• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Benim de açılma yoktu suni sancı verdi sancilaniyorsun yani yavaş yavaş artırılıyor sancıların. Benim suyum geldi sancı esnasında. Ama acilmam hiç ilerlemedi yani 2 santim olmuş olmamis. Sezaryene aldılar. Çok şükür iyiyiz evladimla evimizdeyiz. acılı olup olmadığını düşünüp kendini kendini darlama üzme. O gün insan çok güçlü oluyor. 🙏 Çok motivasyon yazısı yazıyormuşum gibi geliyordur ama valla Instagram sosyal medya, insanlar o kadar korkutuyorlar ki bu süreçte ben de çok etkilendim ama bu çok başka bir sürecmis. Sürecin inşallah güzel geçer 🙏
Amin çok teşekkürler yazdıklarınız gerçekten iyi geldi. İlk doğumum değil aslında 6 yıl önce oğlumu 37+5 te doğurdum ve 6 cm aciklikla hiç agri hissetmeden gitmiştim sancılarım da çok yüksekti ama ben hissetmiyordum. Bunda 3 haftadır ne sancı var ne acılma ilerledi 2 cm’de duruyor. Hayırlısı diyorum insallah sağlıkla sıhhatle gelsinler de. Bebisiniz de hayırlı olsun sağlıkla büyütün 🙏🏻

Eylül anneleri yatışım yapıldı bebısın suyunda azalma var tansiyon yüksek nts de kötüydü şuan serum takıldı bittikten sonra bakacaklar suni sancı verip doğuracak lar bni dua edinn🥺korkuyorum
Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin, korkma Allahın izniyle hiçbir şey olmaz 🫶🏻 Birkaç saat sonra anne olucaksın misss gibi bir pamuk verecekler kucağınaa bunları düşünnn 💞

Beklerken bol bol ya hannan zikrini oku hayatım inşirah suresi oku faydasını görürsün Allahın izniyle. Bir de becerebiliyosan izin veriyorlarsa yatma, hareket et devamlı 🙏🏻
Nts ye tansiyon aletine bağlıyım canım ve serumda var kolda bebek sıvısı baya azalmış ondan kaldırmıyorlar🥺okurum canım Allah Razi olsun

Kızlar merhaba, henüz doğum yapmamış olanlar ne durumdasınız ? 🥲 benim açılmam hiç ilerlemedi 2 cm’de duruyor çünkü hiç sancım yok. Doktorum eliyle uyarı verdi rahim ağzına birkaç gün yine kanamalı akıntım oldu ama bana mısın demiyor. Pazartesi günü suni sancı verecek sanırım daha fazla beklemek istemiyorum kakasini yapmasin dedi. Suni sancıyla doğum başlatılması nasıl oluyor hiç yaşayan oldu mu? Çok acılı bir durum mu?
Merhaba canım ben son iki doğumumu suni sancıyla yaptım.. sancı verildikten 2 saat sonra sancılar hafiften başlıyordu ona öyle çok sert bir başlangıç olmadı benim 🙏🏻💕 sonradan doğuma yakın artıyor tabii mecbur kendi sancımızda olsa artacak doğuma yakın 🙏🏻 sen daha rahat geçirmek istiyorsan epidural taktır ben istedim ama takmadılar zaten doğum hızlı olur diye düşünmüşler vermediler .. onu bir konuş istersen nasıl bir şey epidural bilmiyorum ama sancıyı daha az hissediyorlarmış

Eylül anneleri yatışım yapıldı bebısın suyunda azalma var tansiyon yüksek nts de kötüydü şuan serum takıldı bittikten sonra bakacaklar suni sancı verip doğuracak lar bni dua edinn🥺korkuyorum
Dua ediyorum canım inşallah iyisindir🙏🏻 ne yaptınız nasıl geçiyor

Kızlaaarr ben hastanedeyim tansiyonum yükseldi doktor riske atmayalım sabah sezeryanla alalım bebeği dedi 36+6 oluyor tam dualarınızı bekliyorum sağlıkla kucağıma alayım küveze girmeden inşallah 🙏🏻🥰

Kızlar Allah yardımcınız olsun gün içinde güzel haberlerinizi bekliyoruz ❤️😍❤️😍

Back
X