Sağlıkla büyüsün inş şimdi iyisiniz ama di mi?Biz denedik olmadı akşamdan sabaha kadar kakasını yapınca sezeryana aldılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla büyüsün inş şimdi iyisiniz ama di mi?Biz denedik olmadı akşamdan sabaha kadar kakasını yapınca sezeryana aldılar
Benim az az devam ediyo canım, çok az değil mi süre sonra tamamen mi bitiyo 40 gün sürer diye biliyodumH haziran cicegim canım kanaman ne durumda? Benim bitti galiba normal ped taktım ona bile 1 damla anca geliyor. İlk doğumda daha uzun sürmüştü sanki
Bu sefer daha hızlı bitti
Çok şükür canım inşallah bizimki de geçer yarın tekrar ölçtürcezCanım bizim ki 14 e çıkmıştı ben mama da verdim sütüm olsa da ve ben mavi ampul alıp taktım bütün gece mavi ışığın altında uyuttum 3 gün ve uyumadım sürekli emzirdim geçti çok şükür
Amin canım insallahÇok teşekkür ederim canım çok sağol darısı başına
Ay sorma kardeşim kardeşim diyor ama huyu suyu çok değişti. Hırçınlaştı. Eşimle Sabır çekiyoruz sürekligeçecek tabi alışacak ama zormuş
bebiş iyi galiba , büyük kızdan fırsat bulursak öpüp seviyoruz
![]()
Nasilsin canim hastaneye giitinmiHanımlar benim doğumum başladı galiba şu nişan falan yok ama düzenli sancılar geliyor dua bekliyorum inşallah
Evet canım biz atlattık çok şükür doktor gelmene gerek yok gayet iyi dedi birkaç gündür götürmedim bidahaTekrar kan verdiniz mi kontrol için
Canım çok şükür kanamam oldu rahatladım yoksa deneyecektimAdet söktürücü masaj var youtubde ben denemiştim gerçektende adetim o günü gelmişti ama şimdi yapmak olurmu onu bilmiyorum
Allah'ın izniyle geçer inşallah doktor genelde 1 hafta içinde geçer bazen 10 günü bulur demiştiÇok şükür canım inşallah bizimki de geçer yarın tekrar ölçtürcez
Aminnn inşallah bebeğin de sen de iyi olTeşekkür ederim canım bebek azıcık büyüsün toparlansin giderim tedaviye tekrar başlarım. Kızım erken doğdu ve gelişim geriliği vardı. Sütüm iyi geliyor bir süre emzireyim idare edecen artık geçen gün gene tuttu ağrı 3 gün sürdü. Rabb'im tüm hastalara şifa versin![]()
Benim tam 7 gün sürdü sonra kesildi. Sezaryen olduğum için içeriyi temizlediler sanırım o yüzden kısa sürdüKızlar doğumdan sonra kanama ne kadar sürüyor benim Bi bitiyor gibi oluyor sonra tekrar devam![]()
HayırNormal doğuran arkadaşlar doğum sonrası karnınıza bastırdılar mı
Ayy sendemi dogurdun kimse kalmadi galiba Eylül annelerinde doğuracak artik gozun aydin canim ne ara gittin kiz maşallah suyunmu geldi.Hanımlar doğurdumAllahım bunu da yazacak mıydım
![]()
Maşallah Gözün aydin canim normal dogummu yaptin.İyi akşamlar kızlar uzun zamandır siteye giremedim..09.09.2025 tarhinde Çok şükür ben mucizemi kucağima aldim Rabbim sizi de hayırlısıyla kurtarsın inşallah![]()
Teşekkür ederim yok sezeryan doğum olduMaşallah Gözün aydin canim normal dogummu yaptin.