Alnindan öpmek lazım kolay değil cesaretin bile güzelNormal doğum ve hiç
Pozitif geçiremedim çok kötüydü o yüzden şuan korkuyorum
Kuzum ilk doğum uzun ve bazılarımız için çok zor bende çoook çektim kesi bile atıldı bana. Ama sonraki doğumlarım güzeldi . Gerçekten doğurmak çok zor buraya yazmıyorum insanlar korkar boşver istersen bana özelden anlatKızlar dün gece gitsin gitsin gelmesin diyorum öyle acı yaşadım burda yaşadıklarımdan bahsetmeyim kimse etkilenmesin ha ama çatala gelince çok hızlı geçti bebeğim şükür sağlıklı bende öyle ufak içten yırtıklarım oldu dıştan hiç olmadı keside atılmadı ordan yırtttık
Sancın şiddetli olunca anlarsın doğumun yaklaştığını ilk doğum diye hafif hafif geliyor sancın belki sabaha doğru artar. Ama 1,2 gibide gelebilir şiddetli sancılar. Benim senin gibi gündüz başlayıp gece 1 gibi aşırı sancıdan duramayıp hastaneye gitmiştim kendimden düşünüp söylüyorum yani olmayadabilirKızlar az önce hastaneden geldim 50 dk nst de kaldım. Çok iyi nsten sancıların başlamış deyip eve yolladılar 1 parmak açıklık vardı geçen hafta. Hala aynı açıklık olduğu için eve yolladılar. Ne zaman tekrar gitmem gerektiğini nasıl anlayacağım ki sancılarım düzenli şekilde devam ediyor
Çok sağol canım çok teşekkürlerCanımmmmmbi yandan sana bakmak için girdimmm ay ne güzel bi haber ki bu nası mutlu oldummm hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla ailesiyle huzurla büyüsün bebişin ve doğum yapmış herkes
Nasılsın iyi misin nasıl geçiyor?
Kaşıkla denedin mi zor oluyor muKızlar sütüm tam olarak gelmedi şırınga ile mama da veriyorum sarılık olmaması için, biberon kullansam olur mu sizce
Oyy ablasıyla birlikte daha da zor tabi Allah yardımcın olsun canımÇok sağol canım çok teşekkürlerdarısı senin, bekleyen herkesin başına çok şükür güzeldi. Sakince girdim çıktım ameliyattan. İlk gece biraz zorladı. Şimdi biraz daha iyiyiz. Benim dikişlerim iyileşirse daha iyi olacak
Bide ablamız var 3 yaşında o biraz zorluyoratlatıcaz inşallah
Seninde az kaldı belli değil dimi şekli tarigi
Az az geliyo canım süt ama yetmediği için basıyo çığlığıKaşıkla denedin mi zor oluyor mu
Meme reddi yapmayan biberonlar var aslında ama bilemedim erken mi
Sütün gelir ama vazgeçme daha 2 gün oldu
Şırıngayla büyük oğlumda verdim sonra alıştı hazıra yesin emme refleksi iyi diğildiKızlar sütüm tam olarak gelmedi şırınga ile mama da veriyorum sarılık olmaması için, biberon kullansam olur mu sizce
Yani nasıl verelim canım refleksi iyi güzel tutuyo ama süt azŞırıngayla büyük oğlumda verdim sonra alıştı hazıra yesin emme refleksi iyi diğildi
Sen pes etme canım biberon bilmiyorum meme reddi yaparmı hiçbir fikrim yok ama ben tomme tippe biberonunu aldım meme ucuna çok benziyor o zaman ondan onu aldım..şırınga bu defada hastane dedi kullan ben vermedim çok çektim ilkte ondanYani nasıl verelim canım refleksi iyi güzel tutuyo ama süt az
Az kalmış seninde 15 gün içinde doğurursunOyy ablasıyla birlikte daha da zor tabi Allah yardımcın olsun canımen kısa zamanda toparlarsın inşallah
ben normal ya da suda yapacağım doğumu inşallaho yüzden günüm belli değil ne yazık ki. Çarşamba kontrole gittiğimde doktor bebeğin rahim ağzına oturduğunu yerleştiğini söyledi. Doğuma hazırsın artık bebek ne zaman isterse o zaman dedi her an doğurabilirim ama ay sonuna bekliyoruz normalde en geç ekimin ilk haftası hayırlısıyla inşallah
Günaydın nasılsınn doğurdun muSuyum az az geliyor sabahı beklicez dediler 1 cm açıklık varmış
Doktor çatlak vs olmasın diye bana direk duphalac yazdı taburcu olurken eğer üç günü geçerse iç dedi pazartesi doğum oldu perşembe de hala çıkamamıştım içtim hemen işe yaradı zorlanmadım da al iç kuzum zorlanırsan daha kötü sonuç olabiliyorKızlar bu arada ben ameliyattan sonra büyük tuvalete hala çıkmadım ya normal mi? Afedersiniz gaz çıkarıyorum karnım gurulduyor sürekli ama büyük tuvalet yok. Normal mi
Malesef kızlar ya. Sabah doktorum alttan muayene etti bebişin kafası çok yukardaymış -3 deymiş sezeryan dediler suni versek bile fayda etmez dedi kafasıngeri çıkmış dedi ben yinede suni istedim size böyle bişe demişlermiudiGünaydın nasılsınn doğurdun mu
evde tartınız varsa kendiniz çıkıp sonra bebeği alıp tartabilirsiniz aradaki farktan bebeği kilosu hesaplanırKızlar benim bebeğim çok küçük doğdu hala da çok küçük gibi kilosunu da bilmiyorum daha kontrol zamanı gelmedi .. sadece emziriyorum ama siz mama veriyorsunuz? Neden kilo alsın diye mi? Ben de mi vermeliyim acaba doktor hiç mama ver dememişti ama çok stres oldum ben yanlış mı yaptım mama vermeyi neden düşünmedim daha mı iyi olur versem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?