- 3 Mayıs 2023
- 1.585
- 860
- 53
- 32
İlk kalkarken çok zor oluyo benim bir de genel anestezi aldım hem onun etkisi her yerim şişti ayaklarım filan ,kızı tutup emziremiyorum karnımın ağrısından süt de çok az varÇok su içicez öyle atarız ancak
Benimde çok gergin şuan bacaklarım
1. İle arası nasıl
Bizim ilk günümüz güzel başladı ama zor olacak. 3 yaş var aralarında büyük olan değişik hareketler yapıyor. Şaşırdık valla
Zor evet ama yürüdükçe açılıyorsun, oturdukça daha çok acıyor. Çok ama kısa kısa yürümek lazım
Hastanede biraz yürüdüm canım ama narkozun etkisiyle başım filan da çok döndü, çok zor oldu hiç önermiyorumBenim kardeşim normal doğum yapmış onun gibisi yok diyor o an sancılar oluyor sonrası rahatlık sezeryan 7 kat kesiliyoruz benim ağrı eşiğim normalde çok yüksek kolay kolay ağrı kesici içmem ama sezeryan sonrası olan ağrılar öyle diğil ya birde ben mecburen evde hep ayakta oldum bol bol yürü
Tecrübeyle bakıyoruz birazda ondan bence yenidoğan yormuyor ama büyükler gerçekten zor benim vurmadı ama seviyor öpüyor sarılıyor sadece bi kere öyle yaparken bi şap vurduİn şa Allah zor geçmez inan bana ilkte bende sanmıştım yeni doğan bebeğe zor bakmak ama öyle diğilmiş şimdi anladım.Büyük oğlum daha küçük olduğu için anlamıyor işte anlamadığı için vuruyor mesela bu gün anneme valiz topluyordum normalde onları bir odada koymam tek başına bir baktımki bebek ağlıyor büyük gülüyor gülüyorsa demek bir şeyler yapmış hemen anladım nasıl koştum baktımki minik korkmuş ağlıyor içim gitti resmen..kısacası beni zorlayan büyük oğlum ama o da ilgi istiyor daha küçük
Ne yapıyor büyük olan bizim sarıldı öptü ama bizi çok kıskanıyor anne baba hep yüzümüze bakıyor bebekle ilgilenirken biz bende daha çok hep büyüğüyle ilglenmeye çalışıyorum yenidoğan uyuduğu sürece zaten şuanlık uyuyarak geçiriyorlar umarım bizi yormaz da küçükler büyüklere zaman kalırÇok su içicez öyle atarız ancak
Benimde çok gergin şuan bacaklarım
1. İle arası nasıl
Bizim ilk günümüz güzel başladı ama zor olacak. 3 yaş var aralarında büyük olan değişik hareketler yapıyor. Şaşırdık valla
Zor evet ama yürüdükçe açılıyorsun, oturdukça daha çok acıyor. Çok ama kısa kısa yürümek lazım
Bence vitamin değil o anestezi etkisi bir tavan yaptı ve o ağrılar çıktı ortaya hastanede hep serum alıyoruz sonuçta baskılıyor ağrıyı vs bende migren varmış öğrenmiş oldum ben o baş ağrılarını sinüzit falan sanardım ama bu sefer ışığa hassasiyet vs dibine kadar yaşadımSpinal oldum evet ben işte doğumdan sonra vitaminsiz kaldık ondan bu ağrılar
Ben dedim canım sana spinal öyle diğil narkoz etkisi hiç yaşamadım çok şükür olsun bebeğin yanında hepsi gecicek önemli kavuştunuz gerisini boş verHastanede biraz yürüdüm canım ama narkozun etkisiyle başım filan da çok döndü, çok zor oldu hiç önermiyorum
Ne kaTecrübeyle bakıyoruz birazda ondan bence yenidoğan yormuyor ama büyükler gerçekten zor benim vurmadı ama seviyor öpüyor sarılıyor sadece bi kere öyle yaparken bi şap vurduniye yaptı bilmiyorum illa ki bi yapıyorlar herhalde
Yok bizde öpmek sarılmak anlatıyoruz ama yokTecrübeyle bakıyoruz birazda ondan bence yenidoğan yormuyor ama büyükler gerçekten zor benim vurmadı ama seviyor öpüyor sarılıyor sadece bi kere öyle yaparken bi şap vurduniye yaptı bilmiyorum illa ki bi yapıyorlar herhalde
Çok şükür canım önemli olan da o dediğin gibiBen dedim canım sana spinal öyle diğil narkoz etkisi hiç yaşamadım çok şükür olsun bebeğin yanında hepsi gecicek önemli kavuştunuz gerisini boş ver
Biz aynıydık ya 1.5 yaşındaNe ka
Yok bizde öpmek sarılmak anlatıyoruz ama yokilk çocuk sende ne kadarlık
Işığa hasasiyet varsa ever o migren benim baş ağrılarım dişimden vurdu alnıma birde uykusuz kalıyorum işte hepsi etkiliyorBence vitamin değil o anestezi etkisi bir tavan yaptı ve o ağrılar çıktı ortaya hastanede hep serum alıyoruz sonuçta baskılıyor ağrıyı vs bende migren varmış öğrenmiş oldum ben o baş ağrılarını sinüzit falan sanardım ama bu sefer ışığa hassasiyet vs dibine kadar yaşadım
İlk çocuğumda bendede çok kısa sürdü kanama şaşırmıştım ama şimdi aşırı kanama olmasa bile çok ufaktan hala var 1 gün olmayınca gusül almak istedim ama bir baktım yine gelmiş..bence kanama yoksa güsul ala bilirsinBir sorum daha var. Şimdi ben 40 gün kanama olacak sanıyordum ama tam 1 hafta sürdü kanamam daha da yok gelen bir şey. 40 gün abdest almayacak mıyım şimdi? Gusül alsam bişeyler okuyabilir miyim yoksa 40 çıkması mı gerekiyor
Kafa gitmiş bendeBiz aynıydık ya 1.5 yaşında
40 gün diye bir şey yok mu yani dinen kan gelmese bileİlk çocuğumda bendede çok kısa sürdü kanama şaşırmıştım ama şimdi aşırı kanama olmasa bile çok ufaktan hala var 1 gün olmayınca gusül almak istedim ama bir baktım yine gelmiş..bence kanama yoksa güsul ala bilirsin
O 40 gün rahmin küçülüp kendi haline gelme süresi canım bazılarında kanama sürer bazılarında kısa sürer. Benim diğerleri uzun sürmüştü bu sefer daha erken bitti.40 gün diye bir şey yok mu yani dinen kan gelmese bile
Al benden de o kadar canım daha kendime gelemedim o kadar kan ilacı almama rağmen arada başım dönüyor kanamam var bide ameliyat yerim hala ağrıyorÖyle malesef sezeryana rahat diyenleri gerçekten anlamıyorum bu gün 16 günüm tabi artık eski ağrılar yok ama dikişlerde ağrılar hızlı kalkarsam oluyor ağır kaldırsam oluyor ondan kolaya kaçıyorlar diyenlere sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?