• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Bebek aşağıya inmişmi diye bastırmış bana çok saçma geldi
Benim de çatı muayenesi yapan ebe hafif bastırmıştı çatı muayenesi canımı çok yaktı ama bastırdıpında ağrı olmadı çok hafif bastı sizin ki baya bastırmış demek

Teşekkür ederim canım. Ben acil doğuma alındım gelişimi geriden geliyordu 2 kilo 100 gram doğdu canım. Sende hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏 🥰
Merhaba Allah bağışlasın benimkide minik doğdu mama kullanıyormusun acaba ilk gebeliğim ve Herkes küçük zayıf diyip moralimi bozuyor nasıl toparlıycam kendisini ilk gebeligim yardımcı olur musunuz bide baş çevresi kaçtı sizin

Maşallah mama kullandınız mı acaba ben mecbur kullanıyorum Aptamil prosyneo ise yarayıp yaramadığını nasıl anlicam şuan 10 günlüğüz
3 ay falan süt sağdım hep verdim emmeyince sütüm azaldı süt mama şeklinde ilerledik mama verdim Golden goat verdim önce iyiyidi sonra kabızlık yaptı hip kullandık memnunduk kilo alımı iyiydi büyüyüp hareketlenince kilo alımı durdu şuanda

Kızlar benim gece nişanım geldi demiştim 4 gibi sabah 7.15 de suyum geldi 8 de hastaneye geldik 11.24 de kızım kucağımdaydı çok yorgunum çok hızlı bi doğum oldu ama ebe beni Epidural almamaya ikna etti gerçi alsam da en zor kısmı en sondu benim için ıkınma konusunda biraz zorlandım ama çok şükür hepsi bitti sona kalırım diyordum ama İdil kuşum 37+5 de gelmeyi tercih etti göğüs ucum çok yok ememiyor mama verecz sanırım hayırlısı olsun 🙏
Şuan o kadar özendim ki size normal doğurasım geldi maşallah 🧿gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün 🥰

3 ay falan süt sağdım hep verdim emmeyince sütüm azaldı süt mama şeklinde ilerledik mama verdim Golden goat verdim önce iyiyidi sonra kabızlık yaptı hip kullandık memnunduk kilo alımı iyiydi büyüyüp hareketlenince kilo alımı durdu şuanda
Sizce mama vermek ekstra iyi mi bana diyorlar ki keşke mama da versen daha çok kilo alır. Yani Bebek şuan sağlıklı gibi kilo alsın diye mama vermeli miyim?

Benim de gece 1.30da nişanım geldi. Sancıya uyandım sancılarım hala devam ediyor ama açıklık hiç yok diye eve yolladı doktorum. Hızlıca doğum olur sanmıştım kızlar inşallah sizin öyle olur yoksa uykusuzluk üstüne yoruyor

Kızlarrrr kontrolden çıktım. 3100 gr olmuş 😍 38+1 oldum. 10 eylül çarşamba doğuruyorum sonunda 🤩😄
Oy maşşalah ne güzel bide insanı. Bi tarihi olması güzel ya bizlerde tık ya inşallah 40 lara kadar beklemeyiz seninle tarihlerimiz aynı diğer grubtan beraber geldik
10 eylüle kadar gelmezse galiba tek ben kalıyorum doğuramayan
Normal doğuranlar olarak buradayız bakalım pazartesi doktorum ne dicek kilosundan dolayı eğer gelmezse sezeryan dedi ama yapacaklarını sanmıyorum

Benim de gece 1.30da nişanım geldi. Sancıya uyandım sancılarım hala devam ediyor ama açıklık hiç yok diye eve yolladı doktorum. Hızlıca doğum olur sanmıştım kızlar inşallah sizin öyle olur yoksa uykusuzluk üstüne yoruyor
Benimde aynı şekilde açıklık çok az ama sancılarım çok

Evet ya onlar niye öyle anlamıyorum🥲Hangi şehirdesin
Zevk alıyorlar çünkü. Benim kv de sürekli, çok yaramaz olacak, seni uyutmayacak, hiçbir iş yapamayacaksın, yemek bile yiyemeyeceksin, sen şimdi pijamalara kadar ütü yapıyorsun o zaman çamaşır bile yıkayamayacaksın.. akşama kadar yazabilirim cümlelerin devamını. Dua yerine geçecek diyorum, öyle olmayacak diyorum ama aylardır değişmedi, artık dil dökmüyorum, gülüp geçiyorum. Siz de öyle yapın, yoksa çok zor bunları düşünmek..

Kızlar benim gece nişanım geldi demiştim 4 gibi sabah 7.15 de suyum geldi 8 de hastaneye geldik 11.24 de kızım kucağımdaydı çok yorgunum çok hızlı bi doğum oldu ama ebe beni Epidural almamaya ikna etti gerçi alsam da en zor kısmı en sondu benim için ıkınma konusunda biraz zorlandım ama çok şükür hepsi bitti sona kalırım diyordum ama İdil kuşum 37+5 de gelmeyi tercih etti göğüs ucum çok yok ememiyor mama verecz sanırım hayırlısı olsun 🙏
Yaaa 😍😍 Ne kadar güzel ve pozitif bir doğum hikayesi, haftalardır sancı çekip açılması artmayan şahsıma acayip güzel bir umut oldu yazdıklarınız, Rabbim güzel bir ömür versin ikinize de ailenizle, sağlıkla..

Back
X