2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Bizde bugün böyleyiz. En son emziği zorla verip yatırdım yatağına 2 saat uyumuşum iyi geldi. O sırada eşim sallamış beşiği doğru düzgün uyku uyumamış. Resmen sabah 9 dan beri meme gaz kucak öyle bir döngüye girdik ki bitmedi Y yengec1107

Benim ki 35 günlük sadece kucakta uyuyor daha 1 tam uyku bile uyumadı yatağında nasıl alışacak bilmiyorum
Emzik almaması kabus gibi

Benim 2. Ayda bitti 60 günlükken canım az daha sabır Çare bulamamıştım çok zor biliyorum :/
Yenidoğan bakımında en zor gaz sancıları ile uğraşmak bitsede bebislerimizle doyasıya vakit gecirsek ya böyle hiç sarmiyor uyanık ama ıkınıp duruyor oyun oynama zamanları gelse yavrularımızın

Yaa aynı hareketler sol göğsümü rahatlıkla alıyor sağ göğsümde çocuğun içinden canavar çıkıyor sanki çok geriliyorum o durumdayken boynum sırtım belim kasılıyor

Bende söyleyince aynı tepkiyi alıyordum ama bana göre zorluk her yaşta var kardeşim 3 çocuğa hamile büyük kızı 12 yaşında kız diyor bu okulla nasıl yapıcam senin gibi evde oturamam diyor okula götür getir onların okulu kısacası anladımki ben şükürlüyümbirde yeniden yeni doğana bakmak unutmuş bile ondan en güzeli tak tak doğur çocuk işini aradan kaldırmak

Eee erkek çocuğu öyle bak 5 dk bile ikisini bir odada koyamıyorum bir bakıyorum bisküvi yedirmeye çalışıyor bebeğe ve ya kalkmış koltuğa parmaklarıyla gözlerine sokmaya çalışıyor geçen nerdeyse üstüne oturucaktı ben gazını pat pat vurarak çıkartıyorum o da aynısını daha sert karnından vurmaya çalışıyor zamanla düzelirler başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…