• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
3 4 saat olursa sıkıntımı benım oğlum kalp damar açıklığı var korkuyorum ben nolur nolmaz diye 2 saatvte bır uyandırıyom zorla hatta o kadar uyumuyor genelde uyuduğu vakitler de öyle yapıyorum sizce napmaö lazım uyusun mu
3-4 saat olması iyi bir şey zaten iyi uyuyabildiğini gösterir

Hanımlar kafayı yemek üzereyim yardımcı olun lütfen bebeğim kusuyor bı yandan beslenme düzenimiz yok bı yandan mamayma besliyorum ne kadar vericem ne kadar saate vericem uyurken uyandırayım mi bilmiyorum 45 günlük şuan ve hala aynı duruyor küçücük ne zaman büyüyecek 2500 doğmuştu ona bakamıyorum geceleri sadece bir defa uyanıp verebiliyorum yanlış mı yapıyorum yardımcı olun lütfen 😓
Ben de aynı durumdayım. Sadece mama alıyorsa kilo*150 cc günlük mama ihtiyacı kaç kez besleyeceksen ona bölüp verebilirsin canım. Kilo alımı nasıl?

Canım benim çok teşekkür ederim duygulandım vallahi 🥹Allah razı olsun senden beni çok iyi hissettirdi bu mesajın inşallah dedigin gibi olacak
Umarım yavrum tez vakit iyileşir biran önce büyür bunları hatırlamam🥺🤲🏻♥️💐
Öyle hızlı büyüyorlar ki söylediklerinde inanmazdım büyük çocuğum ilkokula başladı sorsan dün doğdu derim inan ki zaman acımasız :) hamilelikte su gibi geçti son ay zordu ama yine de güzeldi biraz daha sürsün isterdim 🤭

Ben hiç kasmadım ya kahvaltıya akşam yemeğine heryere gittik gidiyoruz çok seviyorum gezmeyi. İlk bebemde bundan daha çok geziyordum kışın doğmuştu birde 😅
Gezmeyi bende seviyorum ama evden çıkmak iki çocukla çok zor ya nasıl yapıyorsun geçen mecbur evraklar için ailece çıkmıştım eve girdiğimde bir sürü eşyaları oldu ikisi birden başladı ağlamaya🤦🏻‍♀️

Çıkartıyorum ben daha 12 günlükken parka gezdirmeye çıkardım 16 günlükken avm gezdirdim djdjdk markete falan götürüyorum arada
Bir cocukmu sende?ilk oğlumda çok güzel çıkartıyordum sabahın köründe temiz hava alsın diye şimdi ama ikiside küçük yapamıyorum

Kızlar bebek bir duruyor bir durmuyor ama bana normal geliyor çocuk daha yeni adapte oluyor diye çok sorun etmiyorum ama siz yemek yapabiliyor musunuz yoksa bı ben mi beceremedim ikisini aynı anda yapmayı. Hayır böyle yetişemiyorum iki çocukla olanlar nasıl ayarlıyor ymeek işini. Dün iki saat sürdü bir tencere yemeği 😥
2 çocukla yapamıyorum. Bazen fırsat bulursam sabahtan koyarsam oluyor ama bAzende hiç yapamıyorum. Artık nasıl denk geliyorsa. Aç kalmakta anneliğe dahil

Güncelleme geçeyim sanırım 5. Hafta atağımız başladı. Sürekli kucakta durma isteği durduk yere ağlama, yatağa koyunca uyanma… bide kusma başladı 1-2 keredir. Emzik alıştıramadık bi türlü. Tutmuyor ya itiyor diliyle. İleri aylarda Emziksiz uyutmak zor olur mu ya?

Güncelleme geçeyim sanırım 5. Hafta atağımız başladı. Sürekli kucakta durma isteği durduk yere ağlama, yatağa koyunca uyanma… bide kusma başladı 1-2 keredir. Emzik alıştıramadık bi türlü. Tutmuyor ya itiyor diliyle. İleri aylarda Emziksiz uyutmak zor olur mu ya?
Benim büyük oğlum asla emzik istemedi bende ısrar etmedim çünkü emziye karşıydım uyudu ama zorlanmadım şimdi ama bebeğime mecbur oldum emzik verdim hemen kaptı çünkü aç olmasa bile mamayı içiyordu ve kusuyordu.Birde sanırım bir tek benim bu ataklara inanmayan🤔☺️

Allah kolaylık versin hepimize canim bende beceremedigimi yetmediğimi düşünüyorum sağlık sorunlarim da var Annem baktı yorgunum iyi değilim memlekete gel biz çocuklarla ilgilenelim biraz dinlen dedi maddi yönden çok sıkıntı var inşallah gidebilirim
Git bence istiyorsan canım iyi gelebilir sana ve çocuklara.

