2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Aynen canım mis kokuyor heryer
Köşeye erken diye biliyorum doktor önerdi mi

Bebegin kıyafetlerine ütü yapmıyorum canım zaten takatim kalmıyor büyük kız için internetten aldıklarım gelir onları yıkar utulerim
Bende ütüsüz yapamıyorum tek konu bebek diğil yıkananları sonra ütülü görünce daha çok beğeniyorum eskiden çarşaflara bile ütü yapardım sonra anladımki çok zaman alıyor boş verdim

Bende ütüsüz yapamıyorum tek konu bebek diğil yıkananları sonra ütülü görünce daha çok beğeniyorum eskiden çarşaflara bile ütü yapardım sonra anladımki çok zaman alıyor boş verdim
Bu aralar zorlar canım eski günlerdeki gibi bol vakit olmuyor sürekli emzir alt degistir gazını al derken akşam oluyor

Bu aralar zorlar canım eski günlerdeki gibi bol vakit olmuyor sürekli emzir alt degistir gazını al derken akşam oluyor
Bu gece hiç uyumadım ya kaka yedir yine kaka yedir gaz hiç durmadı ağladı fazla yeyincede kusuyor tam bir emziklik bebek ama direniyorum vermemek için

Bu gece hiç uyumadım ya kaka yedir yine kaka yedir gaz hiç durmadı ağladı fazla yeyincede kusuyor tam bir emziklik bebek ama direniyorum vermemek için
Verdik canim dün onu dedik vermesek bizi mahvederdi çünkü emme refleksi çok yüksek beni emince mahvoluyor kusuyor yavrum bence küçüğünden iyisinden al bir tane eziyet çekmeyin

Boyun ne kadar?ben 1.69 hamile kaldığımda 57 kilodaydım zayıftım o kadar inmek istemiyorum bende tesettürlüyüm dar zaten giyimim yok karnım nerdeyse yok derecesinde bende ufak kalsa bile görünmez giyimlerimde
Ay boyun ne güzel ben 157 yok gibiyim hatta bazen espri yapıyorum 1 metre hiç santimim diye

Bu gece ben de en azla toplam bölük bölük bir saat uyumuşumdur çok yoruldum
Senin oğlan nasıl?onu dün yatağa geçirdim eşim yanında uyudu sabah bana diyor her yerim ağrıyor ne yapayım mecburuz alışana kadar ikimizde pert

Verdik canim dün onu dedik vermesek bizi mahvederdi çünkü emme refleksi çok yüksek beni emince mahvoluyor kusuyor yavrum bence küçüğünden iyisinden al bir tane eziyet çekmeyin
Aldım ben iki tane ama yinede vermek istemiyorum bakıcam biraz yine böyle devam edicem bakalım

Senin oğlan nasıl?onu dün yatağa geçirdim eşim yanında uyudu sabah bana diyor her yerim ağrıyor ne yapayım mecburuz alışana kadar ikimizde pert
Gece venüs uyandıkça oğlumda uyandı sürekli ağladı ikisi bir emzirdim sırtım belim nasıl ağrıyor tam uyutuyorum yatırıyorum gözünü açıp venüsü kucağımda görünce öyle çok ağlıyor ki hiç kendimde değilim eşim de uyumadı uykusuz gitti işe. Tam uyuyoruz tekrar kalkıyor oğlum sonra kız kalkıyor sonra ikisi aynı anda emmek istiyor ilk defa böyle berbat bir gece geçirdim. Hala da uyumadı meme meme diye ağlıyor iki dk emip koşturuyor evde sonra yine geliyor emmeye
Ben de yatağına alıştırmıştım çocuk odasında yatıyordu dün gece yatmadı uyumadı da

Acaba makineleri mi bozuk ki sancın çıkıyor çok garip
Sancıyı hissediyorum, onda sorun yok :) Bide kaç ayrı makina zaten, poliklinikte ayrı, doğumhanede ayrı, serviste ayrı, hatta serviste her Nst takacaklarında farklı bir cihaz denk geliyor.. Ama benim açılmam olmuyor, ilk doğumumda da açılmadım ben, bana garip gelmiyor o yüzden

Okuyunca iki Aylin düşündüm resmen ikiz olmus senin iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…