• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
İhmal etme canım o Ağrıyı ben ikincide çekmiştim bilirim nasıl olduğunu narkozla alakalı terledikce atıyorsun sıcak tut
Bugün biraz daha iyi canım sıcak tuttum sıcak havlu koydum bir de doktor bir krem verdi hafifliyor çok şükür

Geçmiş olsun canım demek sana yan etkisini verdi bende daha bu gün hiss ediyorum mesela gülerken eskisi gibi dikişlerim ağrımıyor buna şükür diyorum evin işini rahat yapıyorum şükür
Zaman geçtikçe daha iyi oluyoruz çok şükür

Benim bebeğiminde boynuna kordon dolanmış ama doktor dert etmememi söyledi,doğumdan önce çözülebilir sonuçta. Ben hiç umursamadım çözülür gözüyle bakıyorum. İki gün sonra randevum var orada öğreneceğim çözülüp çözülmediğini.
Kaç kez dolanmış cnm doktor ne dedi Bana ilk gittiğim doktor hemen sezrynla alalım dedi bn kabl etmedim

Merhaba kizlar ense kalinligi sinirda bobreklerde genislik ve bagirsaklarda parlaklik var denildi bebegime boyle bi durumla karsilasan varmi bana down sendrum riski var dedi moralim bozuk
Moralini bozma canım bana da çok şey söylediler hatta bacak boyu çok kısa bu da down sendromu şüphesi dediler çok şükür kısım çok iyi hiç üzme kendini stres yapma

Moralini bozma canım bana da çok şey söylediler hatta bacak boyu çok kısa bu da down sendromu şüphesi dediler çok şükür kısım çok iyi hiç üzme kendini stres yapma
Insallah benimde bebegim sagliklidir okadar uzuluyorm ki dua edin bizede lutfen bide siz dogurdunuzmu yda ne zaman geliyor bebiss

Insallah benimde bebegim sagliklidir okadar uzuluyorm ki dua edin bizede lutfen bide siz dogurdunuzmu yda ne zaman geliyor bebiss
Canım 1 Eylül kontrol diye gittim doğuma alındım benim kızım da gelişim geriliği de vardı ama çok şükür iyi. Sende bebeğin de iyi olacaksınız dualarım hepinizle güzel düşün güzel olsun

Canım 1 Eylül kontrol diye gittim doğuma alındım benim kızım da gelişim geriliği de vardı ama çok şükür iyi. Sende bebeğin de iyi olacaksınız dualarım hepinizle güzel düşün güzel olsun
Allah anali babali saglikli uzun omurler nasip etsin masallah🥰🥰insallah cnm gercekten cok korkuttular beni baska doktora gitcm insallah oda ayni seyleri demez

Öncelikle doğum yapan arkadaşlar geçmiş olsun gözünüz aydın. Biz bugün taburcu olduk ilk işimiz duş almak oldu. Doğum yaptığım gün olmasada çok şükür diğer gün ablamlar yetişti sağ olsunlar çok iyi bakıyorlar yardımcı oluyorlar. Emme sıkıntısı çok yaşadık kızımla ama çok şükür aştık şuan sıkıntı yok biz iyiyiz çok şükür. Darısı doğum yapacaklara olsun inşallah. İlk hediyemiz annem den oldu kızıma altın küpe almış şimdi den heyecan yaptım büyüsünde hemen takayım diye 🥰

Allah anali babali saglikli uzun omurler nasip etsin masallah🥰🥰insallah cnm gercekten cok korkuttular beni baska doktora gitcm insallah oda ayni seyleri demez
Amin sağol canım benim darısı sana inşallah. Allah'a sığın ona güven ve hiç stres yapma deki ben bebeğimi sağlıkla kucağıma alacağım ben inanıyorum ki öyle de olacak inşallah sağlıkla kucağına alacaksın 🥰

Amin sağol canım benim darısı sana inşallah. Allah'a sığın ona güven ve hiç stres yapma deki ben bebeğimi sağlıkla kucağıma alacağım ben inanıyorum ki öyle de olacak inşallah sağlıkla kucağına alacaksın 🥰
kandil diye hep dua ettm kendimede tum gebelerede insallah saglikla.kolaylikla bizde kucagimiza aliriz 🥰🥰rabbim.kimsenin kucagini bos birakmasin

Hala doğum yapmayan arkadaşlar nasılsınız? Ben 37. Haftada pert oldum. Gece yine 3te uyandım uyuyamadım bi daha. Uyumaktan vazgeçtim yatıp dinleniyim diyorum yatak batıyor sanki rahat bir pozisyon yok. Az önce de bir anda burnum kanadı. Gerçekten son bir haftada ağırlaştım öncesinde gayet iyiymişim. Son 4 gün diyorum Allahım yardım et diyorum

Kaç kez dolanmış cnm doktor ne dedi Bana ilk gittiğim doktor hemen sezrynla alalım dedi bn kabl etmedim
Bir kere dolanmış ben de çok net gördüm ultrasonda. Doktorun bence sezeryana yer arıyor . 2 defa bile dolanabiliyormuş açılabiliyormuş da sonrasında.

Canım doktor haftan küçük bebekde küçük dedi.
Bebeğe giden kan akımı bozulmuyorsa çoğu doktor risk olarak bile görmüyor zaten neredeyse tüm gebeliklerin %25’inde görülüyormuş tabii insan hep en kötüsünü düşünüyor ama sen olabildiğince pozitif kal herhangi bir komplikasyon gelişme riski çok düşük genelde normal doğumada engel değil ama kordon kısaysa vajinal doğum esnasında kordon gerilmesin diye sezaryen önerebiliyorlar bence doktorundan daha ayrıntılı bilgi iste o içini rahatlatacaktır inşallah bebeğine sağ salim kavuşursun

Kizlar bugun randevum vardi Sali gunune yatis verdi doktor dogumu suni sanciyla baslatacaklar saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalim insallh su mubarek gun hurmetine🙏
Sanırım aynı gün doğum yapacağız bende 40+2 deyim salıya kadar kendi doğmazsa Salı günü bana da suni sancı verecekler inşallah sağ salim atlatırız

Bebeğe giden kan akımı bozulmuyorsa çoğu doktor risk olarak bile görmüyor zaten neredeyse tüm gebeliklerin %25’inde görülüyormuş tabii insan hep en kötüsünü düşünüyor ama sen olabildiğince pozitif kal herhangi bir komplikasyon gelişme riski çok düşük genelde normal doğumada engel değil ama kordon kısaysa vajinal doğum esnasında kordon gerilmesin diye sezaryen önerebiliyorlar bence doktorundan daha ayrıntılı bilgi iste o içini rahatlatacaktır inşallah bebeğine sağ salim kavuşursun
İnşallah canım Normal doğumda olsa sezeryanda olsa razıyım yeter ki bebeğim sıkıntı yaşamasın gerisi Rabbimin takdiri

Back
X