2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Seninki kızmı?benimkide altını açtığımda hemen üstüme çişini yapıyor
Birde kızlar bebeklerinizde burunda tıkanıklık varmı bazen tıkalı gibi oluyor
Yok oğlan benimki altını açıyorum yapmış oluyor ama bir tane de sağolsun üzerime yapıyor.

Kız ben senden normal bekliyordum sağlıkla gelmiş bebişin gerisi önemli değil hayırlı olsun
Ben de kendimden normal bekliyordum da bir anda ortalık karıştı En son koridorda, sedyeden sedyeye aktarılırken "Ama ben sezeryan istemiyordum, ama ben doğurup hemen tekrar hamile kalacaktım" diye bağırarak ağlıyordum

Ayyy sen doğurdun mu?? Mesajını da göremedim geçmişe baktım ama hadi gözün aydın canımm sezaryen olmana şaşırdım sancın vardı senin ama en doğrusu i buymuş demekki diyelim sağlıkla büyüsün yavrun

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün yavrun ilk günler biraz sıkıntı bol bol emzir alışır hepimizinki az çok zorlandı ilk günler

Sağlık olsun canım benim hayırlısı

Hayırlı olsun kuzum Allah analı babalı büyütsün sezeryan zor biraz ama toparlarsin eminim

Çok teşekkür ederim umarım herşey yolunda gider bende normal doğurabilirim

Günaydın kızlar buralara hiç bakamadım ya doğum yapan kızçelerime gözleri aydın olsun diyorum
Benim kızda kan uyuşmazlığı sebebiyle sarılık oldu dün taburcu etmedi bir gece daha kaldık şimdi doktoru bekliyoruz inşallah düşmüştür göz bandını sevmediği için ortalığı biraz yıktı fındık kadar boyuyla hem emzirdim hemde mama verdim uyusun ve kilosu çok düşmesin diye. Bizde durumlar böyle. Şaka maka çoğu bebiş geldi çok şükür inşallah herkes iyidir

Birde sezeryan olan kızlar ayaklarınızda ödem oldu mu olduysa nasıl ve kaçıncı gün geçti? Bugün 4. Günüm bol bol su içiyorum odanın içinde yürüyorum soğuk suyla yıkıyorum ama çok inmedi ne yapabilirim?

Bana geliyorlar yavaştan. Sürekli memede tutuyoruz. Kv her mızıkladığında meme ver meme ver diye tutuşturuyor. Ya sabır. Babasını sormayın sanki o doğurdu uyudu , sonra yarım saat anca uyumuşumdur dedi

Kuzum geçiyor şimdi hep sen ayaktasin yoruluyorsun eve geçince hiç bişi kalmayacak

Bana geliyorlar yavaştan. Sürekli memede tutuyoruz. Kv her mızıkladığında meme ver meme ver diye tutuşturuyor. Ya sabır. Babasını sormayın sanki o doğurdu uyudu , sonra yarım saat anca uyumuşumdur dedi
Takılma boşver benimki de ben ameliyattayken uyumuş doğaları gereği bizim gibi değiller Bebek sarılık olmasın da canım gerisi boş

Tabi ödem olmuştu mesela 5 dakika ayakta durduysam ve ya haraket ettirmesem hemen balon gibi oluyordu birde ben hiçbir şey yapmadım kaç gün unuttum ama geçti merak etme

Kv yanındamı?erkekler böyle canım boş ver gerçi bende boş veremiyorum

Yeap doğurdum, daha doğrusu doğuramadım, onlar içimden çıkarıp aldılar

Bana da geliyorlar, kocamın sırtı tutuldu sanki karnında 20 cm kesik olan o. Yani gerçekten o kadar hareket etmek zorunda kalıyorum ki bağırsaklarım fırlıcak artık.
Annem (kendi annem) sürekli bana çekmemişsin sütün doyurmuyor diyor
Herkes bebek sağlıklı olduğı için çok neşeli olmam gerektiğini söylüyor tabi ki çok mutluyum ve şükrediyorum ama ayakta dik bile duramıyorum dikişlerden nasıl neşeli olayım.
Ah bi tam ayaklansam kimseye muhtaç olmadan bakacağım çocuğuma da şuan elim kolum bağlı

Firsat bulmuşken yazayım dedim

Bu erkek bebeklerde mi var bu durum bilmiyorum ama benim ki altını açtığımda sağolsun anasina da işiyor
Hahaha bizim oğlan da aynı yaa ama ben çözdüm olayı. Altını açınca karnını silerken geliyo çişi o yüzden karnı silip biraz bekliyorum bezle sen de deneyebilirsin ıslanınca çişi geliyo heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…