- 1 Ekim 2018
- 1.224
- 779
- 123
Çok teşekkür ederimBen malt içtim çok iyi geldi bol bol su kuruyemiş özellikle fındık hurma sütün yağlı olur doyuruculugu artar bulgur pilavı yeşilligi bol salata kuru dut en en önemlisi duş alıp dinlene bilmek dus alamiyorsan bile sıcak su torbasi ile goguslerine pres yap benim önerebileceklerim bunlar

cevap için teşekkürler. Bu arada bende de arada baskı oluyor ama özellikle uzanmisken kalkacağım zaman benim de canım çok yanıyor. Mide yanması ise bebeğin mideye yaptığı baskından oluyor bence
 cevap için teşekkürler. Bu arada bende de arada baskı oluyor ama özellikle uzanmisken kalkacağım zaman benim de canım çok yanıyor. Mide yanması ise bebeğin mideye yaptığı baskından oluyor bence

gece sağa sola dönerken alt taraf çok acıyor valla analık kolay değil hiç eşim yanımda fosur fosur uyurken sinir basıyor senin şimdi bu çocuğa ne katkın oldu diye kuruluyorum adama
 gece sağa sola dönerken alt taraf çok acıyor valla analık kolay değil hiç eşim yanımda fosur fosur uyurken sinir basıyor senin şimdi bu çocuğa ne katkın oldu diye kuruluyorum adama 

Allah'ım şu gunler geçse de rahata Ersek diye ettiğimiz duaların rahatlığını yaşayacakmıyız Acep
 Allah'ım şu gunler geçse de rahata Ersek diye ettiğimiz duaların rahatlığını yaşayacakmıyız Acep  bebeğim hep uyuyor emiyor uyuyor.. öyle ağlayan bir bebekte değil çok şükür
 bebeğim hep uyuyor emiyor uyuyor.. öyle ağlayan bir bebekte değil çok şükür