• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar mama artı emzirme gidenler düzeniniz nasıl? Hangi biberonu kullanıyorsunuz? Hangi mamayı kullanıyorsunuz?
Her istediğinde meme veriyorum 3 saatte 1 hipp mama veriyorum genellikle 40 cc içiyor mamayı bugün kontrolden geldik 17 günlüğüz artık gece uyandırmayın kendi uyanırsa beslersin dedi

Ya kızlar ben de süt konusunu kafama takmadan duramıyorum iki göğsümü toplam 1 saat sağıyorum 30 35 cc anca çıkıyor takviye kullanıyorum ama göğüslerim boş sapık gibi oldum bugün hastanede emzirme odasında 2 anne vardı memeleri dolu dolu imreniyorum

Canım siz tarafta öylemi çocuk doğduğunda gelmek daha minik sende uyğun diğilsin ondan şaşırıyorum ben birde sen mevlitte yaptın geleydiler o gün bilmiyorum bizde memlekette ayıp bilirler daha yeni doğduğunda görmek için mevlit yapılıyor o zaman giden gidiyor gitmeyende bekliyor bebek 5-6aylık olsun artık evin düzeni olduktan sonra görmeye gidiyorlar o bile kural diğilki mutlaka gidilmeli sana yazık diğilmi daha 40 günün olmadan geliyordular valla ben diyorum ya kendime zar zor yemek çay koyuyorum hele başkasını düşünemiyorum bile + kusmuklu dolanıyorum evde sinir stres her şey var uykusuzum birde kendi annem bile olsa onunla bile görüntülü çok az konuşuyorum bu kadar vaktim nerde bende o da anlayışlı tabi..demek sen bendende sabırlısın ben kendimi sabırlı sanıyordum🫢sana bu mesajı yarım saate yazdım😅ben bu kışı sanırım yeni bir şey almıcam mevlit için elbise alırım sonrada beklicem zayıflayım öyle
Sabrim taşıyor bazen ama yapacak bişi yok malesef bizim buralarda böyle yatak odasının camlarını sildim perdelerini yıkadım inanılmaz yoruldum yarına da kalan işleri yapıp Perşembe günü de akşamdan ikramlık hazirlayacam

Sabrim taşıyor bazen ama yapacak bişi yok malesef bizim buralarda böyle yatak odasının camlarını sildim perdelerini yıkadım inanılmaz yoruldum yarına da kalan işleri yapıp Perşembe günü de akşamdan ikramlık hazirlayacam
Anladım canım Allah güç versin ben daha mevlit yapmadım🤷🏻‍♀️

Peki ne dedi bu fıtık için ne yapacağız? Ameliyat mı olacaklar ne diyor doktorun..:/
Benim kızım dünden beri çok iyi sanki gaz sancısı yok gibi. Ama akşam 8-12 arası hiç uyumuyor o beni zorluyor ama genelde uykusu iyi bir iki saat uyuyor yatınca
Doktor 1 yaşına kadar birşey yapamayız beklicez bazıları kendiliğinden geçiyor muş benimki ne gündüz ne gece uyumuyor sadece akşam azıcık uyuyor sürekli ıkınıyor

Back
X