Kızlar çok kötüyüm bebeğim çok ağlıyor gündüz uyumuyor gecede uyumuyor yatakta hep nefes alırken boğulur gibi nefes alıyor akşamda çok ağlıyor ne yaparsam yapayım ağlıyor meme istiyor hep meme veriyorum onda da ağlıyor emzik zaten tutmuyor çok ciddi ağlama krizlerine giriyor akşam 7 de bi başlıyor gece 12 ye kadar altınada yapıyor gazınıda çıkartıyor ama derdi ne bi şeyimi var anlamıyorum doktora mı götürsem bilmiyorum büyük kızımada ilgi gösteremiyorum psikolojim altüst

Gezmeyi bende seviyorum ama evden çıkmak iki çocukla çok zor ya nasıl yapıyorsun geçen mecbur evraklar için ailece çıkmıştım eve girdiğimde bir sürü eşyaları oldu ikisi birden başladı ağlamaya🤦🏻‍♀️
Senin ikiside küçük olduğu için daha zordur. Benimki büyük olduğu halde zorlanıyoruz malum erkek çocuğu asla durmuyor yerinde. Ama evde durunca da daha kötü oluyorum bunalıyorum hergün olmasa da haftada bir iki çıkmak iyi geliyor insana

Kızlar çok kötüyüm bebeğim çok ağlıyor gündüz uyumuyor gecede uyumuyor yatakta hep nefes alırken boğulur gibi nefes alıyor akşamda çok ağlıyor ne yaparsam yapayım ağlıyor meme istiyor hep meme veriyorum onda da ağlıyor emzik zaten tutmuyor çok ciddi ağlama krizlerine giriyor akşam 7 de bi başlıyor gece 12 ye kadar altınada yapıyor gazınıda çıkartıyor ama derdi ne bi şeyimi var anlamıyorum doktora mı götürsem bilmiyorum büyük kızımada ilgi gösteremiyorum psikolojim altüst
Nefes alışında farklılık gözlemlediysen götür bence bir sıkıntısı olabilir aksam 8-12 arası bizde aynıyız susmuyor uyumuyor artık pertim çıkıyor sürekli kucakta tutmaktan sırtım omuzlarım ağrıyor

Kızlar her kes mevlit yaptımı ben hala yapmadım ya
Ben yapmadım şart görmedim. Hayrını başka şekilde yaparız diye dusundum.
PhoebeBuffay00 PhoebeBuffay00 bugün yemek yaparken yandı tekrar da yapamadım büyük bebeğim meyve falan yedi tüm gün canım çok sıkıldı bebeğim uyuyunca tekrar çorba yapacaktım çocuğa ama ikisi bir öyle ağlıyorlardı ki yapamadım hiç mi vaktim olmadı olmadı işte:( yavrum öyle uyudu bebeğimde şimdi uyudu ocağa çorba suyu koydum gece çocuk kalkarsa içireceğim çok vicdan yaptım uyansın gece istiyorum ilk defa :( eşim yok bugün gece gelecek yoksa o yapıp yediriyordu hiçbir şeyi beceremiyorum sanki kendimi iğrenç hissediyorum
🥹😕😥 Aynı hisler bana da geliyor sonra bu durunca kızıyorum kendime. Yemek konusunu çok dertleniyorum bebek de bu ara asla durmuyor ama atakları diye dusunuyorum. Rabbim beterlerinden korusun. Üç evladin var yapabileceginin ennn iyisini yapıyorsun. Kendini iyi hisset ❤️ Rabbim kolaylık versin. Esin de ne güzel destek oluyor bı de ondan sınavın olduğunu düşünsene 😕🙏
2 çocukla yapamıyorum. Bazen fırsat bulursam sabahtan koyarsam oluyor ama bAzende hiç yapamıyorum. Artık nasıl denk geliyorsa. Aç kalmakta anneliğe dahil
😥🥹 Allah evlatlarınla sana kolaylık versin. Zor surecteyiz ama geçecek insalalh

Kızlar siz yaziyorsunuz ben okudukça üzülüyorum. Bizim oğlan durmuyor kaç gündür. Odayı sessiz yaptım ayGimda sLladim durmayan cocugu olan denesin ses gurltu ayarlama yapın. Emzik tutmayan çocuk olan yazmış alinti yapmayı unuttum şimdi. Emzik değiştir ya buyuk ya da küçük geliyordur. Al uyguna bı tane bakalım onu tutacak mı

Yemek anladigim kadariyla herkesin sınavı olmuş. İnaallah geçer bu süreç sağlıkla. arada patates kızartıyorum yapacak bir sey yok 😕

Aynu durumdayim iki üç gündür. Yattigi odayı değiştir ses artık rahatsız ediyor sanırım sessiz uyutmaya çalış ayakta salla belki iyi gelir

Bizde öyleyiz kakasını yapmasına gazını çıkarmasına rağmen bugün acile götürdüm canıma tak etti 12 saattir uyumuyo ıkınıp duruyo dedim röntgende çok büyük gazı var dediler lağman yapıldı falan sizde götürün

Bizde öyleyiz kakasını yapmasına gazını çıkarmasına rağmen bugün acile götürdüm canıma tak etti 12 saattir uyumuyo ıkınıp duruyo dedim röntgende çok büyük gazı var dediler lağman yapıldı falan sizde götürün
Acaba sağlık ocağına götürsem anlar mı doktor

Back
X