• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Hayırlı geceler eylül anneleri doğum yaptım berbattı
Şuan bebeğim küvezde yoğun bakımında
Süt pompa ile sağıyorum elektrikli ama beceremiyorum napmam lazım gögüslerimin ucu şişip aşırı asıyor
Ne kadar süre de yapmam lazım kaç dk ayrı ayrı nasıl yapıcam yalnışmı yapıyorum

Kızlar şaka maka ağrılarım var karnımın üstünde 🫣belimde aşırı yok ama kasıklarıma sızı girip çıkıyor sürekli yürümekte de zorlanıyorum şuan

Süt pompa ile sağıyorum elektrikli ama beceremiyorum napmam lazım gögüslerimin ucu şişip aşırı asıyor
Hayırlı geceler canım neden o kadar zor oldu :( biran önce kavuşursunuz inşallah

Ah işte 1 haftada kilo almamış görünce panik oldum bir an 🥹 sağlıkla gelsin kuzularımızzz ♥️
Geçen haftalarda benim de öyle olmuştu, ishal olmuştum o hafta bebek hiç kilo alamamıştı, belki stresli iştahsız oldugunuz bir dönem geçirdiyseniz o da etkilemiştir belki

Hayırlı olsun maşallah kurtarmisin
Elektrikli ilk zaman zorluyor sora alışıyorsun pes etme sıcak su ile iyice yika masaj yap aletin masaj düğmesine de bas hemen sağım yapma meme zorsuyor

Yani işte sallaskta sallamasakta bazı zamanlar uyutmak zor 😭 çok uykusuzum uyudu benimkiler ama birazdan kalkarlar diye uyumaya korkuyorum çünkü uyanmak çok zor öyle çok uykum varki
Bende uykusuzum benimkinin gözleri açık karnı tok sadece mız mızlanıyor ağlıyor uyusa rahat ederim büyük kendi odasında salladık geçirdik odasına bakalım bu gece nasıl olucak

Hayırlı olsun maşallah kurtarmisin
Elektrikli ilk zaman zorluyor sora alışıyorsun pes etme sıcak su ile iyice yika masaj yap aletin masaj düğmesine de bas hemen sağım yapma meme zorsuyor
Teşekkür ederim canım ama küvezde yavrum🥺duanıza talibim
Onun haricinde şart mı 3 saatte bir dün uyuya kalmışım 6 saat sonra yaptım

Hayırlı olsun sezeryan mi oldun 🌺🌺🌺ağrıların ne durumda
Evet sezaryen oldum. Ağrım var hala ama sabahki kadar değil. Bana dikiş te atmamışlar yapıştırmışlar karnımı. Ben dikiş olacak sanıyordum 😅
Hayırlı olsun canım ya en korktuğum şey yara olması hemen oluyo mu öyle yaralar 😕
Emzirme hemşiresi ilk gebeliğin olduğu için normal diyor. Lansinoh sürüyorum sürekli
Hayırlı olsun canım 😍 usgde kaç gram çıkıyordu?:)
4200 demişti en son 😅😅 biraz yanılmışız

Kızlar o kadar güzelmiş ki tarif edemiyorum ya. Kucağımdan bırakmak istemiyorum hala hiç uyumadım onu izliyorum sürekli 💞💞 allahım hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Bir de yok kordonu hemen kesmesin yok ten tene temas falan o kadar kafama takmıştım ki. Ameliyathanede hiçbiri umrumda olmadı bebek doğsun yeter dedim yaaa 😬😬

Bu arada karına bastırma konusu olmuştu benim karnıma da bastırdılar ama uyuşuk olduğu için hiçbir şey anlamadım. Yok anestezi iğnesi 20 cm miş çok acıyomuş falan. Gram hissetmedim ki üç kez batırdılar.

