2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Bir kere dolanmış ben de çok net gördüm ultrasonda. Doktorun bence sezeryana yer arıyor . 2 defa bile dolanabiliyormuş açılabiliyormuş da sonrasında.
Zaten kendi doktorum var o normal doğum yapabilirsin sadece bebeğin hareketlerini takip et sık sık hareket hisstmezsen hemen gel dedi şu an kalp atışıngayet iyi benim gttiğim başka doktordu o dırek hemen alalım bebeği dedi ben kabul etmedim küveze girer kalır bişey olmaz dedi imza attım çıktım hastaneden kendı doktoruma güvendim inşallah bi problem olmaz 2.5tur dolamiş benim oğlum İnşallah açar geri yaramazım.

İnşallah canım Normal doğumda olsa sezeryanda olsa razıyım yeter ki bebeğim sıkıntı yaşamasın gerisi Rabbimin takdiri
Sen gönlünü ferah tut Allahın izniyle hiçbir şey olmaz zaten kendi doktorun bir sorun görmemiş diğer doktorun söylediklerini kafaya takma

Kuzum ben demiştim anne sütü malesef veremiyorum yasak sabaha kadar biberonla sıcak su soğuk su uğraşıyorum resmen süt konusunda bilgim yok görüp yazarlar cevab kızlar

Sıcak duş çok iyi gelir benim 4.5. gün öyle oldu sabunla ovaladım acısını almisti. Acaba denesen mi belki sana da iyi gelir

kızlar günaydınn bugün 39 olduk ancak hala ne su geldi ne nişan. 3 hafta önce nstde sancı çıkıyordu geçen hafta sancım da çıkmadı bebeğin yüzü plasentaya bakıyomuş aşağı dönmemiş ve kemiğim biraz öndeymiş salı kontrole gideceğim tekrar bakalım ne değişecek. Vajinal doğum istiyodum ancak sezaryene dönecek gibi hissetmeye başladım

Ben de son 2 aydır doğru düzgün hiç uyuyamadım desem yeridir
Kızlar 40. Haftayı gören yok herhalde. Eylül anneleri olarak hep önden doğurduk sanki
Ben bu gidişle göreceğim sanirim 39+5 oldu, açılma falan da yok haftaya kadar gelmezse suni sanci ile başlatılacak dogum. Devlet hastanesinde dogum yapacaktım simdi bu gittiğim hastanede suni sanci verilmedigini dogum başlamazsa sevk olunacagini öğrendim

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini çok iyi kilosu yaa maşallah

Canım hayırlı olsun nasıldı doğumun neden küvezde bebeğin..
çabuk toparlarsınız sıkma canını dinlen göğüs ucuna Lanolin krem sür iyi gelir sık sık sağ alışır ağrısı geçer

Yeni telefona bakabildim nasılsın canım? Mastit olmadın umarım yaa
Göğsün acımıyorsa oradaki sütü sağ boşalsın göğsün rahatlasın ben öyle yapıyordum

Ben de 37+3 üm iyiyim çok şükür 1-2 ay daha dayanabilirim gibi geliyo gece biraz sancım oldu sadece bizim de son 5 gün

Yaa evet doğum zamanı hiçbir şey gözümüz görmüyor kordonu ne yapmış ne ilacı vermiş nereme bastırıyorlar vs hiçbir şey umursamıyor insan
Sağlıkla büyüt öp kokla bol bol
Kocanın dediği oldu Hamza oldu yani ismi
Mutlulukla büyüsün Hamza kuşun

Biz emzik başladık kullanmaya ne kadar direndim ama olmadıilk oğlumda vermedim gerek yoktu ama bu hep emmek istiyor karnı tok olsa bile sonrada kusuyor bu gece emzikle rahat ettim şimdi korkum sonra nasıl bıraktırıcam diye

Sanırım aynı gün doğum yapacağız bende 40+2 deyim salıya kadar kendi doğmazsa Salı günü bana da suni sancı verecekler inşallah sağ salim atlatırız
Aminn ınsallhhbenım salı yatıs yapılacak ama salı dogurmam bıraz uzun suruyor acılman olmazsa dogum 1 gun sunı sancı verılıyor sonra acılmana gore alıyorlar doguma..sızın tam gununuz gelmıs bnde bugun 39+0

İkinci doğumun bence Salı günü doğurursun ilki gibi uzun sürmez bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…