Çok teşekkür ederim balım seninde gözün aydınGözün aydın canım benimsöylediklerine harfiyen katılıyorum o iğne yok elli cm çok acıyo falan diyolardı ne yaşıyor bu insanlar dndjdk
Yaaa Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah hepimiziSağlıkla doğsun da bızımkı yoğun bakımda yattı hastaneden de doktorlardan da memnun degilım beni öldürdüler resmen
Gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğiniAnnelerim doğum yapan herkese gözünüz aydınSağlıkla büyüsün bebişleriniz 2. Bebeğimi kucağıma aldım hastaneninde hemşireleri desteğiyle süreci kolay geçirdim 2. Bebek deneyimi olmasıyla da öğrendiğim bilgileri eğer zorlanan bir şey sormak isteyen varsa yazabilirsiniz bilgi alışverişi yapalım mutlaka hepinizin süreci kolay geçmesi dileğiyle
Aminn canımYaaa Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah hepimizi
Teşekkürler Seninde gözün aydınGözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini
Varis çorabı giy eğer giymiyorsan ve elinden geldiğince uzandığında ayakların vücudundan yüksek kalsınSağ ayağım sola göre daha şiş korkuyorum o yüzden bişey mi oldu diye kvc doktoru da gördü normal dedi geçti varis yada lenf ödemdir diyor ee çaresi ne yani nasıl geçicek gerginlikten canım acıyor wc çıksam belki geçecekte
Sağ salim kucağına alırsın inşallahBenim yatışımı yaptılar kızlar suni sancı verdiler alttan bekliyorum ama beni korku sardı
Sağol canımTeşekkürler Seninde gözün aydınnasılsın nasıl gidiyor
Öyle malesef sezeryana rahat diyenleri gerçekten anlamıyorum bu gün 16 günüm tabi artık eski ağrılar yok ama dikişlerde ağrılar hızlı kalkarsam oluyor ağır kaldırsam oluyor ondan kolaya kaçıyorlar diyenlere sinir oluyorumKızlar ben mahvoldum bu sezaryen ne kadar zor bişeymiş dün her kalkmam da acıdan ağladım hâlâ da iyi değilim niye bu kadar sezaryen olsun dediysem
Canım benim Migren ileri seviye beyin damarlardan birinde küçük bir tıkanıklık başlamıştı birde iyi huylu olsada 3 leke görünmüştü o nedenle benim zor geçiyor. Parol fayda etmiyo banaMigrenin varmıydı sende?hiç bilmiyorumki canım ne iyi gelir geçmiş olsun benimde nerdeyse bütün dişlerim damaklarım ağrıyor ve ağrı tabi alnıma başıma vuruyor
Bende haftasonu evime geçeceğim ama bir yardımcı olacak birini ayarlayacağız bende evde ilk bebeğimle yeniden düzen kurcaz uzun süredir hamileliğin son zamanı vs 2 aydır aile yanındaydım bakalım nasıl geçicek inşallah Allah kolaylığını verir bizlereSağol canımBu güne kadar annem yanımdaydı tabi daha kolaydı annem bu gün memlekete döndü yarın artık tekim korku sardı beni nasıl yapıcam diye
Ya benimde dişlerime vuran ağrım oldu migren ağrısı ameliyat sonrası eve döndüm aşırı ışığa hassasiyet vs spinal mi olmuştun sende ? 48 saat sürdü ağrım sonra şiddetlendi ve geçti geçmeyecek sandımMigrenin varmıydı sende?hiç bilmiyorumki canım ne iyi gelir geçmiş olsun benimde nerdeyse bütün dişlerim damaklarım ağrıyor ve ağrı tabi alnıma başıma vuruyor
Ay evet sen söylemiştin canım unuttum ya hiçmi ilaç kullanamazsın?Canım benim Migren ileri seviye beyin damarlardan birinde küçük bir tıkanıklık başlamıştı birde iyi huylu olsada 3 leke görünmüştü o nedenle benim zor geçiyor. Parol fayda etmiyo bana
İn şa Allah zor geçmez inan bana ilkte bende sanmıştım yeni doğan bebeğe zor bakmak ama öyle diğilmiş şimdi anladım.Büyük oğlum daha küçük olduğu için anlamıyor işte anlamadığı için vuruyor mesela bu gün anneme valiz topluyordum normalde onları bir odada koymam tek başına bir baktımki bebek ağlıyor büyük gülüyor gülüyorsa demek bir şeyler yapmış hemen anladım nasıl koştum baktımki minik korkmuş ağlıyor içim gitti resmen..kısacası beni zorlayan büyük oğlum ama o da ilgi istiyor daha küçükBende haftasonu evime geçeceğim ama bir yardımcı olacak birini ayarlayacağız bende evde ilk bebeğimle yeniden düzen kurcaz uzun süredir hamileliğin son zamanı vs 2 aydır aile yanındaydım bakalım nasıl geçicek inşallah Allah kolaylığını verir bizlerekardeşini nasıl karşıladı ilk bebeğin
Spinal oldum evet ben işte doğumdan sonra vitaminsiz kaldık ondan bu ağrılarYa benimde dişlerime vuran ağrım oldu migren ağrısı ameliyat sonrası eve döndüm aşırı ışığa hassasiyet vs spinal mi olmuştun sende ? 48 saat sürdü ağrım sonra şiddetlendi ve geçti geçmeyecek sandım
Evet bi de ona dayanamıyosan normali hiç yapamazdın diyolar ben hayatımda böyle acılar yaşamadım belki de ağrı eşiğim düşüktürÖyle malesef sezeryana rahat diyenleri gerçekten anlamıyorum bu gün 16 günüm tabi artık eski ağrılar yok ama dikişlerde ağrılar hızlı kalkarsam oluyor ağır kaldırsam oluyor ondan kolaya kaçıyorlar diyenlere sinir oluyorum
Çok su içicez öyle atarız ancakSağ ayağım sola göre daha şiş korkuyorum o yüzden bişey mi oldu diye kvc doktoru da gördü normal dedi geçti varis yada lenf ödemdir diyor ee çaresi ne yani nasıl geçicek gerginlikten canım acıyor wc çıksam belki geçecekte
1. İle arası nasılAnnelerim doğum yapan herkese gözünüz aydınSağlıkla büyüsün bebişleriniz 2. Bebeğimi kucağıma aldım hastaneninde hemşireleri desteğiyle süreci kolay geçirdim 2. Bebek deneyimi olmasıyla da öğrendiğim bilgileri eğer zorlanan bir şey sormak isteyen varsa yazabilirsiniz bilgi alışverişi yapalım mutlaka hepinizin süreci kolay geçmesi dileğiyle
Zor evet ama yürüdükçe açılıyorsun, oturdukça daha çok acıyor. Çok ama kısa kısa yürümek lazımKızlar ben mahvoldum bu sezaryen ne kadar zor bişeymiş dün her kalkmam da acıdan ağladım hâlâ da iyi değilim niye bu kadar sezaryen olsun dediysem
Benim kardeşim normal doğum yapmış onun gibisi yok diyor o an sancılar oluyor sonrası rahatlık sezeryan 7 kat kesiliyoruz benim ağrı eşiğim normalde çok yüksek kolay kolay ağrı kesici içmem ama sezeryan sonrası olan ağrılar öyle diğil ya birde ben mecburen evde hep ayakta oldum bol bol yürüEvet bi de ona dayanamıyosan normali hiç yapamazdın diyolar ben hayatımda böyle acılar yaşamadım belki de ağrı eşiğim düşüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?