• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Doğum yapmış annelerden süt arttırmak hangi vitamin ve takviyeler kullanıyorsunuz önerileriniz var mı?
Dahaca doğum yapmadım ama , Eşim yurtdışından gelecek doğuma gelmeden ona göre oradan da getirtmek istiyorum şimdiden.
Ben bolll bol su içiyorum bir de emzirmeden önce hoşaf içiyorum bence çok etkisi oluyor. Bir de ben son haftalarımda hep memeyle oynadım ovaladım masaj yaptım uyardım sürekli. Kucağıma bebeği verdikleri an sütüm geldi çok şükür bağlantılı olabilir diye düşünüyorum
Siling aldınız mı kızlar
Ben aldım bir kez takmayı denedim ama kafasını tutamadı djjdkd tekrar denemeye de vaktim olmadı hiç
Burunları nasıl bebeklerinizin benimki bazen tıkalı gibi fosur fosur ses geliyor geçen gün duramadım serumla temizledim pislik çıktı rahatladı
Serumla temizlemeye ben çok korkuyorum ya almadım o yüzden hiç
Benim özellikle sağ tarafta aşırı bi ağrı yanma var doktora sordum düğüm yeri orası dedi yerimden çok zor kalkıyorum yataktan hiç kalkamıyorum
Benim de sağ tarafım çok fena yanıyor sanki solda hiçbir şey yok hep sağ taraf. Biraz dayan bir haftayı geçince daha rahat ediyor insan
Kizlar habersiz bıraktım sizi ama anca 17.20 de dogumum oldu cok sukur iyiyiz 3320 gr dogdu boyu 48 cm😅 ağrım cok fena ama dayanacam yapcak bisi yok🙄
Oyyy kuzucuk hoşgelmiş annesii gözün aydın olsun 🥰🥰

Ben bolll bol su içiyorum bir de emzirmeden önce hoşaf içiyorum bence çok etkisi oluyor. Bir de ben son haftalarımda hep memeyle oynadım ovaladım masaj yaptım uyardım sürekli. Kucağıma bebeği verdikleri an sütüm geldi çok şükür bağlantılı olabilir diye düşünüyorum

Ben aldım bir kez takmayı denedim ama kafasını tutamadı djjdkd tekrar denemeye de vaktim olmadı hiç

Benim de sağ tarafım çok fena yanıyor sanki solda hiçbir şey yok hep sağ taraf. Biraz dayan bir haftayı geçince daha rahat ediyor insan

Çok kolay aslında alışana kadar mesela biraz önce hep ağladı karnı tok gazınıda çıkarttım en son çare burnunu temizledim pislik çıktı hemen sustu uyuyor çok şükür

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini😍
Sagolun canlar 😘❤️

Kizlar habersiz bıraktım sizi ama anca 17.20 de dogumum oldu cok sukur iyiyiz 3320 gr dogdu boyu 48 cm😅 ağrım cok fena ama dayanacam yapcak bisi yok🙄
Hayırlı olsun ,🌺🌺🌺🌺🎉🎉🎉 Allah analı babalı büyütsün

Son düzenleme:
Benim de şu an kafası çok yukarıda kafası angaje olmamış dedi 40+3 teyim eğer girmezse de 17si suni sancı ile doğum başlatılacak kesin etki eder etmez bir şey diyemeyiz dedi doktorum deneyeceğiz ama olmadı sezeryana doğru gidiyorum bakalım.
Biz denedik olmadı akşamdan sabaha kadar kakasını yapınca sezeryana aldılar

Kızlar biz bugün ne yaptıysak olmadı ya sarılıktan yattık bi gün o yüzden mama da veriyorum ama benimki ne 2 saat bekliyor bugün sürekli meme de durmak istedi napacağımı şaştım sizin bebekler nasıl
Bwnimkide en fazla 1 saat emmeden durabiliyor genelde hep memede çok bağımlı oldu bana

Gözün aydın canımm 😍😍 maşallah her şeyi çok iyi 🙏🏻 çabukta geçer ağrıların inşallah 🙏🏻🌸🌸

Ben aldım ama onu ne zaman kullanabiliyoruz yeni doğanda
Kullanıyorlar ben görüyorum instagramda
O kumaş olanlardan mı aldın
Ben onlardan düşünüyorum
Benim doktor da göbek bağı düşecek 2 gün geçecek bana foto yollayacaksın ben ok diyince yıkayacaksın dedi neden farklı farklı şeyler söylüyorlar
Ya evet bende öyle düşünmüştüm.dün doktor bana öyle deyince utandım valla gelince hemen yıkadık. Gerçi doktoru değiştiricem sevmedim.
Yaaa allah analı babalı büyütsün canım 🥰
Her bebek geleceği zamanı kendi seçiyor yaa 16 sı diyorduk bak çıktı gelfi 😍 iyisiniz dimi

Ben onlardan düşünüyorum

Ya evet bende öyle düşünmüştüm.dün doktor bana öyle deyince utandım valla gelince hemen yıkadık. Gerçi doktoru değiştiricem sevmedim.

Her bebek geleceği zamanı kendi seçiyor yaa 16 sı diyorduk bak çıktı gelfi 😍 iyisiniz dimi
Ben de kumaş sling var çok rahatlık ve bebeği hiç rahatsız etmiyor direkt anne kucağına almış gibi yatıyor göğüste bnce mutlaka al seversin

Ben onlardan düşünüyorum

Şundan aldım ben arkadaşım önermişti

Back
X