim ağrıyor ne yapayım mecburuz alışana kadar ikimizde pertBu gece ben de en azla toplam bölük bölük bir saat uyumuşumdur çok yoruldum
Aldım ben iki tane ama yinede vermek istemiyorum bakıcam biraz yine böyle devam edicem bakalımVerdik canim dün onu dedik vermesek bizi mahvederdi çünkü emme refleksi çok yüksek beni emince mahvoluyor kusuyor yavrum bence küçüğünden iyisinden al bir tane eziyet çekmeyin
Ay boyun ne güzelben 157 yok gibiyim hatta bazen espri yapıyorum 1 metre hiç santimim diye
Gece venüs uyandıkça oğlumda uyandı sürekli ağladı ikisi bir emzirdim sırtım belim nasıl ağrıyor tam uyutuyorum yatırıyorum gözünü açıp venüsü kucağımda görünce öyle çok ağlıyor ki hiç kendimde değilim eşim de uyumadı uykusuz gitti işe. Tam uyuyoruz tekrar kalkıyor oğlum sonra kız kalkıyor sonra ikisi aynı anda emmek istiyor ilk defa böyle berbat bir gece geçirdim. Hala da uyumadı meme meme diye ağlıyor iki dk emip koşturuyor evde sonra yine geliyor emmeyeSenin oğlan nasıl?onu dün yatağa geçirdim eşim yanında uyudu sabah bana diyor her yerim ağrıyor ne yapayım mecburuz alışana kadar ikimizde pert
Doğum başlayamadı ki, serviste öyle takıldım elimde kumandaylaYa kıyamam çok mu sancı var epidural vurmadılar mı
Acaba makineleri mi bozuk ki sancın çıkıyor çok garipDoğum başlayamadı ki, serviste öyle takıldım elimde kumandaylaSabah da taburcu verdiler, sancım sıklaşınca tekrar geleceğim inşaallah..
Sancıyı hissediyorum, onda sorun yok :) Bide kaç ayrı makina zaten, poliklinikte ayrı, doğumhanede ayrı, serviste ayrı, hatta serviste her Nst takacaklarında farklı bir cihaz denk geliyor.. Ama benim açılmam olmuyor, ilk doğumumda da açılmadım ben, bana garip gelmiyor o yüzdenAcaba makineleri mi bozuk ki sancın çıkıyor çok garip
Okuyunca iki Aylin düşündüm resmen ikiz olmus senin işGece venüs uyandıkça oğlumda uyandı sürekli ağladı ikisi bir emzirdim sırtım belim nasıl ağrıyor tam uyutuyorum yatırıyorum gözünü açıp venüsü kucağımda görünce öyle çok ağlıyor ki hiç kendimde değilim eşim de uyumadı uykusuz gitti işe. Tam uyuyoruz tekrar kalkıyor oğlum sonra kız kalkıyor sonra ikisi aynı anda emmek istiyor ilk defa böyle berbat bir gece geçirdim. Hala da uyumadı meme meme diye ağlıyor iki dk emip koşturuyor evde sonra yine geliyor emmeye
Ben de yatağına alıştırmıştım çocuk odasında yatıyordu dün gece yatmadı uyumadı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?