2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Gözün aydın canım benim söylediklerine harfiyen katılıyorum o iğne yok elli cm çok acıyo falan diyolardı ne yaşıyor bu insanlar dndjdk
Çok teşekkür ederim balım seninde gözün aydın hiç sorma ne anlıyorlar insanlari korkutmaktan hiç bilmiyorm nasıl olurda çok acıyor denebilirki o iğneye

Gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini

Varis çorabı giy eğer giymiyorsan ve elinden geldiğince uzandığında ayakların vücudundan yüksek kalsın

Kızlar ben mahvoldum bu sezaryen ne kadar zor bişeymiş dün her kalkmam da acıdan ağladım hâlâ da iyi değilim niye bu kadar sezaryen olsun dediysem
Öyle malesef sezeryana rahat diyenleri gerçekten anlamıyorum bu gün 16 günüm tabi artık eski ağrılar yok ama dikişlerde ağrılar hızlı kalkarsam oluyor ağır kaldırsam oluyor ondan kolaya kaçıyorlar diyenlere sinir oluyorum

Migrenin varmıydı sende?hiç bilmiyorumki canım ne iyi gelir geçmiş olsun benimde nerdeyse bütün dişlerim damaklarım ağrıyor ve ağrı tabi alnıma başıma vuruyor
Canım benim Migren ileri seviye beyin damarlardan birinde küçük bir tıkanıklık başlamıştı birde iyi huylu olsada 3 leke görünmüştü o nedenle benim zor geçiyor. Parol fayda etmiyo bana

Sağol canımBu güne kadar annem yanımdaydı tabi daha kolaydı annem bu gün memlekete döndü yarın artık tekim korku sardı beni nasıl yapıcam diye
Bende haftasonu evime geçeceğim ama bir yardımcı olacak birini ayarlayacağız bende evde ilk bebeğimle yeniden düzen kurcaz uzun süredir hamileliğin son zamanı vs 2 aydır aile yanındaydım bakalım nasıl geçicek inşallah Allah kolaylığını verir bizlere kardeşini nasıl karşıladı ilk bebeğin

Migrenin varmıydı sende?hiç bilmiyorumki canım ne iyi gelir geçmiş olsun benimde nerdeyse bütün dişlerim damaklarım ağrıyor ve ağrı tabi alnıma başıma vuruyor
Ya benimde dişlerime vuran ağrım oldu migren ağrısı ameliyat sonrası eve döndüm aşırı ışığa hassasiyet vs spinal mi olmuştun sende ? 48 saat sürdü ağrım sonra şiddetlendi ve geçti geçmeyecek sandım

Canım benim Migren ileri seviye beyin damarlardan birinde küçük bir tıkanıklık başlamıştı birde iyi huylu olsada 3 leke görünmüştü o nedenle benim zor geçiyor. Parol fayda etmiyo bana
Ay evet sen söylemiştin canım unuttum ya hiçmi ilaç kullanamazsın?

İn şa Allah zor geçmez inan bana ilkte bende sanmıştım yeni doğan bebeğe zor bakmak ama öyle diğilmiş şimdi anladım.Büyük oğlum daha küçük olduğu için anlamıyor işte anlamadığı için vuruyor mesela bu gün anneme valiz topluyordum normalde onları bir odada koymam tek başına bir baktımki bebek ağlıyor büyük gülüyor gülüyorsa demek bir şeyler yapmış hemen anladım nasıl koştum baktımki minik korkmuş ağlıyor içim gitti resmen..kısacası beni zorlayan büyük oğlum ama o da ilgi istiyor daha küçük

Spinal oldum evet ben işte doğumdan sonra vitaminsiz kaldık ondan bu ağrılar

Evet bi de ona dayanamıyosan normali hiç yapamazdın diyolar ben hayatımda böyle acılar yaşamadım belki de ağrı eşiğim düşüktür

Çok su içicez öyle atarız ancak
Benimde çok gergin şuan bacaklarım
1. İle arası nasıl
Bizim ilk günümüz güzel başladı ama zor olacak. 3 yaş var aralarında büyük olan değişik hareketler yapıyor. Şaşırdık valla
Kızlar ben mahvoldum bu sezaryen ne kadar zor bişeymiş dün her kalkmam da acıdan ağladım hâlâ da iyi değilim niye bu kadar sezaryen olsun dediysem
Zor evet ama yürüdükçe açılıyorsun, oturdukça daha çok acıyor. Çok ama kısa kısa yürümek lazım

Evet bi de ona dayanamıyosan normali hiç yapamazdın diyolar ben hayatımda böyle acılar yaşamadım belki de ağrı eşiğim düşüktür
Benim kardeşim normal doğum yapmış onun gibisi yok diyor o an sancılar oluyor sonrası rahatlık sezeryan 7 kat kesiliyoruz benim ağrı eşiğim normalde çok yüksek kolay kolay ağrı kesici içmem ama sezeryan sonrası olan ağrılar öyle diğil ya birde ben mecburen evde hep ayakta oldum bol bol yürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…