Demem o ki sağdan soldan çok şey duyuyoruz ve etkileniyoruz haliyle. Hepsi o kadar gereksizmiş ki… kayınvalideye bile en çok takanlardan biri bendim. Şu an yanımda horluyor ben kucağımda bebişimle size bu satırları yazıyorum 😂 akışına bırakmak lazımmış. Ağzıma geleni de söylüyorum bebek benim sonuçta 😅😅

Velhasıl kelam buradaki mesajlarınızı okumak bana çok iyi geldi 🩷 iyi ki varsınız hamza kuşumun teyzoşlarııııı 💞💞

Canım öncelikle hayırlı olsun inşallah tez zamanda sağlıkla çıksın
15 er dakika iki gogsu sağman yeterli diye biliyorum mutlaka gogus ucu kremi kullan yoksa çok tahriş oluyor
İki hafta önce bizde yaşadık bu süreci ve geçen hafta çıktık hastaneden inşallah sende kavuşursun

Evet sezaryen oldum. Ağrım var hala ama sabahki kadar değil. Bana dikiş te atmamışlar yapıştırmışlar karnımı. Ben dikiş olacak sanıyordum 😅

Emzirme hemşiresi ilk gebeliğin olduğu için normal diyor. Lansinoh sürüyorum sürekli

4200 demişti en son 😅😅 biraz yanılmışız

Kızlar o kadar güzelmiş ki tarif edemiyorum ya. Kucağımdan bırakmak istemiyorum hala hiç uyumadım onu izliyorum sürekli 💞💞 allahım hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Bir de yok kordonu hemen kesmesin yok ten tene temas falan o kadar kafama takmıştım ki. Ameliyathanede hiçbiri umrumda olmadı bebek doğsun yeter dedim yaaa 😬😬

Bu arada karına bastırma konusu olmuştu benim karnıma da bastırdılar ama uyuşuk olduğu için hiçbir şey anlamadım. Yok anestezi iğnesi 20 cm miş çok acıyomuş falan. Gram hissetmedim ki üç kez batırdılar.

Demem o ki sağdan soldan çok şey duyuyoruz ve etkileniyoruz haliyle. Hepsi o kadar gereksizmiş ki… kayınvalideye bile en çok takanlardan biri bendim. Şu an yanımda horluyor ben kucağımda bebişimle size bu satırları yazıyorum 😂 akışına bırakmak lazımmış. Ağzıma geleni de söylüyorum bebek benim sonuçta 😅😅

Velhasıl kelam buradaki mesajlarınızı okumak bana çok iyi geldi 🩷 iyi ki varsınız hamza kuşumun teyzoşlarııııı 💞💞
Oh mis ağrılar oluyor onlarda geçiyor nasılsa yeterki Bebek iyi olsun adıyla yaşasın Hamza Bebek ,😍😍😍💜🤍

Teşekkür ederim canım ama küvezde yavrum🥺duanıza talibim
Onun haricinde şart mı 3 saatte bir dün uyuya kalmışım 6 saat sonra yaptım
NEden küveze aldılar çok kalacakmi
Dinlenmisin artık yapacak bişi iki saatte bir emzirmek laizm sarılık olmaması için belki sen uyurken mama verildi bilemedim

Kızlar kordon dolanması olup normal doğum yapan oldumu çevrenizde veya bi bilginiz varmı bunla ilgili benim bebeğim boynuna kordonunu dolamış.
Kızlar kordon dolanması olup normal doğum yapan oldumu çevrenizde veya bi bilginiz varmı bunla ilgili benim bebeğim boynuna kordonunu dolamış.
Fikri olan yokmu🥺

Kızlar göğsumun teki sağım sorasinda taş gibi oldu agriyor ve sürekli bir ağrı geçmiyor da sıcak su torbası bıraktım ama nafile bir ağrı kesici aldım artık
Duştan sora dallı atlet şort giyip biraz evin içinde dolaştım büyük ihtimal üşüttum önerisi olan varmı
julettae julettae
PhoebeBuffay00 PhoebeBuffay00
Niqu Niqu
Ve diğer anneler

Fikri olan yokmu🥺
Canmm benjm görümcemin oğlu normal doğmuş kordon dolanmış bir sorun yaşamamis

Fikri olan yokmu🥺
Benim bebeğiminde boynuna kordon dolanmış ama doktor dert etmememi söyledi,doğumdan önce çözülebilir sonuçta. Ben hiç umursamadım çözülür gözüyle bakıyorum. İki gün sonra randevum var orada öğreneceğim çözülüp çözülmediğini.

Back
X