- 12 Haziran 2024
- 1.332
- 1.125
- 53
Yok oğlan benimki altını açıyorum yapmış oluyor ama bir tane de sağolsun üzerime yapıyor.Seninki kızmı?benimkide altını açtığımda hemen üstüme çişini yapıyor
Birde kızlar bebeklerinizde burunda tıkanıklık varmı bazen tıkalı gibi oluyor
Ben de kendimden normal bekliyordum da bir anda ortalık karıştıKız ben senden normal bekliyordum sağlıkla gelmiş bebişin gerisi önemli değil hayırlı olsun
Bir tane neki kaç defa çiş yapıyor + kakasınıda yapıyor bekliyorum tam bitirsin diyeYok oğlan benimki altını açıyorum yapmış oluyor ama bir tane de sağolsun üzerime yapıyor.
Ayyy sen doğurdun mu?? Mesajını da göremedim geçmişe baktım amaBen de kendimden normal bekliyordum da bir anda ortalık karıştıEn son koridorda, sedyeden sedyeye aktarılırken "Ama ben sezeryan istemiyordum, ama ben doğurup hemen tekrar hamile kalacaktım" diye bağırarak ağlıyordum
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün yavrunCanım kızlar ben bugun doğum yaptım 2 gibi 2850 gr 48 cm sarı kuşuma kavuştum. Sezeryan olunca ağrılar vs zor emmeye çalışıyor yavrum arada mama verdik ama çok ağlıyordu çünkü birde gazını zor çıkarıyor napcaz bilmiyom
Sağlık olsun canım benim hayırlısıBen de kendimden normal bekliyordum da bir anda ortalık karıştıEn son koridorda, sedyeden sedyeye aktarılırken "Ama ben sezeryan istemiyordum, ama ben doğurup hemen tekrar hamile kalacaktım" diye bağırarak ağlıyordum
Hayırlı olsun kuzum Allah analı babalı büyütsün sezeryan zor biraz ama toparlarsin eminimCanım kızlar ben bugun doğum yaptım 2 gibi 2850 gr 48 cm sarı kuşuma kavuştum. Sezeryan olunca ağrılar vs zor emmeye çalışıyor yavrum arada mama verdik ama çok ağlıyordu çünkü birde gazını zor çıkarıyor napcaz bilmiyom
Çok teşekkür ederimİlk doğumduheyecan çok güzel ama hiç stres yapma doktor ve ebeler bu süreci iyi biliyor onlarla birlikte çok güzel gecireceksin. Ben stres yaptım salak gibi şimdiki aklım olsa heyecanımın tadını çıkarır strese sokmazdim. Evladını kucagina alacağın anı düşün bol dua
Kuzum geçiyor şimdi hep sen ayaktasin yoruluyorsun eve geçince hiç bişi kalmayacakBirde sezeryan olan kızlar ayaklarınızda ödem oldu mu olduysa nasıl ve kaçıncı gün geçti? Bugün 4. Günüm bol bol su içiyorum odanın içinde yürüyorum soğuk suyla yıkıyorum ama çok inmedi ne yapabilirim?
Takılma boşver benimki de ben ameliyattayken uyumuş doğaları gereği bizim gibi değiller Bebek sarılık olmasın da canım gerisi boşBana geliyorlar yavaştan. Sürekli memede tutuyoruz. Kv her mızıkladığında meme ver meme ver diye tutuşturuyor. Ya sabır. Babasını sormayın sanki o doğurdu uyudu , sonra yarım saat anca uyumuşumdur dedi
Tabi ödem olmuştu mesela 5 dakika ayakta durduysam ve ya haraket ettirmesem hemen balon gibi oluyordu birde ben hiçbir şey yapmadım kaç gün unuttum ama geçti merak etmeBirde sezeryan olan kızlar ayaklarınızda ödem oldu mu olduysa nasıl ve kaçıncı gün geçti? Bugün 4. Günüm bol bol su içiyorum odanın içinde yürüyorum soğuk suyla yıkıyorum ama çok inmedi ne yapabilirim?
Kv yanındamı?erkekler böyle canım boş ver gerçi bende boş veremiyorumBana geliyorlar yavaştan. Sürekli memede tutuyoruz. Kv her mızıkladığında meme ver meme ver diye tutuşturuyor. Ya sabır. Babasını sormayın sanki o doğurdu uyudu , sonra yarım saat anca uyumuşumdur dedi
Yeap doğurdum, daha doğrusu doğuramadım, onlar içimden çıkarıp aldılarAyyy sen doğurdun mu?? Mesajını da göremedim geçmişe baktım amahadi gözün aydın canımm sezaryen olmana şaşırdım sancın vardı senin ama en doğrusu i buymuş demekki diyelim sağlıkla büyüsün yavrun
Kavuştunuz sonunda sancı çekiyordun haftalardır iyi oldumYeap doğurdum, daha doğrusu doğuramadım, onlar içimden çıkarıp aldılar
Bana da geliyorlar, kocamın sırtı tutuldu sanki karnında 20 cm kesik olan o. Yani gerçekten o kadar hareket etmek zorunda kalıyorum ki bağırsaklarım fırlıcak artık.Bana geliyorlar yavaştan. Sürekli memede tutuyoruz. Kv her mızıkladığında meme ver meme ver diye tutuşturuyor. Ya sabır. Babasını sormayın sanki o doğurdu uyudu , sonra yarım saat anca uyumuşumdur dedi
Hahaha bizim oğlan da aynı yaa ama ben çözdüm olayı. Altını açınca karnını silerken geliyo çişi o yüzden karnı silip biraz bekliyorum bezle sen de deneyebilirsinFirsat bulmuşken yazayım dedim
Bu erkek bebeklerde mi var bu durum bilmiyorum ama benim ki altını açtığımda sağolsun anasina da işiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?