• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Canım bende eridim resmen ne oldu anlamadım da ben surekli sütü sağmak zorunda kalıyorum kızım kucuk olduğu için memelerimde ağrı oluyor sarı kız 🐮 diyor bazen eşim 🥴🙃dünden beri de çok fazla kanamam var doktor bitmesi laizm dedi ama biraz fazla ayaktayim ondan sanırım
Ayakta olunca kanama benim de oluyor ilk 49 gün normalmiş çok hareketli olduğum günler geliyor. Ben iki tane emzirdiğim için göbek bike kalmadı😂 ama yumuşak baya spor yapmam gerekecek basenlerim de kalın tabi eski pantolonlarım hala olmuyor üstten zayıfladım yani

Ben yine yatıştayım ama bu sefer doğuruyorum galiba, sancım 170'leri görüyor. Açılmam hala 2 cm. Vajinal muayenede sıyırma diye birşey yaptı doktor, doğumu hızlandırıyormuş. Bakalım onun etki etmesini bekliyorum, dualarınızı istiyoruz Hanımlar, 36+6yız, dün gece yazmıştım baya uzun zamandır da sancılıyız, hayırlısıyla, sağlıkla, acısız, yorulmadan evladımla buradan çıkmayı nasip eylesin Allah..
Yine doğurmuyorum galiba. Alttan muayeneyle sancım artmıştı ama şu an yine azaldı galiba, öyle deli gibi bağırtan bir ağrım yok, Nst'de düzenli çıkıyor sancılar ama Doğumhane'deydim, servise çıkardılar 🤦🏻‍♀️ Doğum kesin olacak deseler uğraşacağım duş, aksak yürüme vs ama faha doğurmayacaksam gerek yok, süreci hiç bilmiyorum. Dağlık yolda gece vakti tır görmüş tavşan gibi bakıyorum odaya girip çıkan doktorların yüzüne 🙈 Böyle olan var mıydı aramızda?

senin de doktoruna özellikle sormuş olman benim içimi daha da rahatlattı yarın sırf bu yüzden 36+6'da doktora gidecektim :D araştırırken bir yerde 36. haftada çalışamaz raporu alınması lazım gibi bir yazı okudum da tereddüt etmiştim
Sordum ya hem hemşiresini hem doktoru darladım resmen 😬🤭

Ayakta olunca kanama benim de oluyor ilk 49 gün normalmiş çok hareketli olduğum günler geliyor. Ben iki tane emzirdiğim için göbek bike kalmadı😂 ama yumuşak baya spor yapmam gerekecek basenlerim de kalın tabi eski pantolonlarım hala olmuyor üstten zayıfladım yani
😅😅Senin işin kolay canım iki bebek emiyor süt rahatsız etmiyor Allah razı olsun su süt sağma makinasından ilk günler zorlandım canımi çok acıttı ama alıştım eskiden nasıl durmusum makinasiz sagdikca sütte çoğalıyor sanki
Dun bir elbisemi giydim oldu inanılmaz şaşırdım karnım porsumus bir biçimde ama duzelecek nasılsa hamileligin çilesi çokmuş rahatladık 😅😅😅

😅😅Senin işin kolay canım iki bebek emiyor süt rahatsız etmiyor Allah razı olsun su süt sağma makinasından ilk günler zorlandım canımi çok acıttı ama alıştım eskiden nasıl durmusum makinasiz sagdikca sütte çoğalıyor sanki
Dun bir elbisemi giydim oldu inanılmaz şaşırdım karnım porsumus bir biçimde ama duzelecek nasılsa hamileligin çilesi çokmuş rahatladık 😅😅😅
Daha çok yeniyiz vücudumuz toparlanacak 🙏🏻 süt sağınca ne yapıyorsun dolaba mı koyuyorsun

Canım acilen Türk kahvesi içmen lazım bol.bol su ve kayısı suyu Türk kahvesi acı olsun nescafeden daha hızlı atıyormus anesteziyi bende de boyun tutulması oldu çok zor bilirim hemşire uyardı beni çok şükür Ağrı cogalmadan kurtuldum
Kayısı suyu nescafe içiyorum bir de Türk kahvesi içeyim canım teşekkür ederim

Canım sezaryen sonrası omuz ağrısının sebebi kesinlikle gaz sancısı oluyor. Koridorda bol yürüyüş yap, yediklerine dikkat et, verdikleri gaz ilaçlarını iç.
Canım çok şükür gaz sıkıntısını hallettim sürekli yürüyüş de yapıyorum canım ama geçmedi bol bol yürüyüşe devam edeyim inşallah faydası olur

Kızlar Bu doktorlar neden insanı hep korkutuyorlar karın çevresi geniş dedi bugün uzun uzun baktı şekerin varmı dedi yok dedim yani cüssemden anlaması lazım dedim eşim kalıplı ben kalıplı normalmi olabilir haftaya net konuşuruz dedi ama bu şekilde devam ederse normal doğuramazsın sezeryana gün verilir belki dedi 40 haftaya kadar 4 kiloyu bulur çünkü dedi

Daha çok yeniyiz vücudumuz toparlanacak 🙏🏻 süt sağınca ne yapıyorsun dolaba mı koyuyorsun
Evet esasen tarih yazmak lazımda ben sıra ile bırakıyorum ilerde benmari usulü ısıtıp verecekmisim
Aynen şükür doğurduk sağ salim 🙏🙏yeni yeni kendimize geliyoruz
Ara ara gelen giden oluyor değişiklik oluyor ama elli tane soru yani 🥴

Kızlar Bu doktorlar neden insanı hep korkutuyorlar karın çevresi geniş dedi bugün uzun uzun baktı şekerin varmı dedi yok dedim yani cüssemden anlaması lazım dedim eşim kalıplı ben kalıplı normalmi olabilir haftaya net konuşuruz dedi ama bu şekilde devam ederse normal doğuramazsın sezeryana gün verilir belki dedi 40 haftaya kadar 4 kiloyu bulur çünkü dedi
Ayy eskiler nasıl doğuruyormus ta bunlar dört kilo görünce bile sezeryan diyorlar anlamıyorum
Son haftalara gelmiş insanları da ekstradan korkutmakta üstlerine yok

Kayısı suyu nescafe içiyorum bir de Türk kahvesi içeyim canım teşekkür ederim
İhmal etme canım o Ağrıyı ben ikincide çekmiştim bilirim nasıl olduğunu narkozla alakalı terledikce atıyorsun sıcak tut

Benim çok kötü canım sağ tarafa donemiyorum otururken bile ağrı var
Geçmiş olsun canım demek sana yan etkisini verdi bende daha bu gün hiss ediyorum mesela gülerken eskisi gibi dikişlerim ağrımıyor buna şükür diyorum evin işini rahat yapıyorum şükür

Sağol canım benim ameliyat dan beri omzum ağrıyor mahvoldum dikişlerimi unuttum resmen geçmiyor da
Ayy aynısı yaşamış anneme aynısını ağlayarak demiştim elektrik çarpıyor gibi batar sabret kuzum havlu koy terin sogudukca ağrır kahveye suya yüklen geçecek

Geçmiş olsun canım demek sana yan etkisini verdi bende daha bu gün hiss ediyorum mesela gülerken eskisi gibi dikişlerim ağrımıyor buna şükür diyorum evin işini rahat yapıyorum şükür
Çok sevindim canım gün gün düzeldik 🙏🙏seve seve büyütelim kuzularimizi

Back